הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטירין וקרדרין

Franco31

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי, שאלה לגבי קרדרין ואוסטירין, מקווה שאני כותב את שמות הכדורים כמו שצריך, האם אפשר להריץ סייקל של השילוב של שניהם למטרת חיטוב? והאם יש תופעות לוואי שכדאי לדעת עליהם? מעולם לא התנסיתי בשום סוג של סטרואיד בסייקל, ואני לא מעוניין להתחיל בטסט וחומרים דומים. אני בן 34 1.80 שוקל 83 ובערך 14-15% שומן. תודה רבה על התשובות.

כן אפשר לשלב בניהם והם מתאימים לחיטוב .
תופעות לוואי לפי התאוריה של החברות שמפיצות אותם אין . ועדיין הם תרופות חדשות אז לא ידוע גם מניסיונות של אחרים על תופעת לוואי מיוחדת .

אין עדיין מספיק אינפורמציה מעשית כדי לדעת בדיוק מה הן התופעות לוואי שכלולות בלקיחת כל כדור המשתייך למשפחת הסארמס, אבל תקרא על זה קצת מאמרים ומחקרים יש הרבה שכבר היתנסו בדברים האלו והם יכולים להעיד לך על עצמם

• פותח/ת השרשור
אין עדיין מספיק אינפורמציה מעשית כדי לדעת בדיוק מה הן התופעות לוואי שכלולות בלקיחת כל כדור המשתייך למשפחת הסארמס, אבל תקרא על זה קצת מאמרים ומחקרים יש הרבה שכבר היתנסו בדברים האלו והם יכולים להעיד לך על עצמם
האמת היא שאני מנסה למצוא, לא כל כך מצליח לי. חשבתי לפרסם פה כדי לקבל קצת יותר מידע. תודה בכל אופן 😃

יכולים להעיד על עצמם לגבי תופעות לטווח המאוד קצר
בכל מה שקשור לתופעות לוואי לטווח הבינוני והארוך אי אפשר לדעת כי המחקר על הסארמס הופסק כך שאתה עכבר מעבדה

• פותח/ת השרשור
יכולים להעיד על עצמם לגבי תופעות לטווח המאוד קצר
בכל מה שקשור לתופעות לוואי לטווח הבינוני והארוך אי אפשר לדעת כי המחקר על הסארמס הופסק כך שאתה עכבר מעבדה
ממאמרים שאני קורא ממש עכשיו, אין תופעות לוואי אפילו לא לטווח הקצר, כל עוד אתה לא מגזים עם זה ועובר את הכמות הרצויה, די כמו בכל דבר. זה עדיין נשמע בטוח יותר משימוש בטסט ושאר חומרים, מצד שני, ברור שהתוצאה היא ממש לא אותה תוצאה.

ממאמרים שאני קורא ממש עכשיו, אין תופעות לוואי אפילו לא לטווח הקצר, כל עוד אתה לא מגזים עם זה ועובר את הכמות הרצויה, די כמו בכל דבר. זה עדיין נשמע בטוח יותר משימוש בטסט ושאר חומרים, מצד שני, ברור שהתוצאה היא ממש לא אותה תוצאה.

סדר קטן בדברים
1)לטווח הקצר אין תופעות לוואי, חוץ מסארמס שיגרמו השבתה מסוימת לציר, (לא כל החומרים זה סארמס, וקרדרין זה לא סארמס, lgd זה סארמס
אך לטווח הארוך עדיין לא ידוע התופעות לוואי של זה
יותר בטוח מסטרואידים?? אתה אפילו לא יודע מה זה עושה לטווח הארוך ובנוסף לסעיף 3 שכתבתי לא הייתי נוגע בשטות הזאת
2)החומרים לא מגרדים אפילו את הרמה של סטרואידים
3)החומר יקר ו90% זה זיוף, לא שווה את התוצאה ואני גם הייתי חושש על מה באמת יש בקופסא, במקרה הטוב אבקת סוכר
4)סטרואידים ידוע מה הנזקים לטווח הארוך, משתמשים בזה עשרות שנים, לפני כמה זמן שמעת לראשונה על סארמס? למה באדיבילדרים אף פעם לא הוסיפו את זה בתור חומר משמעותי לסייקל?
למה עד היום החבר'ה הרציניים משתמשים בסטרואידים ולא "בתרופת הפלא" ללא תופעות הלוואי?

• פותח/ת השרשור
אי אפשר להתווכח עם מה שאתה אומר. אבל בהנחה שהחומר לא מזןייף, ואם אני ארצה, אני לוקח ממישהו שבעצמו עושה את זה כבר לא מעט זמן (בכל זאת אני תמיד אשמח לעוד ידע ולכן כתבתי פה) ולגבי תוצאה,, אם הייתי רוצה תוצאה שאפשר להשיג מסייקל של סטרואידים אמיתיים , נקרא לזה ככה, אז הייתי עושה את זה. אבל בכוונה אני מחפש משהו עדין הרבה יותר. בנוסף כמובן לתזונה ואימונים וכו . ברור לי שזה לא בא לבד. אני בתחום מספיק שנים. תודה על התשובה. 😃
1)לטווח הקצר אין תופעות לוואי, חוץ מסארמס שיגרמו השבתה מסוימת לציר, (לא כל החומרים זה סארמס, וקרדרין זה לא סארמס, lgd זה סארמס
אך לטווח הארוך עדיין לא ידוע התופעות לוואי של זה
יותר בטוח מסטרואידים?? אתה אפילו לא יודע מה זה עושה לטווח הארוך ובנוסף לסעיף 3 שכתבתי לא הייתי נוגע בשטות הזאת
2)החומרים לא מגרדים אפילו את הרמה של סטרואידים
3)החומר יקר ו90% זה זיוף, לא שווה את התוצאה ואני גם הייתי חושש על מה באמת יש בקופסא, במקרה הטוב אבקת סוכר
4)סטרואידים ידוע מה הנזקים לטווח הארוך, משתמשים בזה עשרות שנים, לפני כמה זמן שמעת לראשונה על סארמס? למה באדיבילדרים אף פעם לא הוסיפו את זה בתור חומר משמעותי לסייקל?
למה עד היום החבר'ה הרציניים משתמשים בסטרואידים ולא "בתרופת הפלא" ללא תופעות הלוואי?[/QUOTE]

נערך לאחרונה:
באמת איפה כל חברי הפורום שלקחו ?
למה אף אחד לא מגיב כאן 😅
זה גם שאלה ! איפה כל אלה שעשו סייקל של סארס ?
☠️

באמת איפה כל חברי הפורום שלקחו ?
למה אף אחד לא מגיב כאן 😅
זה גם שאלה ! איפה כל אלה שעשו סייקל של סארס ?
☠️
חחח כן גם אני לא הבנתי לאיפה הם נעלמו, רגע אתה חושב שאולי הם?...☠️

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
זה ציטוט שלו,בינתיים שיהיה לכם עד שהוא יבוא
הוא רציני? הוא נראה אחד שמה שמדליק אותו זה לאו דווקא סארמס 😃 בכל מקרה, שאלתי על השילוב של קרדרין ואוסטירין.. אם יש לו ניסיון בזה, אשמח מאוד לייעוץ.

• פותח/ת השרשור
1. על lgd מדליק אותו כל מה שלובש חצאית
2.מהיכרותי הקצרה איתו,סארמס זה מנטוס בשבילו,אבל הוא בודק
אין בעיה להוסיף לשילוב גם lgd. שיגיד מה הוא חושב באופן כללי בעיקר לגבי תופעות לוואי. אתה מלך. תודה
כן אפשר לשלב בניהם והם מתאימים לחיטוב .
תופעות לוואי לפי התאוריה של החברות שמפיצות אותם אין . ועדיין הם תרופות חדשות אז לא ידוע גם מניסיונות של אחרים על תופעת לוואי מיוחדת .
אגב, באילו כדורים אתה השתמשת? ומה היו התוצאות בסופו של דבר? כולל תופעות מסוימות?

בינתיים דחפתי אוסטרין LGD וRAD140 הקרדרין עכשיו נתקע לי במכס 😭 הלך הכסף ..
אין לי לפני ואחריי כי הפסקתי אפילו לפני האמצע בגלל שלא היה לי זמן כל כך לחדר כושר ..
טוב שעשית לי לייק לפוסט שהעלתי פעם שכחתי שהעלתי את החוויה מכל ניסיון שלהם 😛 ..
אני יכול להמשיך לך כאן בתגובות במה שעצרתי שם - שאלתי את החבר הבודיבילדר איך הMK 677 הוא אומר שהוא כבר מעל 7 חודש לא רואה תוצאות של GH אבל מרגיש שכל מה שהוא עושה ואוכל יותר איכותי מתקבל יותר יפה המראה שלו יותר מלא . והרגשה טובה בכללי .

טוב ברור שזה לא GH ואפילו לא קרוב, אבל אין ספק שיש לMK תופעות חיוביות בניהן תיאבון מוגבר, שינה טובה וכ'ו אז לצפות ממנו לתת לגוף איזה בוסט של גודל וכוח אי אפשר לצפות אבל לפחות לתופעות טובות שיגרמו לך להתקדמות כגון תיאבון מוגבר לגמרי אפשר לצפות

• פותח/ת השרשור
בינתיים דחפתי אוסטרין LGD וRAD140 הקרדרין עכשיו נתקע לי במכס 😭 הלך הכסף ..
אין לי לפני ואחריי כי הפסקתי אפילו לפני האמצע בגלל שלא היה לי זמן כל כך לחדר כושר ..
טוב שעשית לי לייק לפוסט שהעלתי פעם שכחתי שהעלתי את החוויה מכל ניסיון שלהם 😛 ..
אני יכול להמשיך לך כאן בתגובות במה שעצרתי שם - שאלתי את החבר הבודיבילדר איך הMK 677 הוא אומר שהוא כבר מעל 7 חודש לא רואה תוצאות של GH אבל מרגיש שכל מה שהוא עושה ואוכל יותר איכותי מתקבל יותר יפה המראה שלו יותר מלא . והרגשה טובה בכללי .
אז שינוי יש... שוב פעם, אולי הסארמס טוב למי שלא רוצה לקבל תוצאות מפחידות של סטרואידים "אמיתיים". לא לקחת את הכדורים שאני רוצה לקחת? קרדרין ואוסטירין?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית