הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אוסטירין וקרדרין

Franco31

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי, שאלה לגבי קרדרין ואוסטירין, מקווה שאני כותב את שמות הכדורים כמו שצריך, האם אפשר להריץ סייקל של השילוב של שניהם למטרת חיטוב? והאם יש תופעות לוואי שכדאי לדעת עליהם? מעולם לא התנסיתי בשום סוג של סטרואיד בסייקל, ואני לא מעוניין להתחיל בטסט וחומרים דומים. אני בן 34 1.80 שוקל 83 ובערך 14-15% שומן. תודה רבה על התשובות.

נראה לי תמיד התעסקות מיותרת כי אז אפ אתה לא מערבב במים זה יוצא מרקם די מגעיל כשאתה שותה. אני פשוט שם כפית בפה ואז מכניס מים מגרגר ובולע

אני מתכוון שזה בא בכדורים שניתן לפרק
אני פשוט לא יודע לבלוע כדורים

חייב לשאול לגבי הקרדרין - האם הוא שומר על המסת שריר כמו קלן או יותר מקלן? לא מדבר כרגע על החיטוב עצמו אלא יותר על פירוק השריר

אחרי אוסטירין - יש צורך בpct? אני מוצא תשובות חלוקות על השאלה הזאת..

הקרדרין - האם הוא שומר על המסת שריר כמו קלן או יותר מקלן
לא כמו קלן 🙁
אחרי אוסטירין - יש צורך בpct? אני מוצא תשובות חלוקות על השאלה הזאת..
תמיד ישארו חלוקות .. יש בן אדם שיורד לו קו 1 בבדיקות דם ולא ירצה להכניס עוד תרופות, זה גם מסתדר לבד חודש אחריי
ויש בן אדם שמגיע לו הבדיקה לקו התחתון ואז הוא ירצה לעשות " בקושי מיני pct "לקחת כמה כדוריי איקקלומין ולסדר את זה .
תצטרך לעשות בסופו של ה"סייקל" בדיקות דם ואם תירצה לחלוק איתנו , תגיד לנו אתה מה צריך לעשות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית