הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון עזרה

elior21

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
מתחיל בקרוב סייקל ראשון של מסה
כל החומרים אצלי פשוט כרגע לא מתחיל מחכה לעוד שבוע וחצי בערך ורוצה להתחיל בינתיים אציין פה במה אני הולך להשתמש
ותנו לי חוות דעת אם זה בסדר לסייקל ראשון

אמפולות של טסט 300
דקה כנל

כדורים של דיאנבול 10mg

טסטפרופ

מה אומרים תקין זה בסדר?

אסף גרניט היה סוגר לך את המסעדה

בקיצור סייקל ראשון רק טסט 500 בשבוע לעשר שבועות מחולק לשני זריקות בשבוע 250 כל אחת
בלי דקה שישבית לך את הצורה ובטח לא בסייקל ראשון
בלי 10 מג דיבול שזה מינון שלא יביא כלום וגם לא מומלץ בסייקל ראשון

אני מעדיף טסט פרופ אפילו בסייקל ראשון, שליטה טובה יותר בתופעות לוואי
פיסיטי כרגיל כמו בנעוצים
בהצלחה

סתם לקיחה של חומרים מיותרים בשלב הזה, זה סייקל ראשון לא צריכים להשתגע, רק סטס 500 כמו שכבר צויין כאן, 250 כל זריקה פעמיים בשבוע למשך 10-12 שבועות, לגבי pct תקרא בנעוצים זה פרוטוקול די פשוט בהתחלה, שיהיה בהצלחה ושמור על עצמך בריאות זה לפני הכל

• פותח/ת השרשור
סתם לקיחה של חומרים מיותרים בשלב הזה, זה סייקל ראשון לא צריכים להשתגע, רק סטס 500 כמו שכבר צויין כאן, 250 כל זריקה פעמיים בשבוע למשך 10-12 שבועות, לגבי pct תקרא בנעוצים זה פרוטוקול די פשוט בהתחלה, שיהיה בהצלחה ושמור על עצמך בריאות זה לפני הכל
יש אופציה לעבור איתך לוואצאפ להתייעץ איתך אני די מבולבל וצריך עזרה בכמה שאלות

גם יש הסבר בנעוצים איך לכתוב סייקל בפוסט כדי שכולם יבינו מה בדיוק אתה רוצה לעשות .
תלמד לכתוב סייקל בפורום גם יסדר לך הרבה דברים בראש לאיך בונים ומה אתה רוצה לעשות בדיוק .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית