הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אמבטיית קרח

The Blast

משתמש משקיע
6,179
6,198
נק' מוניטין:
19,428
6,179
6,198
Home
אם למישהו יש נסיון לפני תחרות
עם הנושא אשמח לשמוע
המטרה בעיקרון זה מקסימום התאוששות..

אתה מתכוון אמבטיית קרח לאחרי תחרות?

כן, זה עוזר עד גבול מסויים

שים לב למשל תמיד כשנכנסים לחדר הלבשה של מכבי בכדורסל אתה רואה אותם עם שקיות קרח

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון אמבטיית קרח לאחרי תחרות?

כן, זה עוזר עד גבול מסויים

שים לב למשל תמיד כשנכנסים לחדר הלבשה של מכבי בכדורסל אתה רואה אותם עם שקיות קרח
לפני תחרות לאושש את השרירים וכ"ו, כמה זה יעיל?

זה מפחית את התהליך הדלקתי וכאן בעצם החיסרון,יש היפוטרפיה בסיבי השריר בזכות התהליך הדלקתי שלאחר אימון כח בו נוצרו קרעים מיקרוסקופים בסיבי השריר,במהלך איחוי הקרעים הללו מתקיימת עלייה בנפח הסיבים,אם תבטל את התהליך הדלקתי בעזרת אמבטיית קרח אתה תשפר התאוששות ותפגע בהליך היפוטרפיה

זה מפחית את התהליך הדלקתי וכאן בעצם החיסרון,יש היפוטרפיה בסיבי השריר בזכות התהליך הדלקתי שלאחר אימון כח בו נוצרו קרעים מיקרוסקופים בסיבי השריר,במהלך איחוי הקרעים הללו מתקיימת עלייה בנפח הסיבים,אם תבטל את התהליך הדלקתי בעזרת אמבטיית קרח אתה תשפר התאוששות ותפגע בהליך היפוטרפיה
צודק, אבל שים לב שהוא מדבר על לפני תחרות, בשלב שבו אתה רוצה להוריד את הדלקת כמה שאפשר.
כמובן מדובר על בערך שבוע אחרון לפני התחרות

בהחלט עוזר כל עוד לא עושים כל יום וכו׳...

ספציפית בשבוע~ לפני תחרות אתה רוצה להרגע, לישון טוב, לא להיות לחוץ וכו׳.. כן הייתי ממליץ בחום על אמבטיית קרח ו/או שילוב עם אלמנט של חום לסירוגין (סאונה / מקלחת חמה / גקוזי).

בהחלט עוזר כל עוד לא עושים כל יום וכו׳...

ספציפית בשבוע~ לפני תחרות אתה רוצה להרגע, לישון טוב, לא להיות לחוץ וכו׳.. כן הייתי ממליץ בחום על אמבטיית קרח ו/או שילוב עם אלמנט של חום לסירוגין (סאונה / מקלחת חמה / גקוזי).
לכמה זמן היית ממליץ להיכנס לאמבטיית קרח?
15 דקות בפנים 15 בחוץ?
כמה פעמים לעשות את זה בשבוע לפני התחרות? וכמה שעות לפני התחרות עצמה? 24?

אתה מייחס לזה חשיבות יותר מדי גדולה. זה לא שמיים וארץ.

סיכוי נמוך שתשרוד 15 דקות באמבטיית קרח אמיתית (אני בדר״כ שם כמה עשרות ק״ג של קרח שאני רוצה לעשות כמו שצריך). אני בדר״כ עושה 5 דקות בפנים ו10~ בחוץ / ג׳קוזי. לקראת סוף ה5 דקות אני כבר מתחיל לרעוד מקור.

הייתי עושה את זה פעמיים שלוש בשבוע של התחרות. אסור לעשות שומדבר קיצוני שאתה לא רגיל אליו לפני תחרות, לא משנה כמה ״יעיל״ זה. לא הייתי עושה אמבטיית קרח יום לפני תחרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית