הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי קפאין ובטא אלאנין

תקח את השאלה שים אותה בקיבה והכנתה לעצמך אגבאר Preworkout
שורה תחתונה אפשר פרי ורקאוט תוצרת הבית
שים לב לא להגזים עם הקפאין לא יותר מי 250 מג קפאין

לא הבנתי למה לבזבז כסף על בטא אלנין שאפשר פשוט להוריד את הכדור קפאין עם כוס חלב ולקבל אותו דבר

לא הבנתי למה לבזבז כסף על בטא אלנין שאפשר פשוט להוריד את הכדור קפאין עם כוס חלב ולקבל אותו דבר
חחח... חשבתי בטא קרוטן (וויטמין A).

@אלירן אזרד תקרא את זה לפני שאתה מעלה פוסט ✯עקרונות הפורום + חוק ברזל כל מי שמפרסם תפריטים + מאמרים מומלצים✯.
פיספסת את זה

5. חלה חובה על כל משתמשי הפורום להשתמש בכותרות אינפורמטיבית, כזו אשר מרמזת על תוכן האשכול. גולש אשר יפתח אשכולות עם כותרות כגון: "עזרה דחוף!!" "כנסו שניה" וכדומה יקבל אזהרה. זיכרו, צבירת אזהרות תוביל להשעייה. בנוסף, משתמש אשר ישתמש בקיצורים כמו: XD, יקבלו אזהרה ואם יחזרו על כך יושעו מהאתר.

בטא אלנין זה חומצת אמינו
חלבון מורכב מחומצות אמינו
בחלב יש חלבון.

תצרוך מספיק חלבון ביום יום ואל תקנה תוספי שקר כלשהו

בטא אלנין זה חומצת אמינו
בחלב יש חלבון.

חומצות אמינו באוכל הוא לבנית שריר, כי כל חומצת אמינו הוא חלק משרשרת, וכולם מנוצלות למטרה זו.

אבל חומצת אמינו ספציפי כשחסר, בשביל פעולה ספציפית עוזרת.

שאלת את עצמך למה עייפים אחרי שאוכלים הודו. זה מכיל הרבה טריפטופן שגם אחראי על בניית מלטונין במוח.
הרבה טריפטופן לבד מרדים.

בכל מאכל חלבוני יש חומצות אמינו מסויימות בשפע ואחרות פחות.
וזה יכול להבדיל בין ההרגשה שתקבל אחרי כל מאכל חלבוני שונה.

אני לא משתמש בחומצות אמינו, חוץ מטאורין, כי קראתי שזה טוב לכבד. אבל אני כן מבין את מי שלוקח חומצת אמינו ספציפיות.

בטא אלנין זה חומצת אמינו
בחלב יש חלבון.

מסכים עם הנקודה הזו לחלוטין
אבל הסיבה הספציפית בבטא אלנין שהרבה אנשים צורכים אותה בגלל הקרנוזין שנוצר מהשימוש, בשביל להוריד חומציות
יותר נשמע לי הגיוני להחליף את החלב בסודה לשתיה ולהוסיף מעט חלבון

אוקי אז אני מבין שזה יעזור לי אז אקח כדור של 200מ"ג שעה לפני . וכמה גרם בטא לקחת ומצי?
ותודה רבה לעוזרים

אתה צורך יום יומי? אני חושב שהצריכה המומלצת היא בין 3.8-4.5 גרם

מבריף מהיר בחיפוש ראיתי שיש הרבה שצורכים גם 3 גרם, תריץ חיפוש 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית