הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון על sarms

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, יצא לי לקרוא ולהשכיל לא מעט בפורום הזה אבל יש כאן כמה דברים שעדיין חסרים, לצורך העניין לקחתי את הנושא של הסארמס שכמו שכולם שמו לב לאחרונה מדברים עליו רבות ומתנסים בו, יש עדיין הרבה שאלות ובלבול רב לגבי החומרים השונים והחווית השימוש בהם ואולי הכי חשוב החברות שמוכרות את אותם החומרים (מכיוון שיש הרבה זיופים) לכן פתחתי את הפוסט הזה כדי שכל מי שהתנסה יוכל לתת את חוות דעתו ולהמליץ או לא להמליץ על חברה שהוא השתמש בה, אודה לכם על שיתוף הפעולה, המשך יום טוב לכולם!

אוסטרין של bvl היה לא רע בכלל אבל חומר עדין מאוד חודש אחרון כבר הייתי על 40 .
Lgd של proven peptides חומר אלים מאוד הפך לי את הבטן הרייג' היה בלתי נסבל (הכוח מרשים מאוד) לא הצלחתי לעבור את ה5 מיליגרם.
Rad 140 של זנקו ניסיון ראשון עם החומר .
מורגש כבר יום אחרי תחילת השימוש הכוח עולה יפה ,גורם להרגשה כללית טובה עד כה הייתי על 20 העלתי מינון ל30 היום אדווח בהמשך .

באמת חברים שאמרו לי שהם הולכים לקנות BVL אמרתי להם תזהרו מהחבר'ה האלה שהביאו אותם לארץ הם לא אמינים .
וכולם דיווחו שכן מרגישים החומר נימצא אבל ממש מדולל .. הכל חלש יותר .
אז זה כן אמיתי אבל מדולל .

אני אתן את רשמיי :
אני השתמשתי 3 חודשים בMK
ועכשיו אני כבר חודש על קארדרין

אם נתקצר - עלות כספי גבוהה מול תועלת

חבל על הכסף

• פותח/ת השרשור
החברה שאני קניתי ממנה את הmk677 נחמדה, לא מאמין שזה החומר לדעתי זה מדולל, אני מחפש גם lgd אבל משהו טוב שבאמת יתן קצת עבודה

• פותח/ת השרשור
אני אתן את רשמיי :
אני השתמשתי 3 חודשים בMK
ועכשיו אני כבר חודש על קארדרין

אם נתקצר - עלות כספי גבוהה מול תועלת

חבל על הכסף
כן זה ידוע אבל לפעמים זאת אלטרנטיבה לחבר'ה שעדיין לא נותנים שפיצים או חבר'ה שרוצים רק איזה בוסט קטן או כאלה שסתם רוצים לשלב את זה בתוך הסייקל שזה נחמד מאוד

כן זה ידוע אבל לפעמים זאת אלטרנטיבה לחבר'ה שעדיין לא נותנים שפיצים או חבר'ה שרוצים רק איזה בוסט קטן או כאלה שסתם רוצים לשלב את זה בתוך הסייקל שזה נחמד מאוד

אני לא אומר שזה לא נותן בוסט לחבר'ה חדשים בעולם הזה, אבל פשוט העלות הכספית יותר מידי גבוהה מול התועלת.
אבל כל אחד ושיקוליו.
אני בכל אופן לא אגע יותר באמ קיי וקארדרין

קבצים מצורפים

• 20190529_135134.jpg
    20190529_135134.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 155
מישהו כאן יודע להסביר מה הבעיה עם לקיחת סארמס בלי בסיס? תופעות הלוואי אותו דבר לפי אנשים ששאלתי.. ביצים קטנות,אין חשק מיני,עייפות ודיכאון
אבל גם מי שלקחו רק טסט אומרים שזה ככה
אז שמישהו פעם אחת יסביר כאן (בלי לערבב) מה קורה אם לוקחים עם או בלי טסט?
וגם מישהו ניסה ראד 140 סולו ויכול לספר איך השפיע?

בסארמס התופעות לוואי מזעריות בניגוד לסטרואידים, העניין הוא שלא כדי לקחת סארמס בלי חומר בסיס לא בגלל התופעות לוואי אלא בגלל התוצאה, סארמס לבד לא נותן יותר מידי ואם משלבים אותו עם טסט זה נותן הרבה יותר, חוץ מזה שטסט אמור לאזן את רמות הטסטוסטרון בגוף על מנת לא להשבית את הציר ההורמונלי לצמיתות לכן בכללי לא כדאי לקחת שום דבר ללא חומר בסיס, יש אנשים שכן משתמשים בסארמס סולו לכן גם התוצאות מזה לא בשמיים וביחס למחיר שלהם זה ממש לא שווה, גם הסארמס שכן מתחברים לרצפטורנים האנדרוגניים לא עושים נזק רציני לכן אחרי השימוש מומלץ ללכת לעשות בדיקת דם הורמונלית ובמידה וצריך pct קטן אז עושים, כל מקרה לגופו
אבל הכנסה של כל הורמון ממקור חיצוני פוגעת בציר ככה שכם טסט יביא לשיתוק
חוץ מזה בכמה הבדל מדובר?

מישהו כאן יודע להסביר מה הבעיה עם לקיחת סארמס בלי בסיס? תופעות הלוואי אותו דבר לפי אנשים ששאלתי.. ביצים קטנות,אין חשק מיני,עייפות ודיכאון
אבל גם מי שלקחו רק טסט אומרים שזה ככה
אז שמישהו פעם אחת יסביר כאן (בלי לערבב) מה קורה אם לוקחים עם או בלי טסט?
כן קצת מבלבל .
כשאתה לוקח טסט אין שום תופעות לוואי.
כשאתה לוקח Rad140 תוך שבועיים אתה מרגיש את כל התופעות לוואי שציינת .
זה לא הרגשה נעימה באמצע סייקל זה מפריע לאימונים , ולכן חייב הכנסה של טסט לסייקל .

וודאי שכל דבר פוגע ולפעמים גם יכול לשתק לגמרי את הציר אבל הטסט אמור לאזן בתקופת הסייקל חוץ מזה שגם עושים אחר כך pct

הבדל בין מה למה?
ההבדל בין לקחת ראד לבד לבין לקחת עם טסט? עד כמה תוצאה שונה? כאילו אם הוא יותר חזק מטסט אז גם בלי זה אמור לתת עבודה..
כן קצת מבלבל .
כשאתה לוקח טסט אין שום תופעות לוואי.
כשאתה לוקח Rad140 תוך שבועיים אתה מרגיש את כל התופעות לוואי שציינת .
זה לא הרגשה נעימה באמצע סייקל זה מפריע לאימונים , ולכן חייב הכנסה של טסט לסייקל .
אני לא אומר את זה על דעת עצמי.. אני מכיר אנשים שלוקחים לבד
אני מכיר גם אנשים שמשתמשים עם עוד דברים
וזה מה שהם אומרים לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית