הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון על sarms

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
שלום לכל חברי הפורום, יצא לי לקרוא ולהשכיל לא מעט בפורום הזה אבל יש כאן כמה דברים שעדיין חסרים, לצורך העניין לקחתי את הנושא של הסארמס שכמו שכולם שמו לב לאחרונה מדברים עליו רבות ומתנסים בו, יש עדיין הרבה שאלות ובלבול רב לגבי החומרים השונים והחווית השימוש בהם ואולי הכי חשוב החברות שמוכרות את אותם החומרים (מכיוון שיש הרבה זיופים) לכן פתחתי את הפוסט הזה כדי שכל מי שהתנסה יוכל לתת את חוות דעתו ולהמליץ או לא להמליץ על חברה שהוא השתמש בה, אודה לכם על שיתוף הפעולה, המשך יום טוב לכולם!

Proven peptides אחת החברות המומלצות ברשת
יתרונות : מגיע מהר
יש שירות לקוחות ומענה 24/7
יחסית זול לעומת המתחרים(עוד רגע אגיע לזה )
מוניטין חיובי מכל כיוון .
חסרונות: מגיע רק בצורת נוזל מה שמסביר את המחיר המוזל יחסית והטעם? ליקקתם פעם בטריה?

Bvl חברה ישראלית .
יצרן מוכר (;

אני לא אומר את זה על דעת עצמי.. אני מכיר אנשים שלוקחים לבד
אני מכיר גם אנשים שמשתמשים עם עוד דברים
וזה מה שהם אומרים לי
אתה מערבב סיפורים .
כשאתה בסייקל טסט אתה בשמיים אין דכאונות אין עצבות אתה חושב שאתה מלך אתה מרגיש טוב עירני אימונים כייפים הכל קל לך .. קצת נסיגה של הביצים זהו אבל עומד לך טיל חרמן על כל אחת גם אם היא דומה לגבר .
אין תופעות לוואי באמצע הסייקל, ואז עירבבת מה קורה אחריי שמסיימים עם הסייקל וטסט אז כל הדברים שאמרת .
Rad140 גם באמצע הסייקל תוך שבועיים בערך אתה מתחיל להרגיש לא טוב עם כל התופעות שציינת.
אני אתן את רשמיי :
אני השתמשתי 3 חודשים בMK
ועכשיו אני כבר חודש על קארדרין

אם נתקצר - עלות כספי גבוהה מול תועלת

חבל על הכסף
לא אופר , השתמשת בחברות חרא

• פותח/ת השרשור
Proven peptides אחת החברות המומלצות ברשת
יתרונות : מגיע מהר
יש שירות לקוחות ומענה 24/7
יחסית זול לעומת המתחרים(עוד רגע אגיע לזה )
מוניטין חיובי מכל כיוון .
חסרונות: מגיע רק בצורת נוזל מה שמסביר את המחיר המוזל יחסית והטעם? ליקקתם פעם בטריה?

Bvl חברה ישראלית .
יצרן מוכר (;
החסרון הזה מוריד לי לגמרי מהמוצר, אין מצב שאכניס את החרא הזה לפה:badtaste14:
חוץ מזה שהרבה יותר נוח להתנהל עם כדורים

החסרון הזה מוריד לי לגמרי מהמוצר, אין מצב שאכניס את החרא הזה לפה:badtaste14:
חוץ מזה שהרבה יותר נוח להתנהל עם כדורים
הרבה מהחברות שדווקא כן מספקות כדורים אז זה יהיה בצורה של קפסולות ואז אתה לא שולט כמו שתרצה במינון, יש חברה יחסית אמינה שקוראים להם purerawz ולהם יש כדורים אם אתה מעוניין..

• פותח/ת השרשור
הרבה מהחברות שדווקא כן מספקות כדורים אז זה יהיה בצורה של קפסולות ואז אתה לא שולט כמו שתרצה במינון, יש חברה יחסית אמינה שקוראים להם purerawz ולהם יש כדורים אם אתה מעוניין..
אבדוק את זה

כן אבל בנוזל או באבקה(קפסולות)אתה יכול עם משקל דיגיטלי קטן למנן לעצמך כמה שאתה רוצה
לעומת כדורים שזה סרט לפורר ולחצות.

מינון אתה קובע כפרה
יש המלצות אבל לגמרי תלוי בך.

• פותח/ת השרשור
כן וודאי אבל בדרך כלל הם כבר מביאים את זה בתוך הקפסולות במינון המתאים ככה שבכלל לא צריכים להתעסק עם שום דבר
מכל הדיבורים נהייתי רעב, אולי בגלל שהmk באמת עובד או שאולי אני סתם רעב:s85:

כן אבל בנוזל או באבקה(קפסולות)אתה יכול עם משקל דיגיטלי קטן למנן לעצמך כמה שאתה רוצה
לעומת כדורים שזה סרט לפורר ולחצות.

מינון אתה קובע כפרה
יש המלצות אבל לגמרי תלוי בך.
כן אבל שים לב שלא כל קפסולה שמכילה נניח 20mg אוסטרין תהייה מלאה רק בזה , יהיה גם fillers אחרים או עמילן חארטות כאלה ואז צריך לא לשקול לפי 20mg אלא לחלק בחצי או מה שלא יהיה ..
שלום לכל חברי הפורום, יצא לי לקרוא ולהשכיל לא מעט בפורום הזה אבל יש כאן כמה דברים שעדיין חסרים, לצורך העניין לקחתי את הנושא של הסארמס שכמו שכולם שמו לב לאחרונה מדברים עליו רבות ומתנסים בו, יש עדיין הרבה שאלות ובלבול רב לגבי החומרים השונים והחווית השימוש בהם ואולי הכי חשוב החברות שמוכרות את אותם החומרים (מכיוון שיש הרבה זיופים) לכן פתחתי את הפוסט הזה כדי שכל מי שהתנסה יוכל לתת את חוות דעתו ולהמליץ או לא להמליץ על חברה שהוא השתמש בה, אודה לכם על שיתוף הפעולה, המשך יום טוב לכולם!
אני בזמנו השתמשתי בקרדרין של irc.bio שהייה משוגע , פשוט הייתי יכול לרוץ כמו מטוס קרב ..הייתי מסיים ריצה של 10 קמ ואפילו לא מתנשף..מה גם שהכוח בחדר כושר עלה יפה גם והתאוששות בין סטים מטורפת

כן אבל שים לב שלא כל קפסולה שמכילה נניח 20mg אוסטרין תהייה מלאה רק בזה , יהיה גם fillers אחרים או עמילן חארטות כאלה ואז צריך לא לשקול לפי 20mg אלא לחלק בחצי או מה שלא יהיה
לא הבנתי מה אתה רוצה כאן ?!
ויקינג צודק אתה יכול לפרק כדור ולחלק אותו לכמה מ"ג שאתה רוצה .
אתה לא צריך להתחשב בכלום.
אני בזמנו השתמשתי בקרדרין של irc.bio שהייה משוגע , פשוט הייתי יכול לרוץ כמו מטוס קרב ..הייתי מסיים ריצה של 10 קמ ואפילו לא מתנשף..מה גם שהכוח בחדר כושר עלה יפה גם והתאוששות בין סטים מטורפת
עד היום נשאר לי מוצרים מirc 😍 כל חומר שלהם מפחיד 😱 זה הדבר האמיתי , הכל חזק , מורגש 🏋️😅 , אני חושב לשמור את החומרים שלהם עד שיהיו שווים פי 3 אספנות 🤣 .

לא הבנתי מה אתה רוצה כאן ?!
ויקינג צודק אתה יכול לפרק כדור ולחלק אותו לכמה מ"ג שאתה רוצה .
אתה לא צריך להתחשב בכלום.

עד היום נשאר לי מוצרים מirc 😍 כל חומר שלהם מפחיד 😱 זה הדבר האמיתי , הכל חזק , מורגש 🏋️😅 , אני חושב לשמור את החומרים שלהם עד שיהיו שווים פי 3 אספנות 🤣 .
ברור שהוא יכול רק אני אומר שלא לכל תרופה בקפסולה אפשר לפתוח ולחלק את המינון ,שאנשים לא יעשו את זה עם כל תרופה או מינון כי יש תרופות עם מנגנון השהייה שרק לאחר זמן נפתחת.

שאנשים לא יעשו את זה עם כל תרופה או מינון כי יש תרופות עם מנגנון השהייה שרק לאחר זמן נפתחת
טוב תרופה שהפלסטיק שלה חשוב שזה ה"אסתר" שלה אז ברור .
וגם כתוב עליהם או בעלון שאסור לפתוח את הקפסולה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית