הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה יותר הגיוני ?

paleosnail

משתמש מתחיל
157
43
נק' מוניטין:
107
157
43
הייתי לפני זה בשירותים ציבוריים...

הקיצור מה יותר הגיוני לשטוף את הידיים לפני שמתפנים או אחרי ?

• פותח/ת השרשור
אין מצב בדוק תיגע בכל מיני דברים.

ואז נשאלת השאלה כשאתה ניגש למשתנה אתה שוטף ידיים לפני או אחרי ?

אני גם משתדל לא לגעת בכלום... תמיד מעדיף משתנות כי לא צריך לגעת בכלום. כשאפשרי פותח דלת עם הרגל

בדרך כלל מעדיף לא לשטוף במיוחד אם לא נגעתי בכלום. אבל לפעמים שוטף בסוף

בקשר לדלת הראשית מחכה שמישהו אחר יפתח אותה

פעם אחת היה לי מקרה מצחיק שאני שוטף ידיים ואז מנגב אותם עם הניירות ומורח את הזמן בניגוב כדי שזה לידי יפתח את הדלת. זה שלידי עשה את אותו הטריק, קלטתי שהוא עושה מה שאני עושה והמשכתי למרוח זמן בניגוב אבל זה נהיה כבר מוגזם אז דפקתי צחקוק ואני זה שהפסיק. כמובן שהוא מיד אחר כך התנחל עליי ואמר לי תודה שהחזקתי לו את הדלת. 🤣

• פותח/ת השרשור
אחרי, איפה ההיגיון בלפני

נגיד אתה במסיבה/אירוע נגעת במיליון דברים, לחצת למלא אנשים את היד ואז פתחת את הדלת של השירותים עם היד...

נדמה לי עדיף קודם לשטוף את הידיים שך לפני שאתה ניגש למשתנה.

כי כל הידיים שך טינופת, גועל, חיידקים, לכלוך ומה לא... ואז אתה בוחר להשתין עם ידיים סרחה.

ורק אחרי שסיימת אתה שוטף ? נשמע לא הגיוני

אני פותח דלתות עם הרגל,מוריד מים עם הרגל ושוטף רגליים ביציאה

אני גם משתדל לא לגעת בכלום... תמיד מעדיף משתנות כי לא צריך לגעת בכלום. כשאפשרי פותח דלת עם הרגל

בדרך כלל מעדיף לא לשטוף במיוחד אם לא נגעתי בכלום. אבל לפעמים שוטף בסוף

בקשר לדלת הראשית מחכה שמישהו אחר יפתח אותה

פעם אחת היה לי מקרה מצחיק שאני שוטף ידיים ואז מנגב אותם עם הניירות ומורח את הזמן בניגוב כדי שזה לידי יפתח את הדלת. זה שלידי עשה את אותו הטריק, קלטתי שהוא עושה מה שאני עושה והמשכתי למרוח זמן בניגוב אבל זה נהיה כבר מוגזם אז דפקתי צחקוק ואני זה שהפסיק. כמובן שהוא מיד אחר כך התנחל עליי ואמר לי תודה שהחזקתי לו את הדלת. 🤣

חחחחחחחחחחחח

וואלה שאני חושב על זה יש מקרים מסויימים שאני שוטף לפני, רק אם הידיים דביקות או משהו מלפני

למה אתם בכלל נוגעים בו בזמן שאתם משתינים? מה הבעיה להוריד מכנס ולהשתין בלי לגעת בו?

ומה הבעיה להשתין ככה? אתה מילא שוטף ידיים בסיום
רוצים לשמור על חבריקו נקי
למה אתם בכלל נוגעים בו בזמן שאתם משתינים? מה הבעיה להוריד מכנס ולהשתין בלי לגעת בו?

וואלה הייתה תקופה שהייתי עושה את זה, עד שפעם אחת הייתה לי נטיית זרם, השתינה שלי עפה לכל עבר במשתנה ציבורית וכמעט הרטבתי מישהו לידי. 🤣

היה לי חבר שלא שטף ידיים לפני, היום יש לו איידס...

מה השטויות האלה.
אתם יודעים שלגוף יש יותר חיידקים מתאים.
אני גנוב על חיידקים.

אני לא שוטף ידיים לפני, נוגע בכל הידיות, שירותים ציבוריים זה המקום הכי נקי, כי אף אחד לא נוגע בכלום שם 🤣.

השתמשתי בתירוץ שאני ג'ארמפוב רק כשלא רציתי ללחוץ ידיים עם אנשים מסריחים.

אבל תכלס, לא מפחד מחיידקים, שוטף ידיים אחרי.
ראוי לציין שאני אפילו לא נכנס לשירותים שממש מסריחים.
אני מדבר על שירותים בקניון, חנויות וחדר כושר, שם לא מפריע לי.

מפריע לי אנשים שמשתינים על הריצפה, או שלא יודעים להוריד את המים, או שמשאירים כל סוג לכלוך מאחוריהם, גועל נפש.

תאמין לי, בבקשה אל תשטוף ידיים, רק תשאיר נקי אחריך.

היה לי חבר שלא שטף ידיים לפני, היום יש לו איידס...

מה השטויות האלה.
אתם יודעים שלגוף יש יותר חיידקים מתאים.
אני גנוב על חיידקים.

אני לא שוטף ידיים לפני, נוגע בכל הידיות, שירותים ציבוריים זה המקום הכי נקי, כי אף אחד לא נוגע בכלום שם 🤣.

השתמשתי בתירוץ שאני ג'ארמפוב רק כשלא רציתי ללחוץ ידיים עם אנשים מסריחים.

אבל תכלס, לא מפחד מחיידקים, שוטף ידיים אחרי.
ראוי לציין שאני אפילו לא נכנס לשירותים שממש מסריחים.
אני מדבר על שירותים בקניון, חנויות וחדר כושר, שם לא מפריע לי.

מפריע לי אנשים שמשתינים על הריצפה, או שלא יודעים להוריד את המים, או שמשאירים כל סוג לכלוך מאחוריהם, גועל נפש.

תאמין לי, בבקשה אל תשטוף ידיים, רק תשאיר נקי אחריך.
תחשוב שכל אחד שמשתין/מחרבן נוגע איפה שנוגע ואז נוגע בידית של הדלת

לא חושב שאלה חיידקים ידידותיים במיוחד

תחשוב שכל אחד שמשתין/מחרבן נוגע איפה שנוגע ואז נוגע בידית של הדלת

לא חושב שאלה חיידקים ידידותיים במיוחד
אין חיידקים ידידותיים ולא ידידותיים.

חיידק מסוג A אוכל ירקות רקובים, הוא מצוי בשדות וזה הבית שלו, אם החומר תזונה שלו בגוף שלי, הוא יבוא אלי ויעשה אותי חולה.

חיידק B אוהב סוכר ואזוריים ריריים, הוא חי במערכת העיכול שלי ומייצר וויטמינים ועוזר לי להפיק את המיטב מהמזון שלי.

יש מאות סוגי חיידקים, חשיפה מיותרת לחיידקים שלא מתאימים בגוף שלי, יכולים לעשות אותי חולה במידה והגוף שלי הוא מכיל את הזבל שהם אוכלים (חוסר בריאות).

בקיצור, אני אמנם לא מחפש חיידקים, אבל אני גם לא חי בפרנויה מהם.

מגעיל אותי קקי, אז אני לא אוהב שירותי מסריחים בשום מקום, אבל החיידקים הם לא באמת שיקול בשבילי.

מילא טפילים, אבל זה דיון אחר.

אין חיידקים ידידותיים ולא ידידותיים.

חיידק מסוג A אוכל ירקות רקובים, הוא מצוי בשדות וזה הבית שלו, אם החומר תזונה שלו בגוף שלי, הוא יבוא אלי ויעשה אותי חולה.

חיידק B אוהב סוכר ואזוריים ריריים, הוא חי במערכת העיכול שלי ומייצר וויטמינים ועוזר לי להפיק את המיטב מהמזון שלי.

יש מאות סוגי חיידקים, חשיפה מיותרת לחיידקים שלא מתאימים בגוף שלי, יכולים לעשות אותי חולה במידה והגוף שלי הוא מכיל את הזבל שהם אוכלים (חוסר בריאות).

בקיצור, אני אמנם לא מחפש חיידקים, אבל אני גם לא חי בפרנויה מהם.

מגעיל אותי קקי, אז אני לא אוהב שירותי מסריחים בשום מקום, אבל החיידקים הם לא באמת שיקול בשבילי.

מילא טפילים, אבל זה דיון אחר.
סלמונלה, אי קולי, טטנוס??

בקשר לשאר מה שכתבת לא הבנתי כל כך מה שאמרת פה

סלמונלה, אי קולי, טטנוס??
הם חיידקים שבחשיפה קטנה לא יעשו כלום. הסיכויים שלך לקבל אותם בשירותים מאוד נמוכים.
אתה כנראה מקבל סלמונלה בביצים, אבל בגלל שהם לא הספיקו להתרבות בחלבון של הביצה, זה פשוט לא מפריע לך.
תקרא באינטרנט למה סלמונלה טוב, אין לי כוח לעלות אלף קישורים. תכתוב salmonella good for.
זה חיידק מאוד חשוב. כמו כל חיידק שיש בעולם.

אם לא התחסנת לטטנוס אל תמנע רק משירותים.
פשוט תתחסן.

אי קולי זה חיידק מאוד חשוב במערכת העיכול How 'good' bacteria make E. coli worse - Futurity.

הם חיידקים שבחשיפה קטנה לא יעשו כלום. הסיכויים שלך לקבל אותם בשירותים מאוד נמוכים.
אתה כנראה מקבל סלמונלה בביצים, אבל בגלל שהם לא הספיקו להתרבות בחלבון של הביצה, זה פשוט לא מפריע לך.
תקרא באינטרנט למה סלמונלה טוב, אין לי כוח לעלות אלף קישורים. תכתוב salmonella good for.
זה חיידק מאוד חשוב. כמו כל חיידק שיש בעולם.

אם לא התחסנת לטטנוס אל תמנע רק משירותים.
פשוט תתחסן.

אי קולי זה חיידק מאוד חשוב במערכת העיכול How 'good' bacteria make E. coli worse - Futurity.
לא התכוונתי שאתה תקבל אותם בשירותים רק התכוונתי שיש חיידקים רעים, טובים ונטרלים והבאתי דוגמא לחיידקים שלדעתי הם רעים.

חיידקים רעים - חיידקים שמזיקים לך ויכולים לסכן את בריאותך

חיידקים נטרלים - חיידקים שחיים להם בשלווה בגוף שלך , לא עושים נזקים ולא מביאים יותר מידי תועלת (הם מביאים תועלת בכך שהם תופסים מקום וחיידקים רעים לא יכולים להתפתח באזור).

חיידקים טובים- חיידקים שמסייעים למערכות השונות של הגוף ויש להם אפקט שטוב לבריאות שלך.

אם אתה טוען שאין חלוקה לחיידקים טובים ורעים זה דבר שמאוד מעניין אותי והייתי רוצה לשמוע עליו בהרחבה, למרות שממה שכתבת משתמע שאתה מסכים שהחיידק טטנוס הוא חיידק רע

אני באמת ניסתי לקרוא את מה שכתבת למעלה כמה פעמים ואני לא מצליח להבין כי נראה שאתה כותב שחיידק A הוא רע וחיידק B הוא טוב אבל לפני כתבת שאין חיידקים ידידותיים ולא ידידותיים
מהמשפט הזה אני מבין שאתה טוען שיש 2 גורמים להתפתחות החיידקים בגוף:
1. חשיפה לחיידק
2. שיהיו לך בגוף גורמים שמהם החיידק יכול להתפתח (מזון שאותו חיידק ספציפי ניזון ממנו)

נשמע הגיוני סך הכל

ואז פה אמרת
החשיפה המיותרת לחיידקים "שלא מתאימים לגוף שלי"- נשמע כמו חשיפה לחיידקים רעים

בחדר כושר יש יותר חיידקים מאשר שירותים.
תהיו סטריילים ותשטפו ידיים 3-4 ביום וזה מספיק, לא צריך להיות כפייתי בקשר לזה.

• פותח/ת השרשור

נשמע כאילו אתה בן שלוש, סתם אחי חייב לכוון אבל.

בחדר כושר יש יותר חיידקים מאשר שירותים.
תהיו סטריילים ותשטפו ידיים 3-4 ביום וזה מספיק, לא צריך להיות כפייתי בקשר לזה.

לא קטע של כפייתיות, פשוט נדמה לי מוזר לא לשטוף תידיים לפני שהולכים למשתנה. קיצור נדמה לי הגיוני יותר לשטוף לפני 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית