הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל למבוגרים +

פדרו

משתמש מתחיל
90
9
נק' מוניטין:
19
90
9
אז אל תשאלו אותי למה אבל עלתה לי השאלה הבאה... איך ישפיע סייקל קלאסי על אדם מבוגר נניח בגיל 75-70 פלוס?
האם התוצאות יהיו שונות בגלל נתוני גיל שונים? האם טסט יכול לשמש כמעין אנטי-אייגינג? האם נקבל סופר סבא??
*סתם נושא שעלה לי וגרם לי לחשוב קצת.

יש לי סבא במכון שמזריק ויש לו גוף כמו של בן 20-30 שמזריק חוץ מוורידים מגעילים וקמטים, מבחינת מסת שריר הוא עצום. אז כן זה אפשרי

בגיל הזה אני חושב הסייקל היחיד שאפשר לעשות זה סייקל חוסמי תעלות סידן,חוסמי בטא,וליפיטור והמון הליכות או שחיות ותזונה נכונה כי לעשות סייקל עם אנאבולאים או אפילו נטו סייקל טסט יכול לגרור עמו תופעות מאוד לא נעימות ובמקרה הגרוע מוות מי עומס גדול על הגוף בגיל כזה מבוגר

יש לי חבר בגיל הזה שהוא על TRT והוא משחק לפעמים שבא לו שינויי קצת עם המינונים של הTRT .. אבל לא סייקל כמו שהוא היה צעיר ..

בגיל הזה אני חושב הסייקל היחיד שאפשר לעשות זה סייקל חוסמי תעלות סידן,חוסמי בטא,וליפיטור והמון הליכות או שחיות ותזונה נכונה כי לעשות סייקל עם אנאבולאים או אפילו נטו סייקל טסט יכול לגרור עמו תופעות מאוד לא נעימות ובמקרה הגרוע מוות מי עומס גדול על הגוף בגיל כזה מבוגר
אנחנו צריכים לפתוח מעבדה ביחד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית