עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מינון של 1 סיסי בשבוע 250 מג בקטנה אבל אם חריג במקצת אני יפסיק ניתן לגוף לנוח עד לסייקל הבא נראה לי.לא עמדת במינונים של הTRT אה ..
על דעת עצמך trt או מרשם?מינון של 1 סיסי בשבוע 250 מג בקטנה אבל אם חריג במקצת אני יפסיק ניתן לגוף לנוח עד לסייקל הבא נראה לי.
מה הכוונה שים?לא עמדת במינונים של הTRT אה ..
על דעת עצמי אחרי סייקל המשכתי טיארטיעל דעת עצמך trt או מרשם?
כי בדרך כלל זה כל עשרה ימים-שבועיים
מה הכוונה שים?
זה כדי לשמר נכון? שאלת תםעל דעת עצמי אחרי סייקל המשכתי טיארטי
לכן שאלתי אותו@BeN35 שאלתי אותו אם הוא לא עמד במינונים שהרופא נתן .
(עכשיו אני מבין שזה לא מרופא בכלל)
העליתי בעבר אסטרודיל קצת גבוה לא קריטי אבל בכל מקרה עדיף להפסיק בין סייקלים בעייתי טיארטי ללא מעקב , טריבולוס בין סייקלים וזה הכל, אני מבצע 2 בשנה .אנ
זה כדי לשמר נכון? שאלת תם
יש לך תוצאות גם של אסטרדיול? Psa?
לכן שאלתי אותו
הרופאים נורא מקשים על המטופליםבקיצור מסקנה אישית שלי אם טיארטי עדיף מרופא מסודר מצריך מעקב קבוע , בנוסף עדיף לבצע 2 סייקלים בשנה כמו שצריך ובין לבין טריבולוס.
המטרה הבאה שלי היא להשיג טיארטי מרופא מסודר קבעתי כבר תור לאורולוג אמנה סיבות של חשק מיני נמוך וכולי מאמין שייתן לי כי תכלס אין על טיארטי אין ירידה במסה כמעט אין ירידה בכוח באימונים בכלל פשוט פצצתי אבל שוב אני כותב מצריך מעקב בגדר חובה.@rednose זה לא היה בדיחה ..
פרוזן צודק .. תתן בדיקת דם וזה הסתדר ..
ככה עושים גם אלה שמקבלים TRT רפואי .
עזוב שאתה גם יכול להוכיח שאתה צריך לקבל TRT רפואי .
לגבי מה שכתבת נכון , אבל להערכתי אם אתה מונה את הסיבות הנכונות אתה תקבלהרופאים נורא מקשים על המטופלים
יש כל מיני נורומות של קופת החולים לכמה טסט צריך להיות לגבר,ובאיזה גיל וכו וכו.
אבל מה שכן זה שווה רק בגלל המעקב הדמי
תתכונן לפחות ל2-3 פגישותהמטרה הבאה שלי היא להשיג טיארטי מרופא מסודר קבעתי כבר תור לאורולוג אמנה סיבות של חשק מיני נמוך וכולי מאמין שייתן לי כי תכלס אין על טיארטי אין ירידה במסה כמעט אין ירידה בכוח באימונים בכלל פשוט פצצתי אבל שוב אני כותב מצריך מעקב בגדר חובה.
לגבי מה שכתבת נכון , אבל להערכתי אם אתה מונה את הסיבות הנכונות אתה תקבל
אין לי בעיה שיביא רקתתכונן לפחות ל2-3 פגישות
וסדרת בדיקות ארוכה
דם,לב,סוכר,psa,הסטוריה משפחתית וכו וכו
ובהתחלה בטח יתן לך ג׳ל ורק אז זריקות
ככה לפחות הסיפור שלי
הטסט הטבעי שלי הגיע ל 4.4