הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגביי צ'יט מיל בחיטוב

אדירגבאי

משתמש מתחיל
119
5
נק' מוניטין:
5
119
5
היי, אני בחיטוב כבר חודש וחצי על 100 גרם פחמימה השאר חלבון ושומן, זה לא כלכך דל פחמימה אבל זה הרקע. אחת לשבוע אני מת לדפוק המבורגר 300 גרם אולי גם קצת צ'יפס בלי שתיה מתוקה או משהו, צ'יט דיי קטנטן. האם זה בסדר שזה פעם בשבוע ? ונגיד שכן, השאלה שלי האם ביום הזה של הצ'יט של ההמבורגר שזה בעצם פחמימה וחלבון, להוריד מנת פחמימה חלבון מהתפריט כדי שזה יתאזן ? (למשל להוריד את האורז וחזה עוף) ספציפי רק ליום הזה כדי לא לחרוג יותר מדיי מהקלוריות. חשוב לציין שאני לא עושה אירובי בכלל, רק בגרעון קלורי של 500 מהנטרלי. אשמח אם תענו לי על 2 השאלות שלי, תודה רבה 😃

2 דברים

1) כן, עדיף לשחק עם הקלוריות ביום של הציט בשביל למזער נזקים.
2) הייתי מציע לוותר דווקא על הציפס ולא על השתייה המתוקה. בקבוק קולה נגיד הוא משמעותית פחות קלוריות ממנת צ׳יפס, ואם תקח זירו אז בכלל מצוין

• פותח/ת השרשור
2 דברים

1) כן, עדיף לשחק עם הקלוריות ביום של הציט בשביל למזער נזקים.
2) הייתי מציע לוותר דווקא על הציפס ולא על השתייה המתוקה. בקבוק קולה נגיד הוא משמעותית פחות קלוריות ממנת צ׳יפס, ואם תקח זירו אז בכלל מצוין

אוקיי תודה. ומה בנוגע לזה שזה פעם בשבוע ?

אוקיי תודה. ומה בנוגע לזה שזה פעם בשבוע ?

אם אתה תשחק בהתאם עם הקלוריות ההשפעה תהיה אפסית, בכל מקרה אם אין לך חריגה כה משמעותית באותו יום אתה תהיה בסדר.
יש עוד אפשרות שהיא לשחק עם הקלוריות בשאר הימים, נגיד להוריד 100 קלוריות בכל יום והנה "התפנו" לך 600 קלוריות לציט השבועי.

• פותח/ת השרשור
אם אתה תשחק בהתאם עם הקלוריות ההשפעה תהיה אפסית, בכל מקרה אם אין לך חריגה כה משמעותית באותו יום אתה תהיה בסדר.
יש עוד אפשרות שהיא לשחק עם הקלוריות בשאר הימים, נגיד להוריד 100 קלוריות בכל יום והנה "התפנו" לך 600 קלוריות לציט השבועי.

אבל זה לא לפי סך כמות קלורי יומי?

בעקרון התזמון תלוי בהעדפה אישית שלך.
איך שלא תסתכל על זה, צ'יט מיל יחזיר אותך אחורה. (אחרת זה לא צ'יט מיל)
השאלה כמה אתה מוכן לספוג כדי לקבל את הבוסט המנטלי הזה כדי להגיע למטרות שלך.

פעם בשבוע? פעמיים בשבוע? פעם בשנה?
הכל תלוי במטרות שלך בסופו של דבר, אם אתה רוצה לעלות על במה לדוגמה, אז צ'יט פעם בשבוע לא ממש יעבוד.

• פותח/ת השרשור
בעקרון התזמון תלוי בהעדפה אישית שלך.
איך שלא תסתכל על זה, צ'יט מיל יחזיר אותך אחורה. (אחרת זה לא צ'יט מיל)
השאלה כמה אתה מוכן לספוג כדי לקבל את הבוסט המנטלי הזה כדי להגיע למטרות שלך.

פעם בשבוע? פעמיים בשבוע? פעם בשנה?
הכל תלוי במטרות שלך בסופו של דבר, אם אתה רוצה לעלות על במה לדוגמה, אז צ'יט פעם בשבוע לא ממש יעבוד.

זה לא כזה נכון שציט מיל מחזיר אחורה.. אם אני מאזן את הקלוריות זה כמעט ולא יפגע בי

זה לא כזה נכון שציט מיל מחזיר אחורה.. אם אני מאזן את הקלוריות זה כמעט ולא יפגע בי
כמו שכתבתי בתגובה שלי בסוגריים.
ההגדרה שלנו כנראה שונה לצ'יט מיל.
צ'יט מיל מבחנתי- ארוחה שמביאה את סך הקלוריות שלך למעל תחזוקה.
אם אתה מאזן את הקלוריות אז זה לא צ'יט מיל. מבחנתי לפחות.

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבתי בתגובה שלי בסוגריים.
ההגדרה שלנו כנראה שונה לצ'יט מיל.
צ'יט מיל מבחנתי- ארוחה שמביאה את סך הקלוריות שלך למעל תחזוקה.
אם אתה מאזן את הקלוריות אז זה לא צ'יט מיל. מבחנתי לפחות.

הבנתי אותך. כן, ההגדרה שלנו שונה. מבחינתי צ'יט מיל זה משהו טעים שהוא פשוט לא בתפריט שלי חחח. תודה בכל מקרה

אני אישית אוכל ציט פעם בשלושה שבועות בחיטוב
אבל גם פעם בשבוע לא נראלי כזה מזיק (תלוי באחוז שומן שלך)מה שאני עושה זה אוכל רגיל באותו היום בלילה ציט הציט מתבצע לילה לפני יומיים מנוחה מאימונים אני מתאמן ראשון עד חמישי
ומקצץ יומיים אחרי 100 גרם פחמימה (מתוך 150)
ככה שהתפנו להם 800 קלוריות משחק קצת עם הפחמימה ולמה אני עושה את זה ביומיים שאני לא מתאמן כי אני לא צריך את הפחמימות כל כך לאנרגיה עם אני יקצץ פחמימות ביום אימון אני יהיה חלש יותר באימון

אתה יכול לאכול כל יום צ'יזבורגר עם צ'יפס וקולה, כל העיקר הוא הערכים בסוף היום.

בהקשר הזה, אם נגיד עשיתי צ'יט מיל אתמול, אז למשל היום זה יהיה אפקטיבי להפחית בסך קלוריות היומית?

כלומר האם זה לא יפגע בגדילה שאני מוריד חלבונים וםחמימות ביום שאחרי? (נגיד שהיום אני לא אתאמן)

בהקשר הזה, אם נגיד עשיתי צ'יט מיל אתמול, אז למשל היום זה יהיה אפקטיבי להפחית בסך קלוריות היומית?

כלומר האם זה לא יפגע בגדילה שאני מוריד חלבונים וםחמימות ביום שאחרי? (נגיד שהיום אני לא אתאמן)
עדיף תוריד מהקלוריות של הפחמימה או השומן ולא מהחלבון. זה בסדר אם יום אחד תאכל יותר ובביום הבא תקזז את זה. רק מבחינת שתייה מתוקה, לי אישית מאוד עוזר לשתות זירו בחיטוב ואני שותה כל יום כמה כוסות.

עדיף תוריד מהקלוריות של הפחמימה או השומן ולא מהחלבון. זה בסדר אם יום אחד תאכל יותר ובביום הבא תקזז את זה. רק מבחינת שתייה מתוקה, לי אישית מאוד עוזר לשתות זירו בחיטוב ואני שותה כל יום כמה כוסות.
תומך ממש.
פפסי מקס עוזר לי להשביע את הרעב בחיטוב אני שותה בלי הפסקה פשוט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית