הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

החלפת תוכנית אימונים

incredible hulk

משתמש פעיל
478
48
נק' מוניטין:
-60
478
48
אם אני מחליף כול ארבעה חודשים בערך תוכנית אימונים (זאת אומרת עדיין אני בתהליך המסה או החיטוב אבל רק מחליף תוכנית עם תרגילים אחרים עם מגוון במספרי חזרות/סטים וכו...) זה בסדר ? או שזה רע מאוד?

אפילו רצוי.. תראה שברגע שתחליף תוכנית ותעשה אפילו תרגילים שלא היית רגיל לעשות פתאום תרגיש את השרירים.

אני מחליף כל חודשיים / 3 חודשים.. כמובן שזה תלוי.. ברגע שאתה מרגיש מיצית את התוכנית ובא לך לחדש תחדש.. אתה גם יכול לגוון כל כמה זמן בתרגילים שונים וקצת "להכניס עניין"

אם אני מחליף כול ארבעה חודשים בערך תוכנית אימונים (זאת אומרת עדיין אני בתהליך המסה או החיטוב אבל רק מחליף תוכנית עם תרגילים אחרים עם מגוון במספרי חזרות/סטים וכו...) זה בסדר ? או שזה רע מאוד?

אתה לא בהכרח צריך לנקב זמן להתחלפת התכנית מראש..

מתי שאתה ממצא תכנית, ומגיע למצב שאתה לא מתקדם איתה, וכבר מבצע הרבה דילואדים, צריך להתקדם לתכנית אחרת.

• פותח/ת השרשור
מה זה דילואידים?
אתה לא בהכרח צריך לנקב זמן להתחלפת התכנית מראש..

מתי שאתה ממצא תכנית, ומגיע למצב שאתה לא מתקדם איתה, וכבר מבצע הרבה דילואדים, צריך להתקדם לתכנית אחרת.

מה זה דילואידים?

דילואוד זו הליכה מתוכננת לאחור, מבחינת נפח העבודה, (כלומר הורדת נפח עבודה) שהמטרה שלה היא לתת לגוף אפשרות להתאושש ולהתחזק, יש הסבר נחמד בקילוגרם:

מהו ה"דילואוד" ומתי חשוב ליישם אותו באימונים? | קילוגרם - כושר ופיתוח

שורה תחתונה, אין צורך להחליף תכנית אם אתה מתקדם בה, המטרה שלך בבחירת תכנית היא למצוא תכנית שמתאימה לרמה שלך, ובכך שתאפשר לך להתקדם ובקצב קבוע והמהיר ביותר.
תכנית שבנויה נכון יכולה להחזיק למשך זמן ארוך יחסית, (שכוללת דילואדים מתוכננים מראש, מתאימה לרמת המתאמן וכד')

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דילואוד זו הליכה מתוכננת לאחור, מבחינת נפח העבודה, (כלומר הורדת נפח עבודה) שהמטרה שלה היא לתת לגוף אפשרות להתאושש ולהתחזק, יש הסבר נחמד בקילוגרם:

מהו ה"דילואוד" ומתי חשוב ליישם אותו באימונים? | קילוגרם - כושר ופיתוח

שורה תחתונה, אין צורך להחליף תכנית אם אתה מתקדם בה, המטרה שלך בבחירת תכנית היא למצוא תכנית שמתאימה לרמה שלך, ובכך שתאפשר לך להתקדם ובקצב קבוע והמהיר ביותר.
תכנית שבנויה נכון יכולה להחזיק למשך זמן ארוך יחסית, (שכוללת דילואדים מתוכננים מראש, מתאימה לרמת המתאמן וכד')

אני אקרא את זה . תודה רבההההההה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית