הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
שאלה, אם אני עושה סייקל של ראד 140
מתיי צריך לקחת כלומיד ומתיי טמוקסיפן?
חלק אומרים לי כל יום חצי כדור כלומיד חלק אומרים רק בסוף? וחלק אומרים לא לקחת טמוקסיפן בכלל חלק פעם בשבועיים..
אז מישהי יכול לעזור לי עם זה?

אין קשר לטמוקסיפן
בגלל שזה חומרים חדשים בשוק אז כלומיד לפי הצורך שאתה רואה בבדיקת דם הורמונים שתעשה עם סיום הסייקל .

מתחיל לרוץ שמוע ברשת של חצי כדור כלומיד בזכות אנשים שעשו סייקל של ראד140 ולפי הבדיקת דם שלהם ירד להם קצת הטסט הטבעי עשו חצי כדור כלומיד יום יום בשבועיים והסתדר להם . אז נהיה עם הזמן כמו פרוטוקול לSarms .

• פותח/ת השרשור
אין קשר לטמוקסיפן
בגלל שזה חומרים חדשים בשוק אז כלומיד לפי הצורך שאתה רואה בבדיקת דם הורמונים שתעשה עם סיום הסייקל .

מתחיל לרוץ שמוע ברשת של חצי כדור כלומיד בזכות אנשים שעשו סייקל של ראד140 ולפי הבדיקת דם שלהם ירד להם קצת הטסט הטבעי עשו חצי כדור כלומיד יום יום בשבועיים והסתדר להם . אז נהיה עם הזמן כמו פרוטוקול לSarms .
אז רק אם אני רואה ירידה בטסט הטבעי אני צריך?
אבל בטוח תהייה ירידה לא? או שזה לא בטוח

זה לא בסדר להגיד על חומר כזה חדש - בטוח מוריד .
אבל בכל זאת - בטוח מוריד 😁 .
אז אתה כאילו יכול לעשות כמו כולם לעצום עיניים ולקחת חצי כדור לשבועיים .
ואתה יכול ללכת בסוף הסייקל בדיקת דם ולקחת חצאיי כדור וכל שבוע בדיקה ולראות איך ומתי זה מסתדר ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית