ייעוץ הזמנה מויטהקוסט

antipop_killaa

משתמש פעיל
784
1
נק' מוניטין:
675
784
1
הזמנתי מויטה קוסט 2 דליים לפני משו כמו 35 ימים. יומיים אחרי שהזמנתי הופיע לי באתר שלהם שהמוצרים נשלחו . עדיין המוצרים לא הגיעו . יש טעם עוד לחכות או שכדאי כבר להתקשר אליהם לברר מה קורה עם המשלוח??
תודה מראש לעוזרים

מוזר כל הקטע של ההמתנה המיותרת,אני הזמנתי מויטה קוסט פעמיים ובשתי הפעמים זה לקח עד שלושה שבועות,בלי מכס בלי כלום ויצאו הזמנות גדולות.

• פותח/ת השרשור
עדכון- דיברתי איתם בטלפון והם אמרו שזה היה צריך כבר להגיע. הוא אמר שישלחו לי שוב רק שהם חייבים לשנות את דרך השליחה - לups 7-10 ימים. הם יחייבו אותי 107 דולר ויזכו אותי ברגע שהמוצר ישלח.

עדכון- דיברתי איתם בטלפון והם אמרו שזה היה צריך כבר להגיע. הוא אמר שישלחו לי שוב רק שהם חייבים לשנות את דרך השליחה - לups 7-10 ימים. הם יחייבו אותי 107 דולר ויזכו אותי ברגע שהמוצר ישלח.
good luck with that

נדפקת גבר, UPS הולכים לשחוט אותך בארץ, ויטהקוסט עדיין אהבלים ולא יעזור מה, לא משנה כמה הזמנות עם יעשו לישראל וישלחו UPS וידפקו שוב ושוב הם לא יבינו.

• פותח/ת השרשור
הוא אמר לי שהוא יכול לשלוח רק ביו פי אס. הוא אמר שרק ביום שני הם ישלחו מחדש אז אני יתקשר מחר לבטל את ההזמנה המחודשת.

• פותח/ת השרשור
טוב נראה לי שהצלחתי לסדר את הבלאגן- דיברתי איתם הם אמרו שיאתרו את החבילה ביו פי אס וישלחו אותה חזרה לויטה קוסט( רק הבוקר הם שלחו את זה). נקווה שתגיע החבילה הקודמת . מקסימום הם יזכו אותי אח"כ.

עדיף שיזכו אותך וזהו בלי הכאב ראש של שליחת החבילה שוב למרות שבכל אופציה אתה מפסיד כסף (אבל בזיכוי הסכום הוא לא משמעותי). אותי זיכו בשלושה מוצרים שלא קיבלתי למרות ששניים מהם קיבלתי בסוף (היה סיבוך שחילקו את החבילה לשניים והם לא הגיעו ביחד).

תבקש מהם את המספר חבילה של הדואר או DHL בהתאם למה שבחרת ותדבר במכס עם האחראי\ת על הטיפול בדברי דואר מחו"ל (זו הסמכות שמטפלת בחבילה בשלב שלפני הנפקת מספר החבילה של הדואר [מה שאתה רואה בצד שמאל למעלה בהודעת השחרור, מעל הבארקוד]).

במכס בת"א זו שלומית. אם מכס ת"א רלוונטי לגבייך תודיע לי - רשום לי באיזה שהוא חור המספר טלפון והפקס שלה.

• פותח/ת השרשור
תבקש מהם את המספר חבילה של הדואר או DHL בהתאם למה שבחרת ותדבר במכס עם האחראי\ת על הטיפול בדברי דואר מחו"ל (זו הסמכות שמטפלת בחבילה בשלב שלפני הנפקת מספר החבילה של הדואר [מה שאתה רואה בצד שמאל למעלה בהודעת השחרור, מעל הבארקוד]).

במכס בת"א זו שלומית. אם מכס ת"א רלוונטי לגבייך תודיע לי - רשום לי באיזה שהוא חור המספר טלפון והפקס שלה.

אני קודם צריך לקבל הודע מהמכס שצריך לבוא לשחרר את המוצר... לא?

---------- התגובה התווספה ב 15:30 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:36 ----------

בעיה! הם שלחו לי מייל שהם לא הצליחו לאתר את החבילה ביו פי אס. ואם אני לא רוצה לקבל את החבילה אז אני צריך לסרב לקבל אותה מיו פי אס.
אם אני מסרב לקבל אותה מיו פי אס מה ההשלכות ?. האם יחייבו אותי על המשלוח או אני לא יודע על מה?
תודה מראש לעוזרים.

אם אתה מסרב לקבל את החבילה היא נזרקת לפח ואתה מפסיד את הכסף של המשלוח ועלות החבילה (כי לא שווה לויטה קוסט לקבל אותה חזרה)

אם אתה נתת אישור לויטה קוסט לשלוח לך את החבילה ב UPS והם לא עשו זאת על דעת עצמם נדפקת
חבל שאתה לא מתייעץ לפני שאתה מחליט

• פותח/ת השרשור
משמע שאם אני יבקש מהם אחרכך לזכות אותי כי החבילה המקורית לא הגיעה אז הם לא יזכו?
ומה לגבי ההזמנה הראשונה היא אמרה לי שהם לא ביטלו אותה. יש סיכוי שהיא תגיע לדעתך.?
אם היא תגיע זה לא ישנה לי הרי כי אני יקבל את המוצר.

לא יודע תדבר איתם, אולי יסכימו לזכות אותך
תבדוק מה הם עשו עם החבילה הראשונה ששלחו בדואר, אם לא ביטלו אותה והיא כבר נשלחה היא תגיע לדעתי.
אם החבילה תגיע בUPS אתה תצטרך לשחרר אותה בעלות של 150 ש"ח + מע"מ

• פותח/ת השרשור
החבילה הראשונה נשלחה בדואר ב29 בפבואר . ע"פ מה שרשום לי באתר שלהם. בטלפון שדיברתי איתה אתמול שאלתי אותה אם הם ביטלו את ההזמנה בגלל שביקשתי החלפה ,היא אמרה שלא ביטלו.

• פותח/ת השרשור
התקשרו אלי מups ישראל. הבנתי שאני לא חיבי לשלם את ה150 שקל. אינ יכול להגיע לשם ולשחרר את זה מהמכס לבד ואני רק יצטרך לשלם מע"מ. גם הבנתי שאני יכול לקבל מהם את הטופס למשרד הבריאות.
אמנם יהיה אפשר לעשות זאת רק מיום שלישי שבוע הבא-אחרי החג . נראה לי בכל זאת יותר משתלם להגיע לשם גם ככה חופש.

התקשרו אלי מups ישראל. הבנתי שאני לא חיבי לשלם את ה150 שקל. אינ יכול להגיע לשם ולשחרר את זה מהמכס לבד ואני רק יצטרך לשלם מע"מ. גם הבנתי שאני יכול לקבל מהם את הטופס למשרד הבריאות.
אמנם יהיה אפשר לעשות זאת רק מיום שלישי שבוע הבא-אחרי החג . נראה לי בכל זאת יותר משתלם להגיע לשם גם ככה חופש.

אתה צריך אישור רופא/משרד הבריאות לשחרר מהם תוסף מזון
אם תמצא אישור כזה בברכה
והם מחייבים מעמ תמיד בניגוד למכס ת"א

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית