הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנה בעייתי ממיי פרוטאין

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
הזמנתי 5 ק"ג אבקת חלבון ממיי פרוטאין בעלות של 275.4 ש"ח שזה פחות מ75$. שילמתי גם על משלוח 24 ש"ח .
קיבלתי הודעה שעלי לשלם מע"מ ודמי טיפול על משלוח בשווי מעל 75$ בטענה שעלות ההזמנה שלי היא 280 ש"ח.
עכשיו יש לי קבלות שהמשלוח שלי עלתה רק 275.4 ש"ח.
מישהו התנסה בזה ויודע מה לעשות?
Screenshot_20240602_111545_Messages.jpg
Screenshot_20240602_111533_Print Spooler.jpg
Screenshot_20240602_110521_Chrome.jpg

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240602_110521_Chrome.jpg
    Screenshot_20240602_110521_Chrome.jpg
    KB 111.7 · צפיות: 65
המכס בודק אם עברת את ה-75 דולר לפי שער הדולר של יום הגעת החבילה. כלומר, יכול להיות שביום ההזמנה לא עברת את ה-75 דולר, אך לפי השער של היום כן עברת.

לפעמים הבאות תקפיד שסכום ההזמנה יהיה 10-20 ש"ח פחות מהרף, ככה שגם אם שער הדולר ישתנה אתה עדיין לא תעבור את הרף. אם סכום ההזמנה על הקשקש, אתה מסתכן בלשלם מע"מ כמו שכנראה קרה לך עכשיו

• פותח/ת השרשור
המכס בודק אם עברת את ה-75 דולר לפי שער הדולר של יום הגעת החבילה. כלומר, יכול להיות שביום ההזמנה לא עברת את ה-75 דולר, אך לפי השער של היום כן עברת.

לפעמים הבאות תקפיד שסכום ההזמנה יהיה 10-20 ש"ח פחות מהרף, ככה שגם אם שער הדולר ישתנה אתה עדיין לא תעבור את הרף. אם סכום ההזמנה על הקשקש, אתה מסתכן בלשלם מע"מ כמו שכנראה קרה לך עכשיו
גם לפי שער הדולר היום וגם של אז לא עברתי את ה75 דולר.
הם כתבו שהמשלוח שלי עלתה יותר ממה שעלתה בפועל, זה ודאי טעות אצלהם, השאלה מה יש לי לעשות עכשיו.

הם כתבו שהמשלוח שלי עלתה יותר ממה שעלתה בפועל, זה ודאי טעות אצלהם, השאלה מה יש לי לעשות עכשיו.
אם הקבלה עצמה של המוצר היא על פחות מ75 דולר תיצור איתם קשר וישחררו אותה אני כמעט בטוח.

קודם כל, תפנה למכס,סביר מאד שישחררו כשיבינו שמדובר בתשלום של פחות מ75 דולר.

דבר שני, פעם הבאה לשלם רק בדולרים, ככה מראש תמנע בעיות.

• פותח/ת השרשור
שלחתי להם הודעה במייל ששלחו לי, לא מצאתי טלפון להתקשר, מקווה שיענו.
לפי הבנתי, אם אני לא משלם תוך 3 ימים הם שולחים את זה בחזרה לשולח, אם הם פשוט יתעלמו ממני אין לי ברירה אלא לשלם או לאבד את זה.
הלוואי שהיה מספר שאוכל להתקשר, לא מצאתי, מישהו מכיר?

אז יכול להיות ש-myprotein משום מה הצהירו על מחיר גבוה יותר מהמחיר ששילמת. לפי הקבלה מהאתר שילמת 275.4 ש"ח (לא עובר את ה-75 דולר לפי השער של היום), אבל לפי המכס, ערך ההזמנה הוא 280 ש"ח - עובר את ה-75 דולר לפי השער של היום.
אז במקביל לניסיון ליצור קשר עם המכס (שיהיה בהצלחה), תיצור קשר עם שירות הלקוחות של myprotein דרך האתר שלהם

שלחתי להם הודעה במייל ששלחו לי, לא מצאתי טלפון להתקשר, מקווה שיענו.
לפי הבנתי, אם אני לא משלם תוך 3 ימים הם שולחים את זה בחזרה לשולח, אם הם פשוט יתעלמו ממני אין לי ברירה אלא לשלם או לאבד את זה.
הלוואי שהיה מספר שאוכל להתקשר, לא מצאתי, מישהו מכיר?
יש להם באפליקציה אופצייה של צ׳אט עם פייסבוק מסנג׳ר (תחת My Account ---> Help-----> Help Center).
אולי שם תוכל לקבל מענה מיידי.

קרה לי אותו דבר לאחרונה. ביום ההזמנה הסכום היה ממש גבולי מתחת ל-75$. הם טענו שהשווי מחושב לפי השער ביום שהחבילה מגיעה למכס. הם לא שולחים את המשלוח בחזרה לשולח אלא מתחילים לחייב אותך בדמי אחסנה לאחר 3 ימים.
1717337507229.png

הם כותבים שלאחר 3 ימים מתחילים לשלם דמי אחסנה אז אין הרבה זמן להתברבר איתם.
שלחתי הודעה לשירות לקוחות של מייפרוטאין, הם ענו שהם מצטערים לשמוע אבל שאני אשים לב למדיניות המסוי במדינתי ולא הציעו פתרון. בקיצור שילמתי ולמדתי להיות יותר זהיר לפעם הבאה. שנים שאני מזמין ופעם ראשונה שאני נופל על השטות הזאת.

• פותח/ת השרשור
אז יכול להיות ש-myprotein משום מה הצהירו על מחיר גבוה יותר מהמחיר ששילמת. לפי הקבלה מהאתר שילמת 275.4 ש"ח (לא עובר את ה-75 דולר לפי השער של היום), אבל לפי המכס, ערך ההזמנה הוא 280 ש"ח - עובר את ה-75 דולר לפי השער של היום.
אז במקביל לניסיון ליצור קשר עם המכס (שיהיה בהצלחה), תיצור קשר עם שירות הלקוחות של myprotein דרך האתר שלהם
בנתיים, נראה שכולם מתעלמים ממני, מיי פרוטאין עוד לא נענו לשלוח לי קבלה מפורטת.
Ecargo לא מגיבים להודעה שאספק להם קבלה שמעידה על הטעות שלהם.
יש להם באפליקציה אופצייה של צ׳אט עם פייסבוק מסנג׳ר (תחת My Account ---> Help-----> Help Center).
אולי שם תוכל לקבל מענה מיידי.
זה בוט שמוביל אותך להשארת הודעה לצורך התעלמות מוחלטת ממך. שלחתי גם שם הודעה שלא נענית.
קרה לי אותו דבר לאחרונה. ביום ההזמנה הסכום היה ממש גבולי מתחת ל-75$. הם טענו שהשווי מחושב לפי השער ביום שהחבילה מגיעה למכס. הם לא שולחים את המשלוח בחזרה לשולח אלא מתחילים לחייב אותך בדמי אחסנה לאחר 3 ימים.
צפה בקובץ המצורף 96269
הם כותבים שלאחר 3 ימים מתחילים לשלם דמי אחסנה אז אין הרבה זמן להתברבר איתם.
שלחתי הודעה לשירות לקוחות של מייפרוטאין, הם ענו שהם מצטערים לשמוע אבל שאני אשים לב למדיניות המסוי במדינתי ולא הציעו פתרון. בקיצור שילמתי ולמדתי להיות יותר זהיר לפעם הבאה. שנים שאני מזמין ופעם ראשונה שאני נופל על השטות הזאת.
זה נכון, הם עובדים לפי היום בו ההזמנה מגיעה לארץ, הבעיה שאצלי היא הגיעה לארץ גם מתחת 75 דולר. הם מחייבים אותי במע"מ בגלל טעות שלהם על מחיר ההזמנה שלי, או מדיווח לא נכון של מיי פרוטאין.
שיטת מצליח קלאסית . המיץ של הזבל
רק תביעה ייצוגית תשתק אותם
אני חושש שאתה צודק.
אגב, שחררתי מתחילת המלחמה המון תרומות מהמכס בשדה התעופה, למשפחות מפונות לחיילים ולמשפחות חיילים. שחררתי מעל 400 מזוודות אני חושב, עם שווי מצטבר של מעל 4 מליון דולר לדעתי.
בשדה התעופה הכל זורם חלק, אבל אם מכל סיבה מזוודה מגיעה לבית המכס בטרמינל 1, אתה יכול לשכוח מהמזוודות שלך. הם ימציאו כל שטות בספר לא לתת לך להוציא את הדברים שלך, לא משנה האישורים שתביא לשם. לדעתי יש גופיים ציבוריים שאין מה לעשות מולם, גם עורכי דין שהבאנו לא יכלו לעזור לנו, אין לי מספיק אנרגיה וכוח לשכור עורך דין ליישב את הזבל הזה.
כנראה שאצא פרייר ואשלם את הכסף הזה, אבל זה הפעם האחרונה שאני מזמין ממיי פרוטאין.
פעם קודמת הגיע אליי שקית פתוחה ולא ענו לי על התלונה, והפעם יש סיכוי שהם רשמו שההזמנה שלי עלתה יותר מ75 דולר בזמן ששילמתי פחות.

ממליץ להתרחק מהחברה הזאת.

• פותח/ת השרשור
עדכון, חברת קרגו מתעלמת מכל מייל ששלחתי להם, בין מה ששלחתי ישירות למייל ובין מה ששלחתי דרך האתר שלהם, וגם מתעלמים ממה שכתבתי בעמוד שלהם בפייסבוק, חברה זוועה, אין לי למי להראות את הקבלה שאין לי על עלות המוצר.

מיי פרוטאין ענו שישלחו לי קבלה תוך 5 ימי עסקים, מה שכבר יהיה מאוחר מידי.

אני פרייר ששילמתי את ה76 ש"ח, אבל אני לא אעצור, ברגע שיהיה לי קבלה אדע אם מיי פרוטאין דפקו אותי או חברת קרגו, ואז אנסה לראות אם יש מה לעשות.

אני לא אזמין ממיי פרוטאין יותר, ואנסה להשיג את האחראי של חברת קרגו.

עדכון, חברת קרגו מתעלמת מכל מייל ששלחתי להם, בין מה ששלחתי ישירות למייל ובין מה ששלחתי דרך האתר שלהם, וגם מתעלמים ממה שכתבתי בעמוד שלהם בפייסבוק, חברה זוועה, אין לי למי להראות את הקבלה שאין לי על עלות המוצר.

אני פרייר ששילמתי את ה76 ש"ח, אבל אני לא אעצור, ברגע שיהיה לי קבלה אדע אם מיי פרוטאין דפקו אותי או חברת קרגו, ואז אנסה לראות אם יש מה לעשות.

אם ההזמנה היא פחות מ75$ והם עדיין לא יענו במייל.
שלח מייל עם פנייה מוקדמת טרם הגשת תביעה,
במכתב עצמו תציין שיש להם 7 ימים לענות,
במידה ולא יענו תפנה מיד לתביעות קטנות ותתבע על סכום הרבה יותר גבוה ממה שהפסדת כמובן ובבית משפט הכי קרוב אליך.

• פותח/ת השרשור
אם ההזמנה היא פחות מ75$ והם עדיין לא יענו במייל.
שלח מייל עם פנייה מוקדמת טרם הגשת תביעה,
במכתב עצמו תציין שיש להם 7 ימים לענות,
במידה ולא יענו תפנה מיד לתביעות קטנות ותתבע על סכום הרבה יותר גבוה ממה שהפסדת כמובן ובבית משפט הכי קרוב אליך.
תודה על הטיפ🙏

תזמין את החלבון של אלפא, יחסית שווה ל2 קופסאות של 2.2 קילו

• פותח/ת השרשור
תזמין את החלבון של אלפא, יחסית שווה ל2 קופסאות של 2.2 קילו
ההכשר בעייתי לי.

עדכון, שילמתי על השחרור, הם סוף סוף הראו לי שמיי פרוטאין הצהירו שההזמנה שלי עלתה 280 ש"ח.
שלחתי להם קבלה ממיי פרוטאין שההזמנה שלי עלתה 275.4 ש"ח.
מסתבר שמיי פרוטאין הדפיסו שני קבלות שונות לי ולהם.

המכס אני חושב מוגנים חוקית, מיי פרוטאין מניאקים, בקיצור עשו עליי תרגיל.

ההכשר בעייתי לי.

עדכון, שילמתי על השחרור, הם סוף סוף הראו לי שמיי פרוטאין הצהירו שההזמנה שלי עלתה 280 ש"ח.
שלחתי להם קבלה ממיי פרוטאין שההזמנה שלי עלתה 275.4 ש"ח.
מסתבר שמיי פרוטאין הדפיסו שני קבלות שונות לי ולהם.

המכס אני חושב מוגנים חוקית, מיי פרוטאין מניאקים, בקיצור עשו עליי תרגיל.
מה הם מרוויחים חוץ מלקוח שלא יחזור?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית