הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קרוספיט או חדר כושר?

• פותח/ת השרשור בן
  • פורסם בתאריך

בן

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
1
19
1
אני שוקל לעבור מחדר כושר לקרוספיט ויש לי כמה התלבטויות...
אני אדם שמתאמן בבוקר ודי סבבה לי עם המכון כושר. אני שוקל קרוספיט בעיקר בגלל הקטע הקבוצתי שיכול להיות לו ערך מוסף...
רק שבאף קרוספיט שבדקתי אין באמת אימוני בוקר כלומר יש אבל זה open box או מקסימום שעורי יוגה.

אני קצת לא מבין את הקונספט כי כל מכון קרוספיט שבדקתי בפרסום שלו היה אימונים בקבוצות קטנות.
אז זה לא ככה לאורך כל היום?

רציתי לעשות אימון נסיון אבל גם זה אפשרי רק בשעות הערב וזה לא מסתדר לי עם העבודה. גם הסדנאת יסודות זה רק בערב. בקיצור, אשמח לחוות דעת מכם כי אני לא מכיר אף אחד שעושה קרוספיט... משהו שהוא יותר הסבר כללי על המסגרת איך זה תאכלס עובד ועד כמה המאמנים באמת מעורבים ומכירים את המתאמנים ואני בכוונה מדגיש את המתאמנים ה"חלשים". תוהה אם זה כמו בחדר כושר שהמאמנים מכירים רק את הסוסים ועוזרים רק להם רוב הזמן (לדוגמא לשמור בבנץ)

לדעתי זה אחלה בסיס להתחלה לניצול בקרה של מאמנים בלמידה של תרגילי בסיס, שלעיתים למאמנים בחדכ לא תיהיה הסבלנות לעזור לך ללא ליווי כספי..

(למרות שיש הרבה דברים שקרוספיט מלמדים בטכניקה נוראית, אז זה תלוי איפה אנחנו עומדים)

תלוי מה המטרה שלך..
אם המטרה שלך היא לעשות פעילות גופנית, קרוספיט זה מעולה.. יותר טוב מהרבה סוגי אימונים קבוצתיים שיש בחוץ..

אם אתה מחפש את הדרך הכי יעילה לשיפור בכוח, או היפרטרופיה, זה לא הבחירה הכי טובה, לא יותר מעבודה נכונה בחדכ, בהחלט..

מבחינת אופן האימון, תצטרך לברר במועדון, בנוגע לחניכה האישית, והתקדמות אישית, זה לעיתים מעט בעייתי, כיוון שמדובר באימונים קבוצתיים, לכן ההתקדמות באימונים היא לא מסודרת, ולכן האימון לא אידיאלי למטרות מסוימות, החניכה בתחילה תיהיה לך, מזה אין לך מה לחשוש.

נערך לאחרונה:
קרוספיט הוא ספורט תחרותי לכל דבר. אימוני קרוספיט בקבוצה הם יכולים להיות סבבה לגמרי למי שמחפש את תחושת הקבוצה ובמידה והמאמן הוא טוב ויודע לבנות סרגלי מאמצים כדי לא לפגוע במתאמנים שלו.
אופן בוקס זה פשוט הזמן שמי שרוצה לעבוד על יכולות ספציפיות של הספורט יכול לעשות זאת

• פותח/ת השרשור
קרוספיט הוא ספורט תחרותי לכל דבר. אימוני קרוספיט בקבוצה הם יכולים להיות סבבה לגמרי למי שמחפש את תחושת הקבוצה ובמידה והמאמן הוא טוב ויודע לבנות סרגלי מאמצים כדי לא לפגוע במתאמנים שלו.
אופן בוקס זה פשוט הזמן שמי שרוצה לעבוד על יכולות ספציפיות של הספורט יכול לעשות זאת

תודה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה המרכזית.
האימונים הם תמיד בקבוצות? זה נראה כאילו רוב היום זה openbox ורק איזה 5 שעות מתוך היום זה אימוני קבוצה.

תודה אבל עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלה המרכזית.
האימונים הם תמיד בקבוצות? זה נראה כאילו רוב היום זה openbox ורק איזה 5 שעות מתוך היום זה אימוני קבוצה.
אופן בוקס זה מכון חופשי בלי קבוצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית