הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוש אחרון לחיטוב,קרדרין?

Diakover

משתמש פעיל
389
37
נק' מוניטין:
57
389
37
שלום לכולם
נשאר לי 3.5 קילו ליעד
התזונה מושלמת
לאירובי התווסף אינטרוולים
השינה טובה
אחרי 2 סייקלים של קלן בהפרש של שבועיים כל אחד
3.5 קילו בערך כדי לסיים חיטוב ולהיות בניטרלי עד המסה
חשבתי על קרדרין בשילוב אפדרין, מה אתם אומרים?
אחוז שומן 11.5-13.5
ובלי dnp, התארגתי על כיון טוב אבל זה מונע ממני להיות פעיל ולעבוד במהלך היום
חשבתי גם על לעשות שוב סייקל קלן אבל הפעם להריץ חודש עם קטיטופן
חשבתי גם על יהומבין אבל לדעתי אני לא שם עדיין, וזה חלש וגם לא מתאים לי (4 שעות הפרש בין לבין וסהכ 8 כבד לי מבחינת תזמון)
תודה

אפשר לקחת קלן בלי קוטוטפין רצוף. לא יודע מאיפה הביאו את זה שקוטוטפין באמת עוזר למנוע רוויה וההשפעה שלו אחרי שבועיים כבר לא רלוונטית.

הוא נותן בראש גם בלי. זה מיותר, לקחתי מעל לכמה שנים קלן רצוף ללא הפסקות וגם הייתי אוכל שטויות בזמן הזה ונשאר תמיד חטוב והכל מעולם לא הייתי עובר את ה8 אחוז שומן (לא מומלץ לקחת שנים בלי הפסקות זה מסוכן) אני פסיכי אז תחסכו. המינון שלי היה גג 120 מיקרוגרם.

אז אם אתה רוצה להריץ קלן אתה יכול גם 8 שבועות בשקט בלי קוטוטפין, עליי.

תגובה של מוניטין מעליי 👏

* וגם קרדרין יהיה לך סבבה , שים לה כשאתה משיג קרדרין שאתה מתחיל לעלות את האירובי מעל פי 2 אמור להיות לך קל יוצר אם הקרדרין אמיתי .. תמצא חברה טובה לא האלה שמוכרים בארץ .

Applying ketotifen and clenbuterol together the beta-adrenergic receptor function increased compared to the values obtained after application of clenbuterol alone

The improvement of receptor function after parallel administration of clenbuterol and ketotifen may be a consequence of the participation of ketotifen in the control of beta-adrenergic receptor system.

מקור -
Effects of ketotifen and clenbuterol on beta-adrenergic receptor functions of lymphocytes and on plasma TXB-2 levels of asthmatic patients. - PubMed - NCBI
קטוטיפן חד משמעי עוזר לשמירה על הקולטנים.

אפשר לקחת קלן בלי קוטוטפין רצוף. לא יודע מאיפה הביאו את זה שקוטוטפין באמת עוזר למנוע רוויה וההשפעה שלו אחרי שבועיים כבר לא רלוונטית.

הוא נותן בראש גם בלי. זה מיותר, לקחתי מעל לכמה שנים קלן רצוף ללא הפסקות וגם הייתי אוכל שטויות בזמן הזה ונשאר תמיד חטוב והכל מעולם לא הייתי עובר את ה8 אחוז שומן (לא מומלץ לקחת שנים בלי הפסקות זה מסוכן) אני פסיכי אז תחסכו. המינון שלי היה גג 120 מיקרוגרם.

אז אם אתה רוצה להריץ קלן אתה יכול גם 8 שבועות בשקט בלי קוטוטפין, עליי.

קיבלת לייק על זה שאתה עדיין איתנו

אני חושב שdnp שווה את הקושי בתפקוד.
שבוע אחד טוב יעשה לך עבודה של חודש על קלן לערכתי..
מספיק מינון בינוני-נמוך בשביל לעלות את המטבוליזם בעשרות אחוזים טובים,מעל 50% אפילו.
די אפשר לצפות לירידה של 300-500 גרם ליום,וככל שיש יותר מסת שריר,האפקט מוגבר יותר.
הסיבה היחידה שאני לא על dnp זה כי המזגן שלי לא משהו..

אני ברצינות חושב ששווה לקחת כמה ימים חופש מהעבודה,לחבר אותם לסופ"ש ולקחת 300-400 מ"ג ליום ולהיות במזגן.
מכל ניסיון שלי ושל אחרים עם החומר,בהחלט אפשר לבנות על 2 קילו בשבוע,וכמובן לא מדובר בנוזלים כי החומר גורם לאגירת נוזלים.

מעבר לזה הוא בטוח יותר מקלן.(במינון הגיוני)
ובלי dnp, התארגתי על כיון טוב אבל זה מונע ממני להיות פעיל ולעבוד במהלך היום
במה אתה עובד?

Frozen
אשמח לשמוע עוד על dnp
בדיוק שוקל איזה שורף שומן להכניס
אני בתקופה בחיים שאני יכול להרשות לעצמי ברייק.

רק רציתי להגיד שאני קרוב לעשר שנים בפורום הזה (ורק שלוש אחרונות באמת משתמש 😃 )
והרמה של התגובות והידע והחומר האנושי מדהימה תענוג לקרוא וללמוד.

אלו תגובות ישנות שלי,אם יש לך שאלה יותר ספציפית אני אנסה לענות
1.
מפרסם מחדש מאמר על dnp שמייק פירסם ב2008

2.
Dnp מונע מהגוף לייצר אנרגיה.
פשוט לא נותן למיטוכונדריה לייצר אנרגיית תנועה
כל פעולה שתעשו,בין אם זה לעלות מדרגות או לבשל תהיה קשה מאוד,מאוד מאוד.
תזיעו בלי סוף,נוזלי הגוף כולל זרע יהיה בצבע צהוב ויהיה לכם חם כמו שלא היה לכם אף פעם.. מזכיר קצת ניווטים בקיץ.

Dnp הוא מפר צימוד,הוא נקלט לפרוטונים ומפרק את תהליך ייצור הatp בגוף(@kotzer אם יש לך משהו להוסיף על התהליך אני מאוד אשמח)ככה שהגוף צריך להשתמש בהמון פחמימות שומנים וחלבונים בשביל לייצר אנרגיה.
אפשר לדמות את זה ללחיצה על דוושת הגז בניוטרל.
הרבה רעש,הרבה חום והרבה מאוד אנרגיה מבוזבזת.

מחקרים רבים הראו יכולת של dnp לעזור לטיפולים בסרטן,לעזור לשקם נזק מוחי ולעזור עם פרקינסון.
כל המחקרים בוצעו על עכברים ויש לקחת בערבון מוגבל את הנתונים.

אני מאמין שהשד לא כזה נורא כמו שמייצגים אותו ויש לי נסיון רב איתו.

Dnp כמו שאמרתי גורם לחום גוף גבוה במיוחד וקל מאוד להגיע למצב של התייבשות.
בסוף השימוש יקח לו עד 6-7 ימים להתנקות לגמרי מהגוף ולאט לאט ירדו נוזלים שנאגרו.
סביר להניח שלא תראו ירידה אם תשקלו כל יום כי הספיחת נוזלים מטורפת.
אבל בפועל? אפשר בכיף להמר על קילו וחצי שומן בשבוע.
בכל לשון של בקשה לא לעבור את ה400מג ליום.
זה החומר החזק ביותר שקיים בתחום.
והרמה של התגובות והידע והחומר האנושי מדהימה תענוג לקרוא וללמוד.
כל דבר שאתה רוצה ללמוד עליו פשוט תריץ חיפוש בפורום על השם Tom , ואיזה נושא שבא לך.
יש לו פשוט תשובות לא מהעולם הזה

קיבלת לייק על זה שאתה עדיין איתנו
חחח אחשלי זו האמת.. קלן עובד יפה מאוד מאוד בלי קוטוטפין אז למי שרוצה להריץ חודש-6 שבועות זה יחסוך לו הוצאות. אני לא מעודד אף אחד לעשות את זה היום אני לא משתמש בקלן זה חזק לי..

לקחת dnp לא יותר טוב או מעודד אפשר לומר זו באותה מידה

אלו תגובות ישנות שלי,אם יש לך שאלה יותר ספציפית אני אנסה לענות
1.
מפרסם מחדש מאמר על dnp שמייק פירסם ב2008

2.

כל דבר שאתה רוצה ללמוד עליו פשוט תריץ חיפוש בפורום על השם Tom , ואיזה נושא שבא לך.
יש לו פשוט תשובות לא מהעולם הזה
איך אפשר לעשות אימון על dnp? לפי מה שאתה מספר אתה מושבת

Downregulation
ירידה בתפקוד

זהו זה השאלה 🙄 קטוטיפן מעלה את התופעות החיוביות של קלן כאילו זה הפעם הראשונה בלי ההגנה של הגוף /
או שהתופעות החיוביות תמיד נמצאות הגוף רק מגן מהשליליות , ואנחנו עם קטוטיפן רק שוברים לו את ההגנה כדי להרגיש שוב שאנחנו בקלן (שזה לא נחוץ לירידה בשומן) ???

חחח אחשלי זו האמת.. קלן עובד יפה מאוד מאוד בלי קוטוטפין אז למי שרוצה להריץ חודש-6 שבועות זה יחסוך לו הוצאות. אני לא מעודד אף אחד לעשות את זה היום אני לא משתמש בקלן זה חזק לי..

לקחת dnp לא יותר טוב או מעודד אפשר לומר זו באותה מידה
איזה הוצאות.. קטוטיפן עם מרשם עולה 17 שקל. יש לי מרשם אף פעם לא קניתי בחוץ.. אבל כמה כבר לוקח על זה דילר?

איזה הוצאות.. קטוטיפן עם מרשם עולה 17 שקל. יש לי מרשם אף פעם לא קניתי בחוץ.. אבל כמה כבר לוקח על זה דילר?
לא מדברים על מחירים כאן. בכל מקרה זה לא סטרואיד אז לי עולה עם מרשם 9 שקל
דילרים לוקחים בכמה עשרות שקלים יותר, אני משתמש בזה ככדור שינה בעיקר מרדים אותי יופי עם טרן

לא מדברים על מחירים כאן. בכל מקרה זה לא סטרואיד אז לי עולה עם מרשם 9 שקל
דילרים לוקחים בכמה עשרות שקלים יותר, אני משתמש בזה ככדור שינה בעיקר מרדים אותי יופי עם טרן

טרן עשה אותי חרמן ואלים שילוב מסוכן .
גם חרמנות של טסט (אם לא נסחפים במינון וכן אני מדבר אל רובכם) נעימה .
על טרן הרגשתי כמו אנס פונטציאלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית