עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אגב הוא כבר קיבל כרטיס פרו?לא יודע איך זה עובד בארץ (הכרטיס) אבל בכדי לקבל כרטיס פרו אתה צריך להתמודד בכמה תחרויות של חובבנים באירופה ולנצח שם (כמו מר יוניברס וכו') ברגע שקיבלת את הכרטיס פרו בכדי להיכנס לאולימפיה אתה עכשיו צריך לנצח בכמות מכובדת מאוד של תחרויות pro ולא חובבנים. אני לא יודע את המספר המדויק של התחרויות שצריך לנצח או משהו כזה, זה בערך.
אומר מראש שיש מצב שאני טועה. זה מה שאני זוכר שדני אמר, מעורפל לי.
אגב הוא כבר קיבל כרטיס פרו?
אז מה באיזה תחרויות הוא משתתף כרגע? ולמה לא רואים אותו בארנולד או באולימפיה? אני לגמרי לא מבין בזה פשוט ומעניין אותי גם.כן, מזמן.
אז מה באיזה תחרויות הוא משתתף כרגע? ולמה לא רואים אותו בארנולד או באולימפיה? אני לגמרי לא מבין בזה פשוט ומעניין אותי גם.
בשביל לקבל הזמנה לאומליפיה צריך יותר מסתם להשתתף ולצבור ניסיון בתחרויות PRO כאלו או אחרות. יש צורך לצבור נקודות מכל מיני תחרויות. מן הסתם ככל שהתחרות נחשבת יותר, כך צבירת הנקודות גדולה יותר. בשביל לקבל נקודות, צריך לזכות לפחות במקום החמישי של אותה תחרות.כנראה כל מיני תחרויות pro קטנות בכדי לצבור ניסיון (מסה קשיחות וכל זה) וברגע שהוא יתחיל לנצח שם בקביעות הוא יקבל הזמנה לאולימפיה, לא כרגע. קיבל את הכרטיס פרו לפני שנתיים ומשהו, הוא בן 26-27 נדמה לי? נחשב צעיר. הסצנה של האולימפיה זה גילאי 30+