הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מר אולימפיה

moko_loko

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
בע״ה

שלום לכולם,

רציתי סתם לדעת לידע כללי, איך מגיעים לאולימפיה חובבני?
קודם כל זוכים בארץ בתחרות רגילה ואז מקבלים פרו ומקום ראשון שמנצח יכול ללכת?
ואחרי זה למר אולימפיה מקצועי ?
נהיה לי כבר סלט

לא יודע איך זה עובד בארץ (הכרטיס) אבל בכדי לקבל כרטיס פרו אתה צריך להתמודד בכמה תחרויות של חובבנים באירופה ולנצח שם (כמו מר יוניברס וכו') ברגע שקיבלת את הכרטיס פרו בכדי להיכנס לאולימפיה אתה עכשיו צריך לנצח בכמות מכובדת מאוד של תחרויות pro ולא חובבנים. אני לא יודע את המספר המדויק של התחרויות שצריך לנצח או משהו כזה, זה בערך.

אומר מראש שיש מצב שאני טועה. זה מה שאני זוכר שדני אמר, מעורפל לי.

לא יודע איך זה עובד בארץ (הכרטיס) אבל בכדי לקבל כרטיס פרו אתה צריך להתמודד בכמה תחרויות של חובבנים באירופה ולנצח שם (כמו מר יוניברס וכו') ברגע שקיבלת את הכרטיס פרו בכדי להיכנס לאולימפיה אתה עכשיו צריך לנצח בכמות מכובדת מאוד של תחרויות pro ולא חובבנים. אני לא יודע את המספר המדויק של התחרויות שצריך לנצח או משהו כזה, זה בערך.

אומר מראש שיש מצב שאני טועה. זה מה שאני זוכר שדני אמר, מעורפל לי.
אגב הוא כבר קיבל כרטיס פרו?

אז מה באיזה תחרויות הוא משתתף כרגע? ולמה לא רואים אותו בארנולד או באולימפיה? אני לגמרי לא מבין בזה פשוט ומעניין אותי גם.

כנראה כל מיני תחרויות pro קטנות בכדי לצבור ניסיון (מסה קשיחות וכל זה) וברגע שהוא יתחיל לנצח שם בקביעות הוא יקבל הזמנה לאולימפיה, לא כרגע. קיבל את הכרטיס פרו לפני שנתיים ומשהו, הוא בן 26-27 נדמה לי? נחשב צעיר. הסצנה של האולימפיה זה גילאי 30+

כנראה כל מיני תחרויות pro קטנות בכדי לצבור ניסיון (מסה קשיחות וכל זה) וברגע שהוא יתחיל לנצח שם בקביעות הוא יקבל הזמנה לאולימפיה, לא כרגע. קיבל את הכרטיס פרו לפני שנתיים ומשהו, הוא בן 26-27 נדמה לי? נחשב צעיר. הסצנה של האולימפיה זה גילאי 30+
בשביל לקבל הזמנה לאומליפיה צריך יותר מסתם להשתתף ולצבור ניסיון בתחרויות PRO כאלו או אחרות. יש צורך לצבור נקודות מכל מיני תחרויות. מן הסתם ככל שהתחרות נחשבת יותר, כך צבירת הנקודות גדולה יותר. בשביל לקבל נקודות, צריך לזכות לפחות במקום החמישי של אותה תחרות.

האלו שצברו הכי הרבה נקודות, מקבלים הזמנה לאולימפיה.

נ.ב. הTOP 5 באולמפיה מקבלים הזמנה אוטומטית לתחרות של שנה אחרייה ואם אני לא טועה (לא בטוח בזה בכלל), כאלו שהגיעו ל-TOP 3 יכולים להתחרות באולמפיה בכל זמן שירצו. (קוין לברוני 2016 ולאו פורינגו 1992)
בשביל להמחיש את הקושי בלצבור נקודות, מאור זרזד שמחזיק או החזיק בכרטיס PRO, התחרה בTIER 3 בשיקגו 2016 (ארנולד קלאסיק בארה"ב זה TIER 1) וזכה מקום תשיעי. רואלי ווינקלר זכר מקום ראשון באותה תחרות בשביל לקבל כרטיס לאולמפיה והוא זכה די בהליכה באותה שנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית