הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב בפתיחת בקבוק

נתנאל769

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
כשאני פותח בקבוק מופיע לי כאב בין הזרת לאמה, וכשעשיתי טרייספס אקסטנשיון(כמובן שמיד הפסקתי) כאב לי באמה איזה 5 סנטימטר מתחת לכף יד לכיוון המרפק, יש מצב שזה קשור? מישהו יודע להגיד בערך מה זה יכול להיות? עד שאפגוש פיזיותרפיסט, זה הופיע משום מקום סתם ככה אחרי כמה ימים ללא אימונים.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן זה ככה? לפעמים יש את הדברים הקטנים האלו וזה עובר אחרי שבועיים שלוש
מיום ראשון פתאום לא עשיתי כלום נסעתי באוטובוס הגעתי למכינה פתחתי בקבוק, שסגרתי פתאום כאב לי.. עכשיו כל פעם שאני מכופף את השורש כף היד ומפעיל את האגודל עם טיפה לחץ או משהו בסגנון זה מציק כזה

מיום ראשון פתאום לא עשיתי כלום נסעתי באוטובוס הגעתי למכינה פתחתי בקבוק, שסגרתי פתאום כאב לי.. עכשיו כל פעם שאני מכופף את השורש כף היד ומפעיל את האגודל עם טיפה לחץ או משהו בסגנון זה מציק כזה

אני זוכר שהיה לי משהו כזה (לא זוכר אם בפתיחה או בסגירה) וזה עבר אחרי כמה שבועות, מהדברים הקטנים האלו המעצבנים.
שזה לא מגביל אותך באמת אבל אתה מתעצבן על ''אה דווקא שאני סוגר, נכון?'' מטריף...שמע לא אגיד לך אל תיבדק (תיבדק) אבל לא הייתי לחוץ.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שהיה לי משהו כזה (לא זוכר אם בפתיחה או בסגירה) וזה עבר אחרי כמה שבועות, מהדברים הקטנים האלו המעצבנים.
שזה לא מגביל אותך באמת אבל אתה מתעצבן על ''אה דווקא שאני סוגר, נכון?'' מטריף...שמע לא אגיד לך אל תיבדק (תיבדק) אבל לא הייתי לחוץ.
כן אבל אני אחרי חודש ושבוע עם אימון וחצי(שגם הם היום קלים בהוראת הפזיותרפיסטית.. אז באסה שאני לא אוכל להתאמן עד שיכלתי קצת לפחות..לא אתאמן כדי לא להחמיר
תודה לעונים אבל לא ענו אם מישהו יודע איך להעביר את זה מהר?

@Nir Kriger לא קראתי את הפוסט סלח לי.
ראיתי שחיפשת פיוזטרפיסט
ניר פיזיו' שמנהל את פורום פציעות
(שאגב המקום הנכון לפתיחת השירשור)
תפנה אליו..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית