עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ולפניי הסייקל בעצמו גם מיותר לא ?מה יעזור לך לעשות לפני ה PCT? אולי רק לבדוק אם הטסט לא היה מזוייף.
חודש אחרי שסיימת PCT תעשה בדיקת פרופיל הורמנלי לראות אם התאוששת.
ולפניי הסייקל בעצמו גם מיותר לא ?
לבדוק אסטרדיול,lh,fsh,shbg ולדעת להתאים טיפול pct בהתאםמה יעזור לך לעשות לפני ה PCT?
יום לפני הPCT בדיקת דם .לבדוק אסטרדיול,lh,fsh,shbg ולדעת להתאים טיפול pct בהתאם
אק"ג או אקו לב ?כך כלל לעשות בדיקת דם לפני סייקל תמיד לא משנה עם הוא ראשון רבעי או אחרון. ולא רק בדיקת דם הורמונלית. חובה!!! לבצע ספירת דם+ פרופיל שומנים בדם + תפקודי כבד. לא לוותר על כלום מזה, סייקל ראשון הוא סלחני (בהתחשב שזה רק טסט) אבל עדין זה לא פותר מי לעשות בדיקות זה משהו שהוא בגדר חובה. אל תוותר על זה במיוחד שהבדיקות האלה מגיעות לך "בחינם" מהקופה שלך, ממליץ לך ככה ממני בקטנה להבא לפני שימוש באוראלים לבצע אקג
וכמה ימים לתוך סייקל של אוראלים לבצע שוב אק"ג ליראות שאין סטיות חריגות בעבודה של הלב
אק"ג יספיק אבל זה בהחלט להיות בטוח מקצה לקצה, אקו לב תמיד היה טוב לעשות במיוחד לפני הכניסה לתחום האפל הזה כדי לדעת איפה הבריאות שלך עומדת הכל נירא מאוד מנופח? Better safe then sorryאק"ג או אקו לב ?
אני כן שומע לעיתים רחוקות על סייקליסטים שאושפזו מבעיות בלב ..וכמה ימים לתוך סייקל של אוראלים לבצע שוב אק"ג ליראות שאין סטיות חריגות בעבודה של הלב
עוד שאלה האם זה סיכון שגובר באוראלים/חומרים מסוימים. אישית לא שמעתי על מישהו שהיו לו בעיות לב אחרי סייקל של טסט לבדאני כן שומע לעיתים רחוקות על סייקליסטים שאושפזו מבעיות בלב ..
אבל אף פעם לא עצרתי לחשוב 🙄 למה ?
למה כשאתה מכניס חומר חיצוני יהיה בעיות בלב ?
בלב בריא אני מאמין שלא אמורה להיות שום בעיה הכל צריך לעבור חלק (בתנאי שהמינונים נכונים ולא מוגזמים) יש המון כשלים שיכולים לקרות אני לא מבין בהם אבל בהחלט מודע למודעות שזה כן יכול לקרות, זה לא צריך להלחיץ או לסגת מהמטרה פשוט לוואדות שאתה בריא, בגדול לא הוכח שאנאבולים משפעים באופן ישיר על הלב אבל בבחלט באופן עקיף . לסיכום עם יש בעיות לבביות כלשהם עדיף להימנע לגמריי מהתחום, סיקליסטים שאושפזו לרוב אני שומע זה בגלל הזרקת חומר בצורה לא נכונה בכמות די גדולה, או מינונים אללה ירחמו, או אינפקציות , לגבי הלב פחות שמעתי אבל בכל אופן אני הפנתי תעצמי למיון אחרי טעות שעשיתי עם קלן (מינון נורא גבוה) הרגשה מאוד לא נעימה, וכשעשו לי אק"ג לא הבינו איך לעכל את זה במקרה היה מומחה לב בשעות האלה הוא אמר שהכל תקין רק הדופק נורא עמוק וחזק לקח די זמן להסביר להם מזה קלן עד שאמרתי ונטולין ואלבוטרול הקיצר הכל צריך לעשות בזהירות רבהאני כן שומע לעיתים רחוקות על סייקליסטים שאושפזו מבעיות בלב ..
אבל אף פעם לא עצרתי לחשוב 🙄 למה ?
למה כשאתה מכניס חומר חיצוני יהיה בעיות בלב ?
בשמנים הבעיות האלה כמעט ולא קימות חוץ מי טרן ניראלי, אבל בכללי אסטרים ארוכים כן יכולים לעשות מעט לחץ דם לא משהו שצריך להלחיץ בסייקל טסט תאמת הלחץ דם שלי רגיל כזה רק אחרי אימונים אינטנסיבים יש לי דופק מעט מוגבר משהו שלא מפריע לי אבל עם אני מוסיף ומתפרע עם אוראלים הדופק ממש חזק ומאוד מציק לי,הכל ענין של מינוןעוד שאלה האם זה סיכון שגובר באוראלים/חומרים מסוימים. אישית לא שמעתי על מישהו שהיו לו בעיות לב אחרי סייקל של טסט לבד
סיקליסטים שאושפזו לרוב אני שומע זה בגלל הזרקת חומר בצורה לא נכונה בכמות די גדולה, או מינונים אללה ירחמו
טרן מוכר בכך שהוא מפנה אנשים למיון לפי דעתי הכל הוא ענין של מינון,טרן בהחלט חומר נורא חזק באמת עם הון תופעות לוואי לא נעימות, אני לא התנסתי בטרן אין לי מה להוסיףהאמת שכן היה שם סלט כל כך גדול שאני לא יודע את מה להאשים , בכולם היה טרן 🫤 חושד בו .