הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קלוריות שורפים על טי 3?, כנסו ותגלו

• פותח/ת השרשור frozen
  • פורסם בתאריך

frozen

משתמש משקיע
6,875
6,794
נק' מוניטין:
10,872
6,875
6,794
סופ"ש נעים חברים וידידים,
לאחר חיפוש ממושך וכמה מחקרים שונים,הגעתי למחקר שעונה לי כמעט בדיוק על השאלה "כמה קלוריות שורפים על טי 3" או "בכמה אחוזים המטבוליזם עולה"

ולמען האמת הופתעתי,לא לטובה ולא לרעה,פשוט הופתעתי שאשכרה עשו מחקר על אנשים בריאים עם תיאוריד תקין וטווח הורמונים תקין,נתנו להם טי 4 ובדקו את העלייה ב-rmr

אספר בקצרה על המחקר,אכתוב את דעתי האישית ובסוף אפרסם את המחקר.

המחקר בוצע על 10 גברים בגילאי 21-30,כולם במשקל תקין,bmi תקין ורמות תיאוריד רגילות,הם לקחו 200מק"ג טי 4 למשך שלושה ימים והחוקרים ראו עלייה ממוצעת של 4% בrmr

פחות או יותר אפשר להשוות 200מק"ג טי 4 ל50מק"ג טי 3
ז"א שאפשר להעריך ש50 מק"ג טי 3 יעלה את המטבוליזם ב4% אחוזים,אבל... המחקר בוצע למשך שלושה ימים בלבד ואני מעריך שלתקופה של כמה ימים נוספים היינו מדברים על עלייה של 5% לפחות(אחרי שהחומר כבר פעיל הרבה זמן בגוף והרמות בדם גבוהות).
אז אם אנחנו מדברים על 5%,זה תוספת של 150 קלוריות לאדם פעיל במשקל 90-100 שrmr שלו,כולל אימונים ועבודה זה 3000.

לכל זה צריך להוסיף כמה נקודות
- גוף האדם מייצר בעצמו כ20-25 מק"ג טי 3 ביום
-כמעט וכל תוספת חיצונית של טי 3 תשבית את הייצור הטבעי
- התיאוריד בעל יכולות חידוש מופלאות ויחזור לפעילות תקינה ב99% מהמקרים והסייקלים,אפילו בשימוש ממושך
-טי 3 חזק יותר מטי 4,לכן אני מניח שההמרה הקלאסית של 1:4 לא הכי מדוייקת (הדעה הרווחת היא שהיחס ביניהם הוא 1:4 לכן השוותי 200מקג טי 4 ל50 מקג טי 3)

לדעתי האישית,טי 3 במינון של 75 מק"ג יכול להגביר את המטבוליזם ושריפת הקלוריות בין 200-500 ליום,תלוי במשקל גוף וברמת פעילות,שזה מסתכם לנו ב1400-3500 קלוריות לשבוע.
נוסיף לזה גרעון קלורי מתון של 200-400 ואנחנו יכולים לדבר על ירידה של קרוב לקילו בשבוע.

יש רק בעיה אחת,
טי 3 במינון הזה כנראה יגרום לפירוק שריר לכן כדאי להצטייד באנאבולים
אני שומע כל מיני שטויות של "טי 3 אוכל שריר" "טי 3 לא מבדיל בין שריר לשומן"
המצב בפועל הוא שטי 3 מגביר את חילוף החומרים,זהו,פשוט מאוד.
איך זה גורם לפירוק שריר? שפירוק החלבונים בשריר גובר על בניית החלבונים(כי טי 3 מזרז הכל)
לכן שימוש באנאבולים יאזן את המצב על ידי הגברת סינטוז החלבון.בקיצור,טי 3 לא "אוכל" שריר פשוט צריך לדעת איך לעבוד איתו
מחקר - Effect of Short-Term Thyroxine Administration on Energy Metabolism and Mitochondrial Efficiency in Humans

לשאלות,טענות,מענות,ת"ש,כלכלה וסעד מוזמנים להגיב

מעניין.. 😃

דרך אגב, מחקר אחר שפרסמת כאן על ריטלין הראה על עלייה של 7% במטובוליזם אז למה מלכתחילה לקחת משהו "חלש" יותר ?

• פותח/ת השרשור
המינון של הריטלין היה יחסית גבוהה והתופעות לוואי שלו לא נעימות,הוא ממש משבית ומדכא.
טי3 לעומת זאת,במינון סביר יתן אנרגיה ובמינון מעט יותר גבוה יגרום לתשישות,זה הכל עניין של משחק במינונים ולמה מגיבים טוב יותר.

דבר נוסף,טי 3 לוקחים פעם ביום וריטלין צריך לחלק למנות בגלל זמן החיים הקצר

דעתי היא שריטלין וקפאין יגרום לשריפת קלוריות מעט יותר מוגברת(הפרש זניח מאוד) אבל זה יותר קשה לנפש מאשר טי 3.
מה שכן יתרון ברור לריטלין,זה הדיכוי תאבון. טי 3 יכול לגרום לרעב גדול

אז למה מלכתחילה לקחת משהו "חלש" יותר ?
אז למה לא לקפוץ כולם על dnp?, אני מתחייב לך ל2-3 קילו בשבוע.
שכל אחד יעשה את השיקולים שלו והבחירות שלו

סופ"ש נעים חברים וידידים,
לאחר חיפוש ממושך וכמה מחקרים שונים,הגעתי למחקר שעונה לי כמעט בדיוק על השאלה "כמה קלוריות שורפים על טי 3" או "בכמה אחוזים המטבוליזם עולה"

ולמען האמת הופתעתי,לא לטובה ולא לרעה,פשוט הופתעתי שאשכרה עשו מחקר על אנשים בריאים עם תיאוריד תקין וטווח הורמונים תקין,נתנו להם טי 4 ובדקו את העלייה ב-rmr

אספר בקצרה על המחקר,אכתוב את דעתי האישית ובסוף אפרסם את המחקר.

המחקר בוצע על 10 גברים בגילאי 21-30,כולם במשקל תקין,bmi תקין ורמות תיאוריד רגילות,הם לקחו 200מק"ג טי 4 למשך שלושה ימים והחוקרים ראו עלייה ממוצעת של 4% בrmr

פחות או יותר אפשר להשוות 200מק"ג טי 4 ל50מק"ג טי 3
ז"א שאפשר להעריך ש50 מק"ג טי 3 יעלה את המטבוליזם ב4% אחוזים,אבל... המחקר בוצע למשך שלושה ימים בלבד ואני מעריך שלתקופה של כמה ימים נוספים היינו מדברים על עלייה של 5% לפחות(אחרי שהחומר כבר פעיל הרבה זמן בגוף והרמות בדם גבוהות).
אז אם אנחנו מדברים על 5%,זה תוספת של 150 קלוריות לאדם פעיל במשקל 90-100 שrmr שלו,כולל אימונים ועבודה זה 3000.

לכל זה צריך להוסיף כמה נקודות
- גוף האדם מייצר בעצמו כ20-25 מק"ג טי 3 ביום
-כמעט וכל תוספת חיצונית של טי 3 תשבית את הייצור הטבעי
- התיאוריד בעל יכולות חידוש מופלאות ויחזור לפעילות תקינה ב99% מהמקרים והסייקלים,אפילו בשימוש ממושך
-טי 3 חזק יותר מטי 4,לכן אני מניח שההמרה הקלאסית של 1:4 לא הכי מדוייקת (הדעה הרווחת היא שהיחס ביניהם הוא 1:4 לכן השוותי 200מקג טי 4 ל50 מקג טי 3)

לדעתי האישית,טי 3 במינון של 75 מק"ג יכול להגביר את המטבוליזם ושריפת הקלוריות בין 200-500 ליום,תלוי במשקל גוף וברמת פעילות,שזה מסתכם לנו ב1400-3500 קלוריות לשבוע.
נוסיף לזה גרעון קלורי מתון של 200-400 ואנחנו יכולים לדבר על ירידה של קרוב לקילו בשבוע.

יש רק בעיה אחת,
טי 3 במינון הזה כנראה יגרום לפירוק שריר לכן כדאי להצטייד באנאבולים
אני שומע כל מיני שטויות של "טי 3 אוכל שריר" "טי 3 לא מבדיל בין שריר לשומן"
המצב בפועל הוא שטי 3 מגביר את חילוף החומרים,זהו,פשוט מאוד.
איך זה גורם לפירוק שריר? שפירוק החלבונים בשריר גובר על בניית החלבונים(כי טי 3 מזרז הכל)
לכן שימוש באנאבולים יאזן את המצב על ידי הגברת סינטוז החלבון.בקיצור,טי 3 לא "אוכל" שריר פשוט צריך לדעת איך לעבוד איתו
מחקר - Effect of Short-Term Thyroxine Administration on Energy Metabolism and Mitochondrial Efficiency in Humans

לשאלות,טענות,מענות,ת"ש,כלכלה וסעד מוזמנים להגיב
כל הכבוד על המידע אתה נכס לפורום 👏

ואוו מעולה, אני מחפש כבר הרבה זמן בפורומים כמה באמת אפשר להוריד עם T3 בחיטוב וסופסוף נתת לי פרספקטיבה..
חשבתי לעשות חיטוב על 50מקג אבל שאתה מדבר על כף שזה לא כל כך הרבה הבדל אני שוקל אם להמשיך או לא..בכל אופן אחלה מידע:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית