הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה שלילית - שרוולי ברך של טיטאן

אני אוהב את המוצרים של טיטאן (במיוחד הרצועות) אבל אכן קצת בעייתי להוציא כל כך הרבה דורות עד שמוציאים מוצר טוב. זה לא צריך להעשות ככה באופן מסחרי. לא זכור לי כאילו ביקורות על SBD מתי שהם יצאו.

מנגד, שמעתי ביקורות מעולות על הדור הכי חדש של השרוולים של טיטאן (זה שלא צהוב כבר).
בזמנו התכתבתי עם SBD כשחשבתי לייבא אותם.
לטיטאן וSBD יש מודל עסקי מאוד שונה, ההיקף ספונסרינג של SBD הרבה יותר אגרסיבי ואקסקלוסיבי והם לא מוכרים מוצרים לפני שעברו 4-5 תחרויות לפחות : טיטאן משחררים אחרי תחרות במקרה הטוב 2 ואם צריך מעדכנים ומשדרגים את המוצר.
מצד שני האחראיות של טיטאן מול הדילרים והקונים הרבה יותר מקיפה ו"קלילה" והם לא דורשים התחייבות של כמות מוצרים מטורפת למי שמוכר אותם.
כל לקוח שיש לו בעיה עם מוצר בשימוש סביר ולא באשמתו (גם אחרי כמה חודשים) מחזיר ומחליפים לו והתהליך של ההחזרות מול המחסן פשוט ובלי סיפורים (למרות שעדיין נדרש לשלוח את המוצר לחו"ל)- בSBD אחרי חודש לא יחליפו כלום.

מנק' מבט של צרכן אני חושב שבסופו של יום כל חברת ציוד מתמחה בדברים שונים ואין בעיה לקנות מוצר w של מארק בל, מוצר x של אינזר, מוצר y של טיטאן ומוצר z של sbd.
שורה תחתונה: ההבדלים באיכות המוצרים לא כאלה דרמטיים כמו שמתארים- ריי וויליאמס היה מסקביט את אותו המשקל בכל שרוול מקסימום ובכל חגורת 13 מ"מ שמיוצרת במקום נורמלי בארה"ב.
מה זה אומר בעצם?
כ"א בקריירה שלו ולא עסק עצמאי משותף בהיקף קטן (שלא מספיק כדי לפרנס 2 אנשים בוגרים)
קניתי את הדור הכי חדש וזה היה במבצע ממש קטן (של איזה 5 דולר משהו כזה) אגב סתם משהו שמסקרן אותי , סחורה (שרוולים רצועות וכו) שיושבת במחסן ללא שימוש , נוצר בה בלאי ?
לכל מוצר יש אורך חיים חוץ מחגורות חולצות ומגנזיום בערך.
הכי רגישים הם מוצרי ניופרן שמתייבש (תלוי גם אם מאוחסן בשמש ובחום או לא) אבל יש בלאי גם לרצועות (סקוץ' פחות חזק בעיקר) ככה שיש מוצרים שנחשבים מלאי מת אחרי 3-4 שנים.
בכל מקרה לא אמורה להיות בעיה עם השרוול הכי חדש, אז שמח שקיבלת מוצר חדש.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית