הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מאיפה לקנות פלטות אולימפיות?

POWERBUILD

משתמש מתחיל
10
2
נק' מוניטין:
2
10
2
אני נתקע יותר מדי זמן בחיפושים רק לגלות שפלטות זולות ויחסית מדוייקות לא מגיעות לישראל(REP IRON PLATES)

יש הצעות מאיפה לקנות שכן אפשר להזמין לפה?
ואם אפשר לא מרוג כי המשלוח בשמיים לפי מה שהבנתי

תודה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע.
אבל תתקשר למספר טלפון שנמצא למעלה באתר, תדבר עם הנציגים של שני האתרים, תססביר להם כמה ואיזה משקולות אתה מחפש, ותבקש הצעת מחיר.
ככל שתיקח יותר ציוד, המחיר יהיה בהתאם פחות.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע.
אבל תתקשר למספר טלפון שנמצא למעלה באתר, תדבר עם הנציגים של שני האתרים, תססביר להם כמה ואיזה משקולות אתה מחפש, ותבקש הצעת מחיר.
רעיון טוב, תודה

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע.

שהשתמשו בהם בתחרות אז בתיאוריה יכול להיות בלאי אז הם מוכרים בזול יותר

המוט הזה שווה קניה לדעתכם? הוא raw steel נכון?
מוטות : The Bear Powerlifting bar 20KG - מוט אולימפי

אם אני רוצה מוט מצופה zinc או cerakote שמתאים לפאוורליפטינג האפשרות היחידה היא מחו״ל?

הצלחות האלה בדוק למוט אולימפי? כתוב שמתאימות לקוטר סטנדרטי של 30 ממ אבל הקוטר של מוט אולימפי הוא 50 לא?
צלחות-משקולות צלחת ברזל -משקלים שונים . צלחות-משקולות צלחת ברזל -משקלים שונים

ויש לכם כיוון בשבילי מבחינת כלובים שאפשר לקנות בארץ? לא צריך יותר מדי רק שיהיה מספיק חזק ועם מתח.

תודה רבה מראש, נתקעתי המון זמן בחפושים (ובמשקלים הסטנדרטיים) ואני מת לקנות כבר חח

המוט הזה שווה קניה לדעתכם?
אין לי ניסיון עם המוט הזה, יש לי ניסיון עם הAgain Faster שהם מוכרים אבל לדעתי הוא לא מתאים לפאוורליפטינג. מוט טוב לדעתי יהיה המוט של יורק מאביר ספורט (קוראים לו מוט קרוספיט באתר אם אני לא טועה).

הצלחות האלה בדוק למוט אולימפי?
לא אלה צלחות מתברגות.

ויש לכם כיוון בשבילי מבחינת כלובים שאפשר לקנות בארץ?
כלובים הרבה ממליצים על הכלוב של Powertec, לי יש כלוב יחסית זול והוא לא הכי כדאי לדעתי.

מאוחר יותר אשמח לשלוח קישורים לדברים, עכשיו לא יכול..

אחלה מוט, השתמשתי בו באופן אישי.
אבל אני יותר ממליץ על זה
אין לי ניסיון עם המוט הזה, יש לי ניסיון עם הAgain Faster שהם מוכרים אבל לדעתי הוא לא מתאים לפאוורליפטינג. מוט טוב לדעתי יהיה המוט של יורק מאביר ספורט (קוראים לו מוט קרוספיט באתר אם אני לא טועה).
ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט, גם יותר זול, גם יותר טוב.

• פותח/ת השרשור

לא אלה צלחות מתברגות.

כלובים הרבה ממליצים על הכלוב של Powertec, לי יש כלוב יחסית זול והוא לא הכי כדאי לדעתי.

מאוחר יותר אשמח לשלוח קישורים לדברים, עכשיו לא יכול..

אחלה מוט, השתמשתי בו באופן אישי.
אבל אני יותר ממליץ על זה

ציוד ספורט | ציוד למכון כושר >> ייבוא ושיווק אביזרי ספורט - אביר ספורט, גם יותר זול, גם יותר טוב.

סגור הולך על היורק.

לגבי כלוב אני אבדוק את פאוורטק נראה מה הכי מתאים לי.

לגבי צלחות אם זה צלחות מתברגות ולא אולימפיות אז אלחנן אתה יכול לשלוח לי בבקשה קישור לאיזה צלחות ברזל אולימפיות התכוונת? הייתי בטוח שאלה(היחידים שמצאתי בקישור)

תודה

לגבי צלחות אם זה צלחות מתברגות ולא אולימפיות אז אלחנן אתה יכול לשלוח לי בבקשה קישור לאיזה צלחות ברזל אולימפיות התכוונת? הייתי בטוח שאלה(היחידים שמצאתי בקישור)
אני דיברתי ישר עם הסוכן, תוכל גם על הדרך לדבר איתו על כלובים.
אני שולח לך מספר בפרטי.

המוט (BEAR) שצירפת כאן, לפי התמונה הוא לא מוט פאוורליפטינג (פאוורבאר) עפ״י הסימון של הטבעות.

ניסיתי בעבר לגגל את המותג הזה ושום דבר לא עלה בחיפוש, מרגיש לי כמו מותג סיני ג׳נרי (מודה - לעולם לא נגעתי במוט).

לגבי פלטות הייתי שואל את @PowerLifting

בנוגע לכלוב ממליץ בעדיפות ראשונה על בודיסוליד ובעדיפות שניה פאוורטק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית