עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כלום .יש צורך ב pct בסוף הסייקל?
מה אומר על s4?Purerawz אחלה חברה , אני התנסיתי רק עם סארמים , אוסטרין, ראד 140 , ליגנדרול, אס 4 , וגם אם קיי בין היתר אפילו שזה לא סארם.
אתה תצטרך טסט כבסיס משום שזה מדכא את הציר... לפי דעתי בסארמס לבד החסרונות עולים על היתרונות
אס 4 מדכא את הציר קצת, לא צורך pct לפי הבדיקות דם אבל זה שונה מאדם לאדם.מה אומר על s4?
התכוונתי לא מבחינת דיכוי הציר, אלא מבחינת התוצאות של החומר בעלייה בשריר/כוח, תחושות.אס 4 מדכא את הציר קצת, לא צורך pct לפי הבדיקות דם אבל זה שונה מאדם לאדם.
אני יודע שהאס 4 היה אמיתי כי מעל מינון של 50 מ"ג היה מתחיל לי צלליות בראייה והראיית לילה הייתה גרועה ממש
כוח, פאמפ, לקחתי אותו בתקופת חיטוב, ואני חושב שזה קצת עזר לפי ההרגשה שלי, הוורידים והפאמפ לא מהעולם הזה, ובהחלט כמו שאמרתי כוח, אבל אני לא יודע לגביי מסת שריר כי הייתי בחיטוב...התכוונתי לא מבחינת דיכוי הציר, אלא מבחינת התוצאות של החומר בעלייה בשריר/כוח, תחושות.
המטרה שלי להריץ את זה לבד לשמור על המסה בזמן החיטוב וזהו ללא טסט אני יודע שאתחיל עם טסט זה לא יגמר ואני רוצה לעשות את זה מסודר עם רופא ובדיקות דם וזה לא נגיש לי כרגע גר בחול...