הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפדרין

• פותח/ת השרשור hulk
  • פורסם בתאריך

hulk

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אפדרין שלא רשום עליו כלום הוא מזויף? ואני רוצה לישתות ככה 60אפדרין ו200 קופאין בוקר.
וצהריים יוהמבין 17 מג' ו200 קפאין.. זה בסדר

זה בסדר אם אתה רוצה למות, בעיקרון ההמלצה היא לא לערבב בין השניים, ההמלצה השנייה תגיד שאפשר לקחת את שניהם בהפרש של 4-5 שעות אחד מהשני, שים לב שיהומבין תלוי באינסולין ככה שתתאם את עצמך בהתאם.
אפדרין שלא רשום עליו כלום יכול להיות 10001 דברים, בגדול זה לא ידוע ולא הייתי נוגע בו.

גם לי יש אפדרין כזה ואני משתמש בו כבר 3-4 שבועות , זה של ה30 מלגרם והוא יחסית ארוך?
אם כן נראה לי שזה בסדר.

moshe אני לא מערבב בין השניים ברור הפרש 4 שעות.
KALINA כהה הכדורים גבוהים.. ועוד שאלה יש כאלה שאומרים לי לקחת 25\200 כפןל 3 פעמים או זה יותר מידי ומתי לשלב את היואמבין?

למה אין סבלנות לא ישר 3 כפול 25\200 זה ברור ולמה לא ישר להתחיל לשתות את הכדורים...פשוט חשבתי אפדרין קפאין בהתחלה ואז באחוזים נמוכים יוהמבין

למה לערבב אפדרין ויוהמבין?
תרד לאחוזי שומן נמוכים ואז תפסיק עם האפדרין ותעבור ליוהמבין.
הסיכון באמת שווה את זה?

גם אני עכשיו 96 על 7%. ואני ממש לא יכול להכניס יוהימבין. מה מתוך משקל שלך שומן. אני,מבחינתי כמו שנאמר פה בעד שימוש בשורפי שומן ב14-15 א.ש. ופחות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית