הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש פה מישהו שעשה טיול אחרי צבא לדרום אמריקה/מזרח והצליח להמשיך להתאמן?

• פותח/ת השרשור Benj
  • פורסם בתאריך

Benj

משתמש מתחיל
282
83
נק' מוניטין:
237
282
83
אני יודע שהרבה מכם לא יסכימו עם זה אבל שיקול רציני שלי לגבי היציאה לטיול הגדול זה עניין האימונים...

זה חלק בלתי נפרד ממני ואני פשוט אוהב את זה... לא מצליח לראות את עצמי בלי שגרת אימונים במשך 4-6 חודשים...
לא רק מבחינה פיזית, גם נפשית זה עוזר לי המון בהתמודדות עם חרדה ועוד חרא של חיי היום יום.

יש פה מישהו שיצא לטיול הגדול והצליח לשמור על שגרת אימונים בחד"כ? כמה ריאלי זה? (לא משנה אם בדרום אמריקה או המזרח... במילא לא נסגרתי עדיין על היעד)

חשוב לי לציין שהמטרה שלי בטיול זה יותר לטייל ולחוות ופחות מסיבות , סמים לאלכוהול... מעוניין להימנע מזה כמה שיותר

התאריך שקבעתי לטוס בו מתקרב והספקות רק עולות 😕

התאמנתי עם טבעות וגומיות, תגוון קצת את שגרת האימונים שלך, מה רע

חזרתי לפני חודשיים מ8 חודש במזרח ו8 חודש בארהב.

טיילתי עם טבעות, עם רתמה של טי אר אקס,
עם גומיות התנגדות כבדות מאוד וגם קלות.
בכל מקום שלא היה חדכ היה לי את כל הציוד שהייתי צריך כדי להוציא אימון.

התאמנתי בטרקים בגבהים של 4000+
התאמנתי בסליפרים בנסיעות של ימים שלמים
אפילו ברכבים בישיבה התאמנתי.
התאמנתי בטבע, בגאסט האוסים, ברחוב,
באמצע השווקים גם כשלא הייתה אפשרות אחרת.
פשוט בכל מקום אפשרי. ו4-5 פעמים בשבוע בכל מהלך הטיול.

שווה לסחוב שווה להביא כל מה שאתה רוצה, גם אם זה על חשבון דברים אחרים. (יצאתי עם תיק 10קג - 7קג מתוכו זה ציוד אימון וצילום)

הבעיה היחידה היא המעקב התזונתי,
אם יש לך ספק אז גם יש הרבה מכוני כושר,
אבל תחשוב חיובי, לטייל ולהתאמן, זה השילוב הכי מדהים שיש לנפש.
אני נצלתי את התקופה לחיטוב, ושיפור נקודות חלשות. ללא ספק כל טיול בחיים שלי אמשיך עם זה..

קבצים מצורפים

• 20190131_195719.jpg
    20190131_195719.jpg
    KB 99.4 · צפיות: 128
  • 20181029_165018.jpg
    20181029_165018.jpg
    KB 104.3 · צפיות: 127
  • IMG-20180911-WA0007.jpg
    IMG-20180911-WA0007.jpg
    KB 123.5 · צפיות: 112
  • IMG_20171025_134436.jpg
    IMG_20171025_134436.jpg
    KB 94 · צפיות: 118
נערך לאחרונה:
היי, בהמשך לנושא, עכשיו כשיש לי קצת זמן נראה לי שווה שארחיב על כמה דברים בשבילך ובשביל הדורות הבאים:

לדעתי מאוד חשוב לתעדף את הטיול עצמו על פני האימונים. בסוף גם השריר שתאבד כנראה תחזיר מהר, והתקופה הזו, הטיול הזה, החוויות האלה לא יחזרו. שווה לאבד אימון בשביל ללכת לאטרקציה מעניינת או לוותר על תזונה כדי להמשיך עוד כמה ימים בטרק.

בכל מקום אתה לומד את התזונה שם. איזה מנות פופולריות(וזולות) יש עם מעט שמן והרבה חלבון, איפה אפשר להשיג כמויות בשר מכובדות(לא פשוט במזרח) ואיך אתה משיג חלבון בכל מקום. לדוגמה, בתיאלנד מצאתי מלא חנויות נוחות עם משקה חלבון(סטייל מה שיש לנו בארץ), בהודו מצאתי מקום עם חטיפי חלבון ואבקת חלבון(והמון דאל 😃 ) ובסרילנקה דגים טריים שהיו טירוף. הסוד זה כמו הסוד בטיול עצמו, כל הזמן לחקור ולהתאים את עצמך.

לדעתי אימונים בטיול זה אינדיבידואלי, אבל יכול להיות דבר מדהים.
האימונים בשבילי היו עוגן. בהתחלה חשבתי שיהיה לי קשה להתמיד ולהתאמן, אבל זה עזר לי המון בטיול. הייתי במזרח חמישה חודשים, טיילתי לבד במקומות הזויים ויצאתי מאזור הנוחות שלי מהרבה בחינות. הטיול קשה לכולם במובנים מסוימים, ויש ימים מאוד גרועים כשאתה רחוק מהבית, הקרובים אליך וכל מה שאתה מכיר. האימון היה לי איזו רגיעה, איזה עוגן - משהו שמזכיר לי שהחיטה צומחת שוב והכל בסדר. אחרי יום גרוע אספתי את עצמי להתאמן וזה נתן לי תחושה טובה. יש לך את הידיעה שלא משנה כמה היום שלך היה גרוע, משהו אחד טוב עשית היום. לפעמים כי הרגשתי טוב עם עצמי שאני מצליח להתמיד, לפעמים כי הרגשתי טוב עם משהו מוכר, לפעמים כי זה פשוט היה כמו טקס שאיזן אותי והזכיר לי שהכל בסדר והכל כרגיל..

בנוסף, האימונים פתחו אותי להכיר עוד אנשים ועוד מקומות. המון אנשים(מקומיים ותיירים) שראו אותי והיו סקרנים(או רצו להצטרף), או בהו או צילמו - בקיצור, מזמן אינטרקציות מגניבות ומעניינות ופותח מחסומים. מעבר לזה, אתה גם מסתובב לחפש מקום לתלות את הטבעות. זה תחביב, זה קטע - לחפש את המקום היפה והמוצלח ביותר להתאמן. זה גורם לך להגיע ולהסתובב באזורים שלא הייתה מגיע אליהם, הרבה פעמים לצאת מהאזור התיירותי בחיפושים או לשוטט ברחוב לבד ולגלות את העיר הרבה יותר טוב פתאום. מעבר לתקרית אחת עם המשטרה הויאטנמית, הכל עבר בשלום 😃

בהצלחה, לדעתי זה רעיון מצוין למי שזה מתאים לו, וכל עוד זה לא נעשה ממקום אובססיבי.

ודבר אחרון, תעשו אלבום עם כל הספוטים של הטבעות שלכם, זה יוצא פצצה !

קבצים מצורפים

• 20190304_180610.jpg
    20190304_180610.jpg
    KB 126.4 · צפיות: 98
  • 20190212_171957.jpg
    20190212_171957.jpg
    KB 114.5 · צפיות: 113
  • 20181228_123819.jpg
    20181228_123819.jpg
    KB 287.8 · צפיות: 109
  • 48414200_2281275082118452_1885655535328428032_n.jpg
    48414200_2281275082118452_1885655535328428032_n.jpg
    KB 79.9 · צפיות: 96
היי, בהמשך לנושא, עכשיו כשיש לי קצת זמן נראה לי שווה שארחיב על כמה דברים בשבילך ובשביל הדורות הבאים:

לדעתי מאוד חשוב לתעדף את הטיול עצמו על פני האימונים. בסוף גם השריר שתאבד כנראה תחזיר מהר, והתקופה הזו, הטיול הזה, החוויות האלה לא יחזרו. שווה לאבד אימון בשביל ללכת לאטרקציה מעניינת או לוותר על תזונה כדי להמשיך עוד כמה ימים בטרק.

בכל מקום אתה לומד את התזונה שם. איזה מנות פופולריות(וזולות) יש עם מעט שמן והרבה חלבון, איפה אפשר להשיג כמויות בשר מכובדות(לא פשוט במזרח) ואיך אתה משיג חלבון בכל מקום. לדוגמה, בתיאלנד מצאתי מלא חנויות נוחות עם משקה חלבון(סטייל מה שיש לנו בארץ), בהודו מצאתי מקום עם חטיפי חלבון ואבקת חלבון(והמון דאל 😃 ) ובסרילנקה דגים טריים שהיו טירוף. הסוד זה כמו הסוד בטיול עצמו, כל הזמן לחקור ולהתאים את עצמך.

לדעתי אימונים בטיול זה אינדיבידואלי, אבל יכול להיות דבר מדהים.
האימונים בשבילי היו עוגן. בהתחלה חשבתי שיהיה לי קשה להתמיד ולהתאמן, אבל זה עזר לי המון בטיול. הייתי במזרח חמישה חודשים, טיילתי לבד במקומות הזויים ויצאתי מאזור הנוחות שלי מהרבה בחינות. הטיול קשה לכולם במובנים מסוימים, ויש ימים מאוד גרועים כשאתה רחוק מהבית, הקרובים אליך וכל מה שאתה מכיר. האימון היה לי איזו רגיעה, איזה עוגן - משהו שמזכיר לי שהחיטה צומחת שוב והכל בסדר. אחרי יום גרוע אספתי את עצמי להתאמן וזה נתן לי תחושה טובה. יש לך את הידיעה שלא משנה כמה היום שלך היה גרוע, משהו אחד טוב עשית היום. לפעמים כי הרגשתי טוב עם עצמי שאני מצליח להתמיד, לפעמים כי הרגשתי טוב עם משהו מוכר, לפעמים כי זה פשוט היה כמו טקס שאיזן אותי והזכיר לי שהכל בסדר והכל כרגיל..

בנוסף, האימונים פתחו אותי להכיר עוד אנשים ועוד מקומות. המון אנשים(מקומיים ותיירים) שראו אותי והיו סקרנים(או רצו להצטרף), או בהו או צילמו - בקיצור, מזמן אינטרקציות מגניבות ומעניינות ופותח מחסומים. מעבר לזה, אתה גם מסתובב לחפש מקום לתלות את הטבעות. זה תחביב, זה קטע - לחפש את המקום היפה והמוצלח ביותר להתאמן. זה גורם לך להגיע ולהסתובב באזורים שלא הייתה מגיע אליהם, הרבה פעמים לצאת מהאזור התיירותי בחיפושים או לשוטט ברחוב לבד ולגלות את העיר הרבה יותר טוב פתאום. מעבר לתקרית אחת עם המשטרה הויאטנמית, הכל עבר בשלום 😃

בהצלחה, לדעתי זה רעיון מצוין למי שזה מתאים לו, וכל עוד זה לא נעשה ממקום אובססיבי.

ודבר אחרון, תעשו אלבום עם כל הספוטים של הטבעות שלכם, זה יוצא פצצה !

איזה קטע זה כאלו אני כתבתי את התגובה הזאת לגמרי..
בדיוק כמו שאני עשיתי, עם האלבום, המקומות שמצאתי בהם חלבון בכל מדינה, היעדים ואפילו נראה כמו המיקומים שאני טליתי, מתי היית?

איזה קטע זה כאלו אני כתבתי את התגובה הזאת לגמרי..
בדיוק כמו שאני עשיתי, עם האלבום, המקומות שמצאתי בהם חלבון בכל מדינה, היעדים ואפילו נראה כמו המיקומים שאני טליתי, מתי היית?

נובמבר עד מאי בערך 😃
לדעתי אפילו יצא לי לדבר איתך מתישהו, התייעצתי איתך ממש בהתחלה כי ראיתי שכתבת על זה.

נובמבר עד מאי בערך 😃
לדעתי אפילו יצא לי לדבר איתך מתישהו, התייעצתי איתך ממש בהתחלה כי ראיתי שכתבת על זה.

חחחח נכון עכשיו הכל ברור 😉 שמח לשמוע שזה עזר לך אלוף

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית