הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לגבי fiber 1

Yonatann

משתמש משקיע
2,213
729
נק' מוניטין:
953
2,213
729
שלום , אני מתבסס בתזונה שלי על בערך 150 גר קורנפלקסים דלי קלוריות
(Fiber obe, בנרפלקס דל קל' וכו..)

מבחינת שירותים אין שום בעיה , אך הבנתי שהחברות לא מחשיבות סיבים בסך הקלורי למנה והסך הקלורי האמיתי גדול יותר... האם זה נכון?

אגב איך הקורנפלקסים האלו כמקור לפחמימה - הם יעילים למילוי מאגרי גליקוגן?

אך הבנתי שהחברות לא מחשיבות סיבים בסך הקלורי למנה והסך הקלורי האמיתי גדול יותר... האם זה נכון?

לפי מייק צריך להוסיף כ100 קלוריות לכל 100 גרם. כי הם לא החשיבו את הסיבים.
בנוסף צריך לשאול, האם אתה יורד (או עולה) במשקל בקצב הרצוי? כי אם כן אז אין לך למה לשנות את כמות הקלוריות שאתה צורך, כי גם אם יש יותר קלוריות ממה שחשבת, עדיין אתה אוכל את הכמות שאתה צריך

אגב איך הקורנפלקסים האלו כמקור לפחמימה - הם יעילים למילוי מאגרי גליקוגן?
פחמימה זה פחמימה, זה באמת לא משנה. למה אתה צריך למלא מאגרי גליקוגן? אתה מתאמן זמן קצר אחרי שאתה אוכל?

• פותח/ת השרשור
בנוסף צריך לשאול, האם אתה יורד (או עולה) במשקל בקצב הרצוי? כי אם כן אז אין לך למה לשנות את כמות הקלוריות שאתה צורך, כי גם אם יש יותר קלוריות ממה שחשבת, עדיין אתה אוכל את הכמות שאתה צריך

אכן, אבל אני מאוד אוהב פחמימות ואני בוחר אותם עם סוג של יחס " של- קלוריות- טעם - שובע"

Fiber one. מאוד משביע דל קלוריות ומאוד טעים... לכן אני אוכל אותו הרבה אך יחד עם זאת אני צורך "רק" 2100 קל בתקופת מסה .
(אני שוקל 70 קילו, גובה 180 סמ, גיל 16.5)

אך לאחר שראיתי מה שאמרו על fiber one אולי אמצא פחמימה יותר "משתלמת.."

פחמימה זה פחמימה, זה באמת לא משנה. למה אתה צריך למלא מאגרי גליקוגן? אתה מתאמן זמן קצר אחרי שאתה אוכל?

זה במקום תפוח לפני האימון..

לא תפוח ולא דגנים מהסוג הזה יהיו אידאליים לפני אימון, שלפניו יהיה עדיף פחמימה פשוטה וקצת חלבון אם אתה כבר מחפש מה אידאלי, אבל בסופו של דבר מה שעושה לך טוב באימון זה סבבה. גם אם אתה במסה אתה לא צריך לדאוג ממאגרי גליקוגן, כי הם אמורים להיות יחסית מלאים גם ככה

• פותח/ת השרשור
לא תפוח ולא דגנים מהסוג הזה יהיו אידאליים לפני אימון, שלפניו יהיה עדיף פחמימה פשוטה וקצת חלבון אם אתה כבר מחפש מה אידאלי, אבל בסופו של דבר מה שעושה לך טוב באימון זה סבבה. גם אם אתה במסה אתה לא צריך לדאוג ממאגרי גליקוגן, כי הם אמורים להיות יחסית מלאים גם ככה

פחמימה פשוטה זה לא תפוח?

האם אפשר או יש דרך לבדוק אם מאגרי הגליקוגן שלי מלאים?

פחמימה פשוטה זה לא תפוח?
זה פרוקטוז, סוכר פירות, הייתי הולך על משהו שיש בו יותר גלוקוז, או עמילן

האם אפשר או יש דרך לבדוק אם מאגרי הגליקוגן שלי מלאים?
ביופסיה.
זה לא באמת משהו שאתה צריך או אמור לעקוב אחריו, פשוט תדע שאם אתה אוכל הרבה, ואם אתה במסה אז אתה אוכל מעל תחזוקה, אז המאגרים יהיו מספיק מלאים לכל מה שתצטרך

• פותח/ת השרשור
זה פרוקטוז, סוכר פירות, הייתי הולך על משהו שיש בו יותר גלוקוז, או עמילן

ביופסיה.
זה לא באמת משהו שאתה צריך או אמור לעקוב אחריו, פשוט תדע שאם אתה אוכל הרבה, ואם אתה במסה אז אתה אוכל מעל תחזוקה, אז המאגרים יהיו מספיק מלאים לכל מה שתצטרך

יותר גלוקוז או עמילן.. מה לדוגמא?

זהו.. שאני אוכל ע"פ ההמלצה שלך של 10% מעל הניטרלי.. עלייה של בערך 150 גר בשבוע

יותר גלוקוז או עמילן.. מה לדוגמא?
סוכרים פשוטים, לחם לבן, אורז, תפוחי אדמה. דברים כאלה

זהו.. שאני אוכל ע"פ ההמלצה שלך של 10% מעל הניטרלי.. עלייה של בערך 150 גר בשבוע
אז סבבה

דרך אגב, אתה יכול לסמן משפט עם העכבר וללחוץ על "ציטוט +" אם אתה רוצה להגיב לכל משפט בנפרד

עד כמה זה משמעותי?
אלא אם יש לך בעיה של בטן כבדה או חוסר אנרגיה באימון, זה לא באמת בעיה. זה יותר עניין של העדפה אישית והאם זה עובד לך או לא.
אתה יכול לנסות ולראות אם זה גורם לך להרגשה טובה יותר באימון

• פותח/ת השרשור
אלא אם יש לך בעיה של בטן כבדה או חוסר אנרגיה באימון, זה לא באמת בעיה. זה יותר עניין של העדפה אישית והאם זה עובד לך או לא.
אתה יכול לנסות ולראות אם זה גורם לך להרגשה טובה יותר באימון

תודה על העזרה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית