נק' מוניטין:
0
- 9
- 0
האפ מישהי התנסה/מכיר את הכדורים של6star? כדורי טוסטסטרון
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כדורי טסט? אם התוסף תזונה הזה מעלה רמות טסט בגוף אני חותך את אשך שמאל.זה התווית מוצר מאחורה
אופס אופס, התבלבלתי....כדורי טסט? אם התוסף תזונה הזה מעלה רמות טסט בגוף אני חותך את אשך שמאל.
לפי המרכיבים זה יעזור בקצת אנרגיה וכו. ויגביר שריפת קלוריות במידה ויש שם מינונים טובים.
הנה התווית העדכניתכדורי טסט? אם התוסף תזונה הזה מעלה רמות טסט בגוף אני חותך את אשך שמאל.
לפי המרכיבים זה יעזור בקצת אנרגיה וכו. ויגביר שריפת קלוריות במידה ויש שם מינונים טובים.
יש לך משו שאתה ממליץ עליוזה תוסף שמתיימר לעלות את רמות הטסט'.
המוצרים מהסוג הזה לא באמת עובדים. חבל על הכסף.
למה?יש לך משו שאתה ממליץ עליו
בגדול אני מתאמן 3 שנים, השבוע התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק בכל העניין הזה עדיין לא 100 אחוז שולט אבל כן שוקל להתחיל לקחת טסטים וכו... צריך לעשות עוד עבודת מחקר בכל הנושא הבעיה שאני הולך קצת לאיבוד בין כלל המוצרים הקיימיםלמה?
הטסט' שלך נמוך? מה אתה מחפש?
כן אני כמובן הולך לעשות בדיקת דם לבדיקת טסט זה אלף כל.הדבר היחיד שמעלה טסט - זה זריקות טסט בתדירות קבועה.
קיים גם ג'ל/קרם למריחה על העור אבל הספיגה שלו לא איכותית ולכן קשה לנטר את המינון האפקטיבי שלו.
בלי בדיקת פרופיל הורמונלי אין לך בכלל מה לחשוב על טסט חיצוני...
1.75 גובההמוצר שהעלת בולשיט סתם בזבוז כסף ..להעלות טסט ברמה שישפיע על היכולת לבנות שריר זה רק זריקות ...אתה 3 שנים מתאמן, משמע אין לך ככ וותק , מה הנתונים שלך בכלל? סייקל ראשון שלי בזמנו עשיתי 500 טסט ארוך נקי ואני זוכר שעליתי איתו ממש יפה ..אבל יש לזה המון תופעות לוואי ואי אפשר להמליץ ככה למישהו לקחת ..צריך לשקול טוב טוב את ההשלכות ולהבין שזה לא משחק
אתה לא יכול להרגיל את הגוף עם מוצרים שלא עובדים.1.75 גובה
כרגע במסה שוקל 78 באיזור ה15-16% שומן
מכיר תהשלכות לכן רוצה להרגיל צגוף לאט לאט במינונים עדינים לפני שאני מזריק 250 במכה
מדגיש שוב:בגדול אני מתאמן 3 שנים, השבוע התחלתי לקרוא קצת יותר לעומק בכל העניין הזה עדיין לא 100 אחוז שולט אבל כן שוקל להתחיל לקחת טסטים וכו... צריך לעשות עוד עבודת מחקר בכל הנושא הבעיה שאני הולך קצת לאיבוד בין כלל המוצרים הקיימים
אני רוצה קצת רמה גבוה יותר מהטבעיאתה לא יכול להרגיל את הגוף עם מוצרים שלא עובדים.
גם אם הטסט שלך יעלה במעט זה לא מתקרב לרמות של זריקות.
אם אתה טבעי אני לא מבין למה אתה רוצה לנסות להעלות את הטסט'
בדרכים לא דרכים, האימפקט יהיה אפסי.
אם אתה רוצה להתחיל להזריק זה כבר עניין אחר, אני תמיד פחות בעד.
בהצלחה
דווקא להפך , אני כן רואה תוצאות וההשקעה משתלמתמדגיש שוב:
יש תוספי תזונה המכונים "טסט' בוסטר" - זה ז'אנר של תוספי חרטא מכל מיני צמחים ופטריות שמתיימר לתת לך "בוסט" לרמות הטסט'.
יש סטרואידים אנאבוליים - טסט' ונגזרות שונות שלו. החומרים האלה מביאים לעלייה מוגברת במסת השריר, אבל הטרייד-אוף הוא נזק בריאותי מסוים.
אין באמת סיבה שאדם בריא עם רמות טסט' תקינות ייקח טסט' או "בוסטר".
יש לך הרבה פוטנציאל למצות ללא חומרים ועוד יחסית בקלות, כי אתה מתאמן רק 3 שנים.
גם אם אתה שוקל לקחת את הסיכון ולהזיק לעצמך בריאותית (ולפעמים באופן חמור, סטרואידים הם לא משחק ויש להם נזקים בלתי הפיכים לפעמים) בתמורה הישגים נוספים באימונים, לא הגיוני לעשות משהו כזה בשלב כ"כ מוקדם.
אם אתה שוקל לקחת חומרים כי אתה שלא מתקדם בכלל לדעתך - כנראה אתה עושה משהו לא נכון וזה בר תיקון. אתה תמשיך לטעות גם עם סטרואידים, פשוט להתקדם תוך כדי למרות הטעויות. אם אתה שוקל לקחת חומרים כי אתה מתקדם אך לא בקצב שציפית - תנסה להבין האם הציפיות שלך ריאליות בכלל והאם יש מה לתקן בתהליך.
בקיצור, שמור על הכסף שלך ואל תקנה טסט' בוסטר, ותתרחק מסטרואידים.
אוקיי, לא מסכים עם זה ולא חושב שהגעת אפילו קרוב לניצול הפוטנציאל אבל זה שלך.אני רוצה קצת רמה גבוה יותר מהטבעי
אתה טועה, שימוש בחומרים (ברובם הכמעט מוחלט) יגביר את הסיכון לתחלואה ומוות מוקדם באופן חד משמעי.הנזק הזה בעיניי הוא כמו כל נזק אחר שיכול לקרות וגם זה לא 100 אחוז אפ אתה עושה הכל בצורה מבוקרת ומתונה, תקן אותי אפ אני טועה?