עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי אז אני לא ארכוש...אחפש חברה אחרתאייס פארמה זה לא הדבר האמיתי בוא נגיד את זה ככה. משהו מהשטחים
אוף נו חחח לא מצליח להחליט ....מה אומר לתת צ'אנס? סומך עליכם פהגם מהשטחים החומר יכול לעבוד 🏋️😅
אוף נו חחח לא מצליח להחליט ....מה אומר לתת צ'אנס? סומך עליכם פה
סבבה תודהיצא לי להתנסות בקלן מקורי שלהם לפני שנתיים הוא די חלש. לגבי שאר החומרים לא יצא. הייתי הולך על חברה בטוחה יותר.
תודה על המענהאה לא אל תשאל אותי ברמה כזאת מדוייקת , לא מכיר אף אחד בסביבה שלי שניסה אותם.
כן,ירדתי מאייס פארמה ,מה יש לך להמליץ איזה חברות?לך על משהו מוכר שיש פיידבק טוב
מה זה משנה תכלס, תגיד איזה אופציות יש לך לא עדיף ככה? אפשר להמליץ לך על חברה אבל אין לך מאיפה להשיגכן,ירדתי מאייס פארמה ,מה יש לך להמליץ איזה חברות?
גנקס טוב?מה זה משנה תכלס, תגיד איזה אופציות יש לך לא עדיף ככה? אפשר להמליץ לך על חברה אבל אין לך מאיפה להשיג
גנקס טוב?
נממ אני רואה בזמן האחרון ורטקס נהיה נגיש אם יש לך אפשרות להשיג אותו לך עליו חברה שכל המקצוענים גדלו עליהם, ובכללי ממליץ על פארמה קום שמנים מדהימים אורלים עובדים יש גם דראגון פארמה בזמן האחרון הפארטיות של השמנים מדהים אצלהם ואלפא פארמה אבל די בעייתי להשיג אותם אבל עם תצליח הרווחתה,שורה תחתונה עם אתה יכןל להשיג טסט רפואי לך על זהכן,ירדתי מאייס פארמה ,מה יש לך להמליץ איזה חברות?
ורטקס מיוצר בארץ ובגלל זה הוא הרבה יותר נגיש. מה שמיוצר בארץ בכל מקרה גם באוזן נשמע פחות איכותי.נממ אני רואה בזמן האחרון ורטקס נהיה נגיש אם יש לך אפשרות להשיג אותו לך עליו חברה שכל המקצוענים גדלו עליהם, ובכללי ממליץ על פארמה קום שמנים מדהימים אורלים עובדים יש גם דראגון פארמה בזמן האחרון הפארטיות של השמנים מדהים אצלהם ואלפא פארמה אבל די בעייתי להשיג אותם אבל עם תצליח הרווחתה,שורה תחתונה עם אתה יכןל להשיג טסט רפואי לך על זה
זה לא משנה אם זה מיוצר בארץ או בחול. משנה התנאים ומה שמכיל המוצר. אני יכול לתת מלא מאוד חוות דעת על חומרים, חברות, כולל תמונות אבל מספק החשש שתחשבו שאני מנסה לספר או לטפח מוצר וסיפורים או משהו דומה אני נמנע מכך. אם תרצו וזה בהסכמה לחוקי הפורום אשמח לשתף כולל תמונות ולפתוח לוג. ולגבי וורטקס המקורי מי שהתנסה בטרן הקצר שלהם הבין באמת מזה טרן כנ"ל לגבי מספר חומרים שונים וחברות שונות.ורטקס מיוצר בארץ ובגלל זה הוא הרבה יותר נגיש. מה שמיוצר בארץ בכל מקרה גם באוזן נשמע פחות איכותי.
פשוט זה נשמע ככה. התנסתי בקלן שלהם אבל לט קשור.. פשוט מציין עובדה שזה חברה ישראלית מה שנכנס לשוק
לורטקס מיוצר בארץ ובגלל זה הוא הרבה יותר נגיש. מה שמיוצר בארץ בכל מקרה גם באוזן נשמע פחות איכותי.
פשוט זה נשמע ככה. התנסתי בקלן שלהם אבל לט קשור.. פשוט מציין עובדה שזה חברה ישראלית מה שנכנס לשוק
חחחח גמאני כשאני כותב על פארמה קום או על דראגון או על אלפא ישר אני מרגיש שחושבים שאני מנסה לדחוף כשבסך הכל יש לי איתם ניסיון ונהנהתי מהם זה הכלזה לא משנה אם זה מיוצר בארץ או בחול. משנה התנאים ומה שמכיל המוצר. אני יכול לתת מלא מאוד חוות דעת על חומרים, חברות, כולל תמונות אבל מספק החשש שתחשבו שאני מנסה לספר או לטפח מוצר וסיפורים או משהו דומה אני נמנע מכך. אם תרצו וזה בהסכמה לחוקי הפורום אשמח לשתף כולל תמונות ולפתוח לוג. ולגבי וורטקס המקורי מי שהתנסה בטרן הקצר שלהם הבין באמת מזה טרן כנ"ל לגבי מספר חומרים שונים וחברות שונות.
ל
חחחח גמאני כשאני כותב על פארמה קום או על דראגון או על אלפא ישר אני מרגיש שחושבים שאני מנסה לדחוף כשבסך הכל יש לי איתם ניסיון ונהנהתי מהם זה הכל