עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח בדיוק !... לגבי אלפה פראם מדהימים!!ל
חחחח גמאני כשאני כותב על פארמה קום או על דראגון או על אלפא ישר אני מרגיש שחושבים שאני מנסה לדחוף כשבסך הכל יש לי איתם ניסיון ונהנהתי מהם זה הכל
אשכרה חחח באמת שאין ברירה לך תדע על מה תיפול אבל בהחלט אלפא פארמה מדהימים למשל עם אוראלים אני בעייתי משום,מה אלפא פארמה הכל עובר חלק npp אני רגיל לשל דראגון הוא מדהיםחחח בדיוק !... לגבי אלפה פראם מדהימים!!
פעם חבר שטס לתאילנד הביא לי פרימו בכדורים ווינסטרול אני בחיים לא זוכר את עצמי בשייפ כ"כ מטורף כמו שהיה לי זה נתן לי איכות מטורפת ועומק בשרירים, אז הבנתי מהו ההבדל. כנל לגבי דיבול. יצא לי גם לנסות ווינסטרול של בריטיש דינספרי האגדית כמובן שזה לא וויני שלהם אבל וואו זיוף כזה אני מוכן לבלוע כל יום חחחח ... בעבר הרחוק השתמשתי בדיבול המקורי שלהם אני זוכר ש30 מג היה לי כאבים בגב תחתון והגעתי למצב שאני לא יכול ללכת מהפאמפ.
היום השוק הישראלי מתפקד חזק יש זיופים טובים ויש סוכרזית.
לא חסר בשמנים וכדורים זיופים של כל החברות יצא לי להיות על טסטווירון רפואי, טסט טוליק האגדי בעל הריח הנתעב סיירוקס שעוד היה טוב בהתחלה
כל השאר שיצא לי בשנתיים האלה להתנסות בטסט קצר של hd/ וורטקס אנטט מסטרון טרן קצר חזק ברמות מחרידות של וורטקס אני משתמש בחצי cc מעל ל-100 אני נחנק עם קוצרי נשימה וגלי חום ועצבים. סה"כ יש בארץ מלא זיופים שעובדים וכאלה שלא, אי אפשר להיות בטוחים בכלום. כי גם את המקורי מזייפים אחד לאחד כמו אמפולות של בייאר עם זה בקופסאות יפות וכו. בשורה התחתונה אין מה לעשות אפילו אבקות חלבון מזייפים חח..
נמממ טופ קלאס לי אישית קשה להגיד אבל בהחלט הם באזור העליון,שמנים מדהימם, אוראלים שלהם עושים לי הרגשה ממש לא טובה לעומת אלפא, כנירא חומרי הגלם והחומרים המקשרים מעט שונים בכל מקרה אני משתדל להיצמד לדברים שטוב לי איתם ולדברים שיש עליהם ביקורות טובותכל מי שאי פעם נכנס לפורום סטרואידים בחו"ל כבר יודע שPharmacom זה UGL טופ קלאס. אי אפשר לברוח מהם.
חחח זיכרונות של סייקלים ראשונים 🤣:crazy:ן:food-and-drink005-88:.. תודה על המונטין מגיע גם לך אך עליי למצוא 5 אנשים טובים לפני 😕@Gnfit
😱 תגובה של מוניטין 👏
כל גוף לגופו ולמרגש זה הבעיה הלוואי שעל כולנו היה פועל אותו הדבר היה חוסך לנו הרבה זמן יקר. אלפה זה אלפה 👑אשכרה חחח באמת שאין ברירה לך תדע על מה תיפול אבל בהחלט אלפא פארמה מדהימים למשל עם אוראלים אני בעייתי משום,מה אלפא פארמה הכל עובר חלק npp אני רגיל לשל דראגון הוא מדהים
נמממ טופ קלאס לי אישית קשה להגיד אבל בהחלט הם באזור העליון,שמנים מדהימם, אוראלים שלהם עושים לי הרגשה ממש לא טובה לעומת אלפא, כנירא חומרי הגלם והחומרים המקשרים מעט שונים בכל מקרה אני משתדל להיצמד לדברים שטוב לי איתם ולדברים שיש עליהם ביקורות טובות