הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צריך המלצה לאבקת גיינר איכותית

ivar the boneless

משתמש מתחיל
248
36
נק' מוניטין:
16
248
36
שלום לכולם,אני צריך בבקשה המלצה לאבקת גיינר איכותית,ממה שידוע לי אבקת muscle pharm נחשבת למותג מוביל,בנוסף לכך יש אבקת GOLD STANDARD Optimum שגם נחשבת למותג מוביל בתחום,על מה איזו אבקה אתם ממליצים מבינהן?

על גיינר כגיינר שלם:
My protien impact gainer - גיינר על בסיס שיבולת שועל..
אם בא לך לקנות הכל מוכן.

המלצה שלי תקנה הכל בנפרד (עושה את זה מספר שנים)
(חלבון ממי פרוטאין, ושיבולת שועל מסיסה שלהם בטעמים)
יותר כמות מכל מוצר ובנפרד, "איכותי" יותר כיוון שאין למוצרים תוספות של פחמימות ממקור פחות איכותי, ולדעתי גם זול יותר..

בקשר לגיינרים שכתבת אם אינך פתוח להצעות:
הגיינר XL של מאסל פארם מכיל ברובו מלטודקסטרין, שזוהי פחמימה שכביכול מוגדרת כמורכבת אך עם אותן השפעות של סוכר לבן.(מבלי לבלבל אותך יותר מידי)

(האינדקס הגליקמי שלה מעט גבוה יותר מסוכר לבן, בממוצע מכל מה שראיתי בכל הטבלאות לאורך שנים)

הנקודה שלי היא שהרבה גיינרים מכילים את הפחמימה הזו, היא לא "רעה" אבל פשוט הכי פחות איכותית.
ולא הייתי מבסס אותה כמקור ראשון לפחמימה בתפריט.
הפחמימה הזו נורא זולה בשוק, וגם אותה אתה יכול לצרוך בנפרד עם אבקת חלבון, אין לה טעם, אבל מעט יוצרת גושים.
וככה תחסוך על תשלום לשם, ותקבל יותר מכל דבר ואת האפשרות להחליט על הכמויות..

הגיינר של גולד, מכיל ברובו הפחמימתי שיבולת שועל, ככה שאיכות הפחמימה היא טובה יותר, בדיוק כמו של מיי פרוטאין, למרות שמכיל עוד אחוזים של מסויימים של מלט'
אבל הופך אותו לגיינר ממקור "איכותי" יותר מהמאסל פארם.

נערך לאחרונה:
אני גם מחזק את nyeoNi בנוגע להמלצה של הגיינר של מיי פרוטאין, נחשב להכי איכותי שיש.
אתה יכול לרשום בגוגל גיינר שיבולת שועל ולבחור את מי שיציע לך את המחיר הכי משתלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית