מאמני כושר אישיים?דיון על שיווק,מיתוג וכו'

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אהלן חבר'ה.

יש כאן חבר'ה אשר עוסקים באימון?
כמאמן ניסיתי בכמה פעמים לשווק ולקדם את עצמי דרך הפייס(באופן עצמאי וע"י חברת קידום) ולצערי זה לא הביא לי את התוצאות הרצויות.
אשמח לשמוע כיצד אחרים עושים את זה ובכלל,לפתוח דיון על התחום והצד העסקי שבו.

אתה יכול להצליח אך ורק ב-3 דרכים:
  1. להיות ממוצע, אבל לשווק את עצמך כיותר מזה, כמו הדור אקשטיין למיניהם. זו פשוט תהיה רמאות, אבל זה עובד.
  2. להיות עם מספיק ידע והצלחה שאתה יכול להפגין אותם בלי לחשוש שאתה חושף את כל הסודות שלך. ההצלחה של מאמן היא לא ביכולת שלו לשמור על אותם לקוחות לתמיד ושהם יהיו תלויים בו, אלא לתת להם את הכלים להשתפר כמה שניתן, גם בלעדייך, ואנשים אחרים יחליפו אותם.
  3. להיות טוב יחסית ולהתחבר עם האנשים הנכונים, שיפנו אליך אנשים.

תשמע אני יכול להגיד לך דבר מאוד פשוט, שיווק נכון זה הפתח להצלחה, לא משנה אם אתה באמת טוב או אם אתה סתם רמאי שלא יודע מה הוא אומר, ברגע שהשיווק יהיה טוב, נכון ואינטנסיבי אתה תצליח, לגבי חברות שיווק שמקדמים את המודעות שלך דרך הפייסבוק והאינסטגרם רובן לא מניבות תוצאות אמיתיות במקרה הכי טוב אתה תקבל כמה עוקבים ולייקים מחשבונות פיקטיבים, אני אישית ממליץ לך לתפוס כמה חבר'ה אפילו כאלה שאתה מכיר שיש להם אינסטגרם חזק ופעיל או פייסבוק חזק ופעיל ופשוט לתת להם לפרסם אותך, לצורך העניין לי יש חבר שהוא מאמן כושר אישי הוא אמר לי שמע תפרסם אותי באינסטגרם שלך וכל מתאמן שמגיע דרכך אתה מקבל 100 שקל, ככה הוא אמר להרבה אנשים וזה באמת מניב תוצאות, בלי קשר יש באינסטגרם אופציה של קידום, מי שבאמת יודע להתעסק עם זה כמו שצריך יכול להביא לך תוצאות יפות, היום רוב המאמנים האישיים משווקים את עצמם בצורה כזאת של פרסום אינטנסיבי ברשתות החברתיות בעיקר אינסטגרם כי פייסבוק כבר שייך לדור הישן וכמובן שהם הולכים מנצחים בתחרויות וזה מושך עיניים אי אפשר להגיד שזה לא עושה את העבודה, שיהיה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אני מאמן בד"כ חבר'ה מעל גיל ה40,בחדר כושר ומחוצה לו,האימונים נעים בין משקולות,משקל גוף ועד מתיחות ואירובי..אני פחות מחפש צעירים או "מתלהבי אגו" למינהם אלא קהל שמעונין באורח חיים אחר וזקוק (נואשות)למישהו שייתן להם יד וילווה אותם,יכניס אותם לזה,יראה להם את הדרך,יתמוך ויעזור להשתפר כמובן..ובו זמנית יגרום לאותו קהל לעשות כבר שינויים בעצמם..על זה מתבססת השיטה שלי.
כשעשיתי קידום הרגשתי שהקמפיינים פחות מצליחים להביא את הקהל הזה ושנדרשת אסטרטגיה שונה לגמרי...ואז הדילמה היא :
*עלויות והאם זה משתלם...לאור החוויוה הקודמת הלא מוצלחת שהייתה לי.
*מי האדם/חברה המתאימים לעשות איתם את התהליך הזה..
**לאחרונה נחשפתי לתכנים של "לירון מור" ביוטיוב והיא דווקא עושה רושם מעניין...
כל הענין של כתיבה שבועית,התעסקות יומיומית בצילומים והעלאתם,הרצת קמפיינים וניתוחם ולהסריט את עצמי...ממש לא מדבר אליי.

נושא נוסף,כמה אימונים כבר אפשר לעשות.......?.????

תשמע אם זה הכיוון שלך אז אני לא ממש יודע איך לעזור, אני בן 20 אז אני מבין קצת יותר בכיוון של שיווק במדיות וכ'ו היום רוב הקהל זה קהל צעיר ולדעתי שמה נמצא הכסף אבל תעשה מה שאתה חושב מקווה שבאמת תמצא פיתרון ותצליח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית