הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם החגורה הרוטטת עובדת? והאם אפשר להשתמש בה לחזה?

Shauli232

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
טוב אז יש לי שומן בחזה והרופאה אמרה שזה גינו עם הזמן (כמה שנים) הורדתי את הרוב וחלק ירד לבד זה התחיל לי מההתחלה בגלל בעיה בהורמונים.
אני רוצה לדעת עם החגורה הרוטטת לבטן קודם אם היא באמת עובדת ואם אפשר להשתמש בה לחזה
ואני יודע שקוביות בבטן לא יהיה לי מהמכונה כי אני צריך אחוז שימן נמוך וזה לא כמה כפיפות אני עושה וזה תזונה אבל אני יותר שואל בשביל החזה אם זה יעזור תודה רבה לעונים.

אני בספק שזה עובד
לדעתי אין טיפול לגינו חוץ מניתוח, תתייעץ עם רופא לגבי המשך טיפול

ללא ספק החגורה הזאת לא עובדת על כלום, הדבר היחיד שהיא שורפת זה כסף.
במידה ויש גינו מומלץ לרדת כמה שיותר באחוז השומן בעזרת ספורט ותזונה נכונה, ואז בניתוח להוריד את הרקמה הסיבית האמיתית, בלי שהמנתח יתבלבל בין מה שומן למה גינו (זה מאוד קשה להבדיל)

במידה ויש גינו מומלץ לרדת כמה שיותר באחוז השומן בעזרת ספורט ותזונה נכונה, ואז בניתוח להוריד את הרקמה הסיבית האמיתית, בלי שהמנתח יתבלבל בין מה שומן למה גינו (זה מאוד קשה להבדיל)
אם הוא מוריד גם שומן בנוסף לגינו מה רע?

שלילה כפולה זה חיובי אז יוצא שאתה אומר שזה עובד על הכל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית