הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר סופר מאס דיימטייז

Stav123

משתמש מתחיל
113
22
נק' מוניטין:
-11
113
22
אהלן הזמנתי גיינר סופר מאס של דיימטייז
הגיינר עצמו אמור להגיע אליי עוד משהו כמו 3 ימים.

מהאתר הזה: מפיצי דיימטייז ישראל גיינרים לעלייה במשקל

אף פעם לא לקחתי גיינר אין לי מספיק אוכל בבית ואני לא מצליח להיות במאזן קלורי חיובי
אז נאלצתי להזמין מלב ברירה..

עכשיו השאלה שלי היא אם מישהו השתמש בגיינר הזה? ואיך הטעם שוקולד עשיר? (זה הטעם שהזמנתי..)
האם למישהו היה תגיינר הזה וממליץ עליו בכלל?
?

הגיינר שלהם הוא ממקור פחמימה "לא איכותי", בדומה לרוב הגיינרים בשוק, מה שלא מייחל לו איזו המלצה מיוחדת.
החברה עצמה מאוד פופולרית, ככה שמבחינת הטעם אין לך מה לדאוג..

פעם הבאה לפני שאתה קונה גיינר (או כל תוסף אחר)
תתייעץ פה, כי יש הרבה אלטרנטיבות טובות יותר הן מבחינת האיכות,הכמות,והמחיר.

שיהיה בהצלחה

אהלן הזמנתי גיינר סופר מאס של דיימטייז
הגיינר עצמו אמור להגיע אליי עוד משהו כמו 3 ימים.

מהאתר הזה: מפיצי דיימטייז ישראל גיינרים לעלייה במשקל

אף פעם לא לקחתי גיינר אין לי מספיק אוכל בבית ואני לא מצליח להיות במאזן קלורי חיובי
אז נאלצתי להזמין מלב ברירה..

עכשיו השאלה שלי היא אם מישהו השתמש בגיינר הזה? ואיך הטעם שוקולד עשיר? (זה הטעם שהזמנתי..)
האם למישהו היה תגיינר הזה וממליץ עליו בכלל?
?

אתה תמיד קודם קונה ואז שואל המלצות?!
בכל מקרה, לא חבל על הכסף? לא הבנתי את המשפט ״אין לי מספיק אוכל בבית״ - למה שלא תקנה פשוט? אם יש לך לבזבז כסף על הדבר הזה אז אין לי ספק שתוכל לקנות אוכל נורמלי..

כמה אתה שוקל ומה הגובה?

• פותח/ת השרשור
אתה תמיד קודם קונה ואז שואל המלצות?!
בכל מקרה, לא חבל על הכסף? לא הבנתי את המשפט ״אין לי מספיק אוכל בבית״ - למה שלא תקנה פשוט? אם יש לך לבזבז כסף על הדבר הזה אז אין לי ספק שתוכל לקנות אוכל נורמלי..

כמה אתה שוקל ומה הגובה?

אני שוקל 75 וגובה מטר 80.

ולא. אני לא קונה קודם ואז שואל המצלות.. לפני שפרסמתי תאשכול הזה תאמין לי בדקתי אלף ביקורות לפני שהזמנתי ורוב הביקורות היו טובות אז הזמנתי תגיינר פתחתי אשכול כאן לביקורת נוספת. וכן אין לי מספיק אוכל בבית בשביל להגיע לקלוריות שלי אז גיינר יעזור לי מאוד לדעתי.

אני שוקל 75 וגובה מטר 80.

ולא. אני לא קונה קודם ואז שואל המצלות.. לפני שפרסמתי תאשכול הזה תאמין לי בדקתי אלף ביקורות לפני שהזמנתי ורוב הביקורות היו טובות אז הזמנתי תגיינר פתחתי אשכול כאן לביקורת נוספת. וכן אין לי מספיק אוכל בבית בשביל להגיע לקלוריות שלי אז גיינר יעזור לי מאוד לדעתי.

אז מה זה משנה מה אנחנו חושבים אם כבר הזמנת אותו?
וסתם שתדע להבא, יצא לך הרבה יותר משתלם לעשות קניה נורמלית במקום לקנות את הדבר הזה. עדיף הייתה קונה אבקת חלבון ומכין שייק בבית מכלמיני דברים שאתה אוהב. חמאת בוטנים טבעית למשל עולה 28 שח לקילו ויש בה 600+ ק׳ + חלב + סקופ של אבקת חלבון וקיבלת גיינר הרבה יותר משתלם ״ואיכותי״. אומר את זה לטובתך..

• פותח/ת השרשור
וסתם שתדע להבא, יצא לך הרבה יותר משתלם לעשות קניה נורמלית במקום לקנות את הדבר הזה. עדיף הייתה קונה אבקת חלבון ומכין שייק בבית מכלמיני דברים שאתה אוהב. חמאת בוטנים טבעית למשל עולה 28 שח לקילו ויש בה 600+ ק׳ + חלב + סקופ של אבקת חלבון וקיבלת גיינר הרבה יותר משתלם ״ואיכותי״. אומר את זה לטובתך..
אני חדש בכל התחום הזה.. תודה אלמד להבא

• פותח/ת השרשור
קילו של שיבולת שועל יעלה לך 10 שקלים..
רק אומר.
ביטלתי תהזמנה אני קונה אבקת חלבון של אופטימום גולד בסוף באמת הצלתם לי תתחת קראתי קצת במה יש בגיינר והבנתי שזה מפוצץ בסוכר תודה אחים שלי
ביטלתי תהזמנה אחי

ביטלתי תהזמנה אני קונה אבקת חלבון של אופטימום גולד בסוף באמת הצלתם לי תתחת קראתי קצת במה יש בגיינר והבנתי שזה מפוצץ בסוכר תודה אחים שלי

ביטלתי תהזמנה אחי

תעדכן כשהיא תגיע אם אתה רוצה. נביא לך אחלה מתכונים.

הגיינר שלהם הוא ממקור פחמימה "לא איכותי", בדומה לרוב הגיינרים בשוק, מה שלא מייחל לו איזו המלצה מיוחדת.
החברה עצמה מאוד פופולרית, ככה שמבחינת הטעם אין לך מה לדאוג..

פעם הבאה לפני שאתה קונה גיינר (או כל תוסף אחר)
תתייעץ פה, כי יש הרבה אלטרנטיבות טובות יותר הן מבחינת האיכות,הכמות,והמחיר.

שיהיה בהצלחה

אם הייתי יודע שהייתה לך האופציה לבטל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית