הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיינר בהכשר וסוכר ענבים

Eliran 40

משתמש מתחיל
121
5
נק' מוניטין:
-1
121
5
אהלן חברים,חתימה טובה
שאלה לגבי גיינר אם הכשר חזק !
בבקשה בלי תכין גיינר בבית,אני יודע ניסתי ולא התחברתי ,למרות שזה בריא
חסר לי 1500 קל להוסיף ,בשביל מינימום עליה במשקל כדחוף !
אמר בחנות לטבע ,שקונים מימנו סוכר ענבים ואבק חלבון ,ופשוט להכין גיינר,לא הבנתי תקטע של סוכר ענבים,הוא ציין שצריך בין 10 15 כפות סוכר ענבים,לא נשמע מיקצועי ומתכון לסכרת
אשמח להמלצה כגון גיינר בהכשר טוב?פאוורטק כבר לא מייצרים כרגע ,גם סופר אפקט נחשב כחלב נוכרי,בעניין הכשרות חשוב לי
שמעתי על חברת הדסה שמוכר כביכול תוסף ,ציינו שזה לא גיינר אבל יכול לעזור מאוד
אשמח אם מישהו יכול להמליץ ,
תודה רבה חברים

אהלן חברים,חתימה טובה
שאלה לגבי גיינר אם הכשר חזק !
בבקשה בלי תכין גיינר בבית,אני יודע ניסתי ולא התחברתי ,למרות שזה בריא
חסר לי 1500 קל להוסיף ,בשביל מינימום עליה במשקל כדחוף !
אהלן, גמר חתימה טובה

תוספת של 1,500 קל' ליום זו תוספת מאוד גדולה. אם אתה באמת צריך תוספת כזו זה מעיד שהתזונה שלך בבסיס שלה לא מסודרת בכלל.
וגיינר זה סך הכל אבקת חלבון עם הרבה מאוד סוכר. אין בזה משהו מיוחד

אם תרשום כמה קל' אתה אוכל כרגע וכמה קל' אתה אמור לאכול (וגם איך חישבת את זה), אז נוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

אבל אם אתה ממש מתעקש ו"נעול" על גיינר, כדאי שתרשום מה דרישות הכשרות שלך או איזה סוג כשרות אתה מחפש

אפשר לאחד עם שני השרשורים האחרים שהבחור פתח באותו נושא.

• פותח/ת השרשור
אפשר לאחד עם שני השרשורים האחרים שהבחור פתח באותו נושא.
תגיד יש לך איזה בעיה איתי לא הבנתי?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אהלן, גמר חתימה טובה

תוספת של 1,500 קל' ליום זו תוספת מאוד גדולה. אם אתה באמת צריך תוספת כזו זה מעיד שהתזונה שלך בבסיס שלה לא מסודרת בכלל.
וגיינר זה סך הכל אבקת חלבון עם הרבה מאוד סוכר. אין בזה משהו מיוחד

אם תרשום כמה קל' אתה אוכל כרגע וכמה קל' אתה אמור לאכול (וגם איך חישבת את זה), אז נוכל לעזור לך בצורה טובה יותר.

אבל אם אתה ממש מתעקש ו"נעול" על גיינר, כדאי שתרשום מה דרישות הכשרות שלך או איזה סוג כשרות אתה מחפש
הרבה תודה,אז ככה אני אוכל מנה עיקרית שהיא בשר פחמימה אורז ,רק בערב ,שמה שנכנס שם זה סביב 1500 קל,אני בדקתי במחשבון,ואני צריך סביב 2500 3000 בשביל להיות בפלוס קלורי ולא גירעון,מחפש גיינר שהוא לא חלב נוכר ,היה פאוורטק וסופר אפקט כרגע יש בעיה לאחר שיחה איתם,הבנתי שעדיף כבר לרכוש מלטודקסטרין,שזה נטו קל והמון,ולהוסיף חלבון,מה דעתך?הבנתי שזה רכיב עיקרי בכול הגיינרים ונותן פוש יפה מבחינת קלורי
תודה רבה איש יקר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית