הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Yk11

אביב חזיזה

משתמש פעיל
700
457
נק' מוניטין:
803
700
457
יש כאן אנשים שיכולים לשפוך קצת אור על החומר הנ"ל?
כל אחד שיודע משהו על זה והכי טוב אם יש כאן מישהו שניסה את זה בעצמו, אשמח לקבל אינפורמציה, מה זה אמור לעשות, עד כמה זה באמת עובד וכ'ו

• פותח/ת השרשור
חומר חזק ביותר לפי מה שכתוב, אנסה בקרוב, טרם ניסיתי.
תעדכן בהמשך, מעניין אותי לדעת מה הוא עושה, למיטב הבנתי הוא לא באמת שייך למשפחת הסארמס, התופעות שלו יותר בכיוון של dht וכך גם ההשפעות שלו, מעניין עד כמה זה נכון

תעדכן בהמשך, מעניין אותי לדעת מה הוא עושה, למיטב הבנתי הוא לא באמת שייך למשפחת הסארמס, התופעות שלו יותר בכיוון של dht וכך גם ההשפעות שלו, מעניין עד כמה זה נכון
אם אתה מתעניין בחומרים חזקים תנסה s23 ותעדכן

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתעניין בחומרים חזקים תנסה s23 ותעדכן
השאלה איך הוא?
מכיר מישהו שניסה?
יש עליו אינפורמציה?
גם אם אני מנסה על עצמי איזה חומר אני מעדיף קודם לשמוע חוות דעת ממישהו שניסה כדי לדעת איך זה משפיע ומה התופעות

לגבי yk11
החומר הכי חדש בשוק וכמובן עם הכי פחות מחקרים ניסויים וידע עליו
מקטלגים אותו בתור סטרואיד לכל דבר עם כל התופעות לוואי רק עם פחות השבתה מסטרואידים ותופעות לוואי פחות חזקות, הכי חזק מכל הסארמס למרות שאין לו שום קשר למשפחה הזאת
אקנה מאוד נפוץ בשימוש בו,
אין שום מושג מה ההשלכות שלו

אבל הוא הכי חזק מכל הקבוצה והרבה יותר חזק מLGD

• פותח/ת השרשור
אני יודע שהוא ממש חזק לכן אני מתעניין בו אבל לפני שאני מנסה אותו אני רוצה למצוא מישהו שכבר ניסה אותו כדי שיוכל לתת לי קצת מידע לגבי תופעות לוואי והשפעה על הגוף מבחינת מסה כוח וכ'ו, אגב היום התחלתי שימוש בlgd אעדכן בהמשך איך הוא עובד

אני יודע שהוא ממש חזק לכן אני מתעניין בו אבל לפני שאני מנסה אותו אני רוצה למצוא מישהו שכבר ניסה אותו כדי שיוכל לתת לי קצת מידע לגבי תופעות לוואי והשפעה על הגוף מבחינת מסה כוח וכ'ו, אגב היום התחלתי שימוש בlgd אעדכן בהמשך איך הוא עובד

אין לך כלכך צורך באנשים שניסו

תראה את הYKבתור lgd משופר/ סופר lgd/הגרסה הכבדה של הlgd

רק שכאן התופעות לוואי יותר רחבות, חזק יותר אך גם קשה יותר,
לגבי הlgd במידה וזה חומר אמיתי אתה תרגיש מלא כח פאמפ ואחלה אנרגיות כבר מהשבוע הראשון
לאחר מכן יגיע צבירת מסה מכובדת וורידים וכל טוב מצרים, זה במידה והחומר באמת מקורי

• פותח/ת השרשור
אין לך כלכך צורך באנשים שניסו

תראה את הYKבתור lgd משופר/ סופר lgd/הגרסה הכבדה של הlgd

רק שכאן התופעות לוואי יותר רחבות, חזק יותר אך גם קשה יותר,
לגבי הlgd במידה וזה חומר אמיתי אתה תרגיש מלא כח פאמפ ואחלה אנרגיות כבר מהשבוע הראשון
לאחר מכן יגיע צבירת מסה מכובדת וורידים וכל טוב מצרים, זה במידה והחומר באמת מקורי
הזמנתי חומר של חברה שהרבה חבר'ה כאן בפורום המליצו עליה, ושמע אין לי בעיה לנסות חומר חזק יותר עם תופעות חזקות יותר אבל תלוי איזה, נגיד חומרים שקשורים לdht ממש מלחיץ אותי לנסות כי חלק מהתופעות זה לפעמים גם התקרחות וזה משהו שלא בא בחשבון מבחינתי לכן חשוב לי לדעת לפני ואם יש מישהו שכבר ניסה ויכול להעיד זה הכי טוב, אחרי הכל "אין חכם כבעל ניסיון"

הזמנתי חומר של חברה שהרבה חבר'ה כאן בפורום המליצו עליה, ושמע אין לי בעיה לנסות חומר חזק יותר עם תופעות חזקות יותר אבל תלוי איזה, נגיד חומרים שקשורים לdht ממש מלחיץ אותי לנסות כי חלק מהתופעות זה לפעמים גם התקרחות וזה משהו שלא בא בחשבון מבחינתי לכן חשוב לי לדעת לפני ואם יש מישהו שכבר ניסה ויכול להעיד זה הכי טוב, אחרי הכל "אין חכם כבעל ניסיון"

אני לא נסיתי אך חבר טוב ניסה, אין לי מושג איזה חברה, והתופעת לוואי הכי מורגשת היתה אקנה, זה המקסימום שאני יודע על yk מבחינת תוצאות אמת

• פותח/ת השרשור
אני לא נסיתי אך חבר טוב ניסה, אין לי מושג איזה חברה, והתופעת לוואי הכי מורגשת היתה אקנה, זה המקסימום שאני יודע על yk מבחינת תוצאות אמת
אוקיי זה כבר טוב, ומה לגבי תועלת?

אוקיי זה כבר טוב, ומה לגבי תועלת?
קח הסבר של מישל,
הקובץ למטה
קח הסבר של מישל,
הקובץ למטה
כמו שאמרתי

אין שום מחקרים ואתה תדחוף לגוף שלך את החומר הכי פחות מזוהה שיש בסטרואידים

מה גם לפי מה שמישל אומר התקרחות זה חלק מהyk11

קבצים מצורפים

• Screenshot_2019-07-16-23-32-33-414_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-07-16-23-32-33-414_com.android.chrome.png
    KB 100.8 · צפיות: 139
אני יודע שכשמדברים על תופעות לוואי אז בעניין הזה משווים s23 לסטרואידים (בעיקר מבחינת שיתוק של הציר, ולא את yk11).

החומר בטיפות או כדורים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית