שלום אני רוצה להתחיל סייקל ראשון
לקחתי דקה וטסטסטרון לפי הבנתי בסייקל הראשון לא מומלץ לערבב שני חומרים לכן אני אשתמש רק בטסטסטרון
לא הבנתי כל כך את נושא ה hcg מתי בדיוק להשתמש ובכמה וגם את נושא ה pct אשמח אם תרחיבו את הידע שלי בנושא תודה
תודה על ההתייחסות המהירה, אך דווקא קראתי את המאמר הנל ולא הבנתי את עניין ה hcg או יותר נכון לא הבנתי את זמני השימוש מתי במהלך הסייקל יש להתחיל להשתמש ב hcg ומתי להתחיל את ה pct (לגביי ה hcg יש הממליצים להתחיל בתחילת הסייקל ויש הממליצים בסוף הסייקל) בבקשה מכל המבין בנושא לעזור לי
תודה רבה וחג שמח.
בבקשה. עוד אלטרנטיבה נוחה היא מתן של 200 יחב"ל של HCG פעמיים בשבוע, או אפשרי 500 יחב"ל בזריקה אחת פעם בשבוע. בכל מקרה זה מספיק כדי לשמור על פעילות תקינה של האשכים
זה שמחצית החיים שלו היא 3 ימים זה אומר שאחרי 3 ימים יהיו לך בדם 125 יחידות זה בסדר גמור לתת 500 יחידות פעם בשבוע אין עם זה שום בעיה בכל מקרה אפשר לחלק ל 2 זריקות 250 יחידות בכל פעם איך שאתה רוצה
להתחיל ישר עם ה hcg ביום הראשון של הטסט? אם כן צריך להיות מרווח בין הזריקות או שאפשר להזריק את ה טסטטסטרון ואז ישר את ה hcg? או ש זה חייב להיות בימים שונים?
אוקיי תתקנו אותי אם אני טועה אני מתחיל עם הטסט פעמיים בשבוע (500מג) עם הפרש של 3.5 יום בין זריקה לזריקה לאחר שבועיים אני מתחיל עם ה hcg מזריק באותם הימים של הטסט אחד אחרי השני עד סוף הסייקל. לאחר כשבועיים אני מתחיל עם נולבדקס שבוע ראשון 40 שבוע שני 40 שבוע שלישי 20 ושבוע רביעי 20 האם נכון?
hcg זה לא כלומיד, זה כוריגון או פרגניל.
בסייקל ראשון אתה לא צריך יותר מטסט בשביל לראות תוצאות מעולות מכיוון שהגוף רגיש לחומרים ומגיב מצויין, ככל שעושים יותר ויותר סייקלים הרגישות הזאת יורדת ומכיוון שכך אתה נאלץ להשתמש במינונים גבוהים יותר או/ו במספר חומרים שונים ע"מ לראות תוצאות.
דקה לוקחים למשך 12 שבועות, מכיוון שיש לו משך חיים ארוך, מה שאומר שאת הטסט אתה אמור להמשיך עד השבוע ה14 לפחות.
סייקל ראשון לא צריך להיות יותר מ 10 שבועות...
מה שאתה יכול לעשות אם כבר זה לשלב דיאנבול ל4 שבועות הראשונים בשביל להזניק את הסייקל מהתחלה.
כלומיד זה בעצם כמו הנולבדקס רק שלנולבדקס יש עדיפות כי הבנתי שהוא יותר חזק
זה בעצם ה pct וה hcg זה בעצם כוריגון או פרגניל נכון? מה עדיף? או שזה לא משנה?
אחי קראתי המון כתבות בנושא ורק העניין עם ה pct לא הכי ברור אני לא רופא ולא זוכר את כל המושגים ואני לא חושב שיש צורך בזה את העיקרון הבנתי אני מצטער שנפלתי עלייך פשוט אין כמו לשאוב מידע מאנשים שתכלס מדברים איתך ומסבירים הרי כולם התחילו איכשהו ולא ידעו ישר הכל מההתחלה.
כמו שכתבתי למעלה את הסדר של הסייקל וסדר החומרים אני מבין שזה נכון כי כתבת לי שזה בדיוק מה שצריך
אני מעריך את הדאגה ומבטיח שלא אתחיל את הסייקל עד שלא אדע את הכל
אם יש לך לינקים לכתבות אשמח לקרוא עוד חומר בנושא (כבר קראתי את הכתבה שראש מכונה פרסם)
בעיקר לינקים על pct ותזונה נכונה בזמן סייקל.
אשמח לדעת אם יש אפשרות גם ליצור איתך קשר באופן פרטי... תודה רבה.