הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוצאות תחרות ירושלים 2019

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
רציתי לשתף אתכם את הסרטונים מהתחרות פאוורליפטינג האחרונה שהיה בירושלים.

העליתי את ההרמות הכבדות שלי.
סקוואט 200.
בנצ' 160.
דדליפט 280.

משקל גוף 83 ק"ג.
ללא סטרואידים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם נכשלת 3 פעמים באחד התרגילים אתה פסול, או שאם נכשלת 3 פעמים בלי קשר לאיזה תרגיל זה לא משנה? (נניח כשל 1 סקוואט 1 בנץ' 1 דדליפט)
אם נכשלת ב 3 כניסות מאותו תרגיל (כמו שלושת הנסיונות לסקוואט), אתה יכול להמשיך להרים, אבל אתה מחוץ לתחרות.
וכמה זמן יש מנוחה למתמודדים בין תרגיל לתרגיל? גם 4 דקות? ובין הסטים של החימום?
חימום זה מתי שבא לך אז המנוחות זה לפי נוחות, אבל קשה לדעת מתי הכניסה הראשונה שלך באמת תהיה אז צריך להיות טיפה גמיש עם החימום.
בין כניסה לכניסה זה תלוי בכמות מתחרים. אמנם היו לי איזה 20 מתחרים, אבל חילקו אתנו לשני קבוצות. ואני הייתי בקבוצה של בערך 8.
אז רשמית יש 16 דקות כי כל כניסה לוקח דקה, ולהכין את המשקל לוקח דקה.
אבל רוב המתחרים לקחו 15 שניות, ולהכין את המשקל גם לקח איזה 30 שניות. אז אני חושב שהיה לי בערך 6 דק' מנוחה.
ואיך הרגשת אחרי התחרות? (רעב, צמא, תשישות וכו')
כל האמור, תחושה מטורפת. אושר ושמחה, אבל נגמרו לי הכוחות.
ואז ברגע האחרון אמרו שמותר לי להשתתף בתחרות של הכי הרבה מתח, אז לא יכלתי לפספס כזה הזדמנות.
לא היה לי שום אנרגיה לזה, וגם לא התאמנתי לזה.
אבל ברוך ה' הייתי מקום 3 מתוך איזה 20 מתחרים.
כמה הדדליפט שלך עכשיו? (RM1)
אני באופן כללי לא בודק RM1 אף פעם, אם לא שבועיים לפני תחרות. כך שאין לי מושג.
גם לא חזרתי לאימונים רגילים עדיין, לקחתי שבוע מנוחה. חזרתי לאימון כבד מידי, אז לקחתי ממנו שבוע מנוחה.
ובשבועיים האחרונים אני לא אוכל מסודר כי אני פותח סטודיו כושר לפאוורליפטינג בבית שמש. וברך ה' כמעט סיימתי.
אז יום ראשון צום. יום שני אימון קל. ואני מאמין ששבוע הבא אני יהיה מוכן לטפס לאט לאט למשקלים הרצויים כדי לשמור על מה שהיה בתחרות, ועוד שבועיים שלוש נחזור לאימונים לקראת תחרות הבאה. יש לי מספרים שאני צריך לעבור. ויש לי את הפינוק לעלות 6 ק"ג (שקלתי 83 בקטגוריה של עד 90 ק"ג) עד התחרות הבאה.

אם נכשלת ב 3 כניסות מאותו תרגיל (כמו שלושת הנסיונות לסקוואט), אתה יכול להמשיך להרים, אבל אתה מחוץ לתחרות.

חימום זה מתי שבא לך אז המנוחות זה לפי נוחות, אבל קשה לדעת מתי הכניסה הראשונה שלך באמת תהיה אז צריך להיות טיפה גמיש עם החימום.
בין כניסה לכניסה זה תלוי בכמות מתחרים. אמנם היו לי איזה 20 מתחרים, אבל חילקו אתנו לשני קבוצות. ואני הייתי בקבוצה של בערך 8.
אז רשמית יש 16 דקות כי כל כניסה לוקח דקה, ולהכין את המשקל לוקח דקה.
אבל רוב המתחרים לקחו 15 שניות, ולהכין את המשקל גם לקח איזה 30 שניות. אז אני חושב שהיה לי בערך 6 דק' מנוחה.

כל האמור, תחושה מטורפת. אושר ושמחה, אבל נגמרו לי הכוחות.
ואז ברגע האחרון אמרו שמותר לי להשתתף בתחרות של הכי הרבה מתח, אז לא יכלתי לפספס כזה הזדמנות.
לא היה לי שום אנרגיה לזה, וגם לא התאמנתי לזה.
אבל ברוך ה' הייתי מקום 3 מתוך איזה 20 מתחרים.

אני באופן כללי לא בודק RM1 אף פעם, אם לא שבועיים לפני תחרות. כך שאין לי מושג.
גם לא חזרתי לאימונים רגילים עדיין, לקחתי שבוע מנוחה. חזרתי לאימון כבד מידי, אז לקחתי ממנו שבוע מנוחה.
ובשבועיים האחרונים אני לא אוכל מסודר כי אני פותח סטודיו כושר לפאוורליפטינג בבית שמש. וברך ה' כמעט סיימתי.
אז יום ראשון צום. יום שני אימון קל. ואני מאמין ששבוע הבא אני יהיה מוכן לטפס לאט לאט למשקלים הרצויים כדי לשמור על מה שהיה בתחרות, ועוד שבועיים שלוש נחזור לאימונים לקראת תחרות הבאה. יש לי מספרים שאני צריך לעבור. ויש לי את הפינוק לעלות 6 ק"ג (שקלתי 83 בקטגוריה של עד 90 ק"ג) עד התחרות הבאה.
אתה רואה? בסוף כן היה לך אנרגיה לזה, מאתו יתברך.
שתדע, באופן כללי, לומר משהו בסגנון "אין לי כוח" זה כאילו כפירה (כאילו). למה? כתוב "וזכרת את ה' אלקיך כי הוא הנתן לך כח לעשות חיל" - אז אם מישהו בא ואומר שאין לו כוח זה כאילו כפירה. תחרות מטורפת, שרפת!!! ברוך השם!!
ברוך השם.
חיה רעה אתה אחי

• פותח/ת השרשור
שתדע, באופן כללי, לומר משהו בסגנון "אין לי כוח" זה כאילו כפירה (כאילו). למה? כתוב "וזכרת את ה' אלקיך כי הוא הנתן לך כח לעשות חיל" - אז אם מישהו בא ואומר שאין לו כוח זה כאילו כפירה. תחרות מטורפת, שרפת!!! ברוך השם!!
בוא לא נגזים.
הפכת את כולנו לכופרים.
אני לא חושב שהדת שלי עד כדי כך קטנונית להעניש כופרים שבסך הכל אמרו שאין להם כוח.
או שמא אנחנו לא מאותו דת, ואז תרשה במחילה ממך לחלוק עליך.

בוא לא נגזים.
הפכת את כולנו לכופרים.
אני לא חושב שהדת שלי עד כדי כך קטנונית להעניש כופרים שבסך הכל אמרו שאין להם כוח.
או שמא אנחנו לא מאותו דת, ואז תרשה במחילה ממך לחלוק עליך.
אתה לא אורתודוקסי?
ואתה שוכח לציין משהו מאד חשוב שכתבתי, שזה כאילו כפירה.
אתה לא חולק עליי, אלא על גדולים וחכמים משנינו.
אגב, זה שאתה חושב שזה לא כך על פי ההיגיון שלך, לא אומר שאתה צודק. אנחנו הכלים במשחק והקב"ה הוא הקובע. זה מה יש. אוהב את זה או לא אוהב את זה כבר לא שייך

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא אורתודוקסי?
ואתה שוכח לציין משהו מאד חשוב שכתבתי, שזה כאילו כפירה.
אתה לא חולק עליי, אלא על גדולים וחכמים משנינו.
אני משתייך למגזר החרדי.
אני לא רוצה להמשיך את הדיון הזה כאן, אבל אשמח למקורות בפרטי או בפוסט אחר.

• פותח/ת השרשור
מוכר את הגרביים?😆
אהבת אותם?
אישתי קנתה לי אותם בצחוק, היא חשבה שזה נראה כמו גרבי ליצן ושאני בחיים לא אלבש אותם.
מאז אני לובש אותם בכל אימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית