עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי......מתי רואים את המיץ גזר?
שלא יאכל 700 גרם חזה עוף מבלי לשים לבאלחנן והשטויות שלו...
התמונה הלא מצונזרת:
![]()
ובנוגע לתחרות : אדיר, קבל מוניטין.
הוא היה אכן קל.מטורף , הדדליפט היה נראה קל
היישלא יאכל 700 גרם חזה עוף מבלי לשים לב
זה היה דורש:s29:
לא תהיה הראשון או האחרון שתשאל אותי את זה.קשור לטל ברודי?
איך זה הגיוני?הוא היה אכן קל.
הבעיה ש 285 לא זז בכלל.
יש לי גבול דק בין קל לכשל.
ב 150 אולי כן. אבל אנסה להציג בפניך כמה הבדלים לדעתי בין 150 ל 280.איך זה הגיוני?
אם אני מדדליפט 150 חזרה אחת וזה עולה בקלות, 155 אמור לעלות טיפה פחות בקלות אבל עדיין בקלות, לא?
ב 150 אולי כן. אבל אנסה להציג בפניך כמה הבדלים לדעתי בין 150 ל 280.
ב 150 יכול להיות שאתה לא מסתמך על הטכניקה המושלמת לך ב 100%, אז משקל שעולה בקושי יכל לעלות במהירות אם הייתה יודע כיצד לגייס את הטכניקה הנכונה. אני תרגלתי המון את הרגע הזה שאצטרך להתפרץ עם המשקל, אז גם במשקל המקסימלי שלי התפרצתי מהר. ואפילו עוד 5 ק"ג בלבד יעשו את ההבדל.
אבל יש דבר יותר חשוב לדעת, היה לי החלטה לא פשוטה להחליט בתחרות, והרבה מתחרים טועים בזה ולכן הם נכשלים. ההחלטה על איזה משקל אכנס, לא רק במקסימלי אלא גם בחימום (כניסות לפניו).
אני בחרתי ללכת על משקל בטוח, מה שכבר הצלחתי להרים בחדר כושר. רק לצורך העניין, המאמן שלי האמין שאני ארים 270, אבל שבוע וחצי לפני התחרות התעקשתי שארים בחדר כושר איתו 280, ומיד אחר כך 290. ה 290 היה דבוק לריצפה.
אז עשיתי למעלה מהמצופה, אבל בכל זאת רק מה שהייתי בטוח ב 100% שילך, במיוחד בגלל שהתנאים של התחרות קשים (דילוג ארוחות, לחץ, וזמן).
ראיתי מתחרים שאמרו לי שהם הולכים להרים משקל חדש שהם בחיים לא ניסו, ורק בגלל שזה איזה שיא ישראל או משהו כזה, רובם נכשלו ונשארו עם טוטאל מאוד נמוך.
המתחרה הגדול ביותר שלי טעה בזה, הוא שם משקל גבוה מידי, ולדעתי רק כדי לעקוף אותי בטיפה ולקחת את שיא ישראל לעצמו, והוא נפסל בשלושת הכניסות שלו בסקוואט ולכן נפסל מהתחרות. אני לעומתו, הייתי מוכן להיות מקום שני, כי ידעתי שעדיף להיות בטוח מקום שני, מאשר ספק פסול ספק ראשון. אתה לא יודע כמה כאב זה להשקיע את החיים ולהיפסל.
אז בקיצור מכל מה שאמרתי, הלכתי על המשקל הבטוח לי, אבל מיד אחר כך (בגלל ששברתי שיא ישראל) נתנו לי כנסה רביעית עם 285 עם 4 דק' מנוחה בלבד, זה לא זז, בגלל שגמרתי את כל מה שהיה בי על ה 280.
אז כנראה אם הייתי נכנס בהתחלה ל 285, יכול להיות שהוא היה עולה, אבל אין לי איך לדעת. כי אי אפשר להרים משקל מקסימלי אחרי כניסה כל קרובה למשקל הזה ובלי הרבה מנוחה.
המתחרה שלי לא שבר מקביל. הוא טען שהשופטים טועים, אז הוא פשוט המשיך בכניסה השניה שלו עם משקל כבד יותר מהראשונה למרות שלא עבר, וכמובן שנכשל גם בזה.תודה על ההסבר בין ההבדל בין 150 ל280 דדליפט.
לגבי המתחרה שלך, הוא ניסה להרים X משקל ונכשל פעם ראשונה, למה הוא חשב שבפעם השנייה או השלישית הוא יצליח? (אלא אם כן תגיד לי שבכניסה הראשונה והשנייה הוא נכנס לא טוב וגם זה לא משכנע). איך אפשר להסתכן כך? זה פשוט לא שווה את זה.
ואיך זה הגיוני 4 דקות מנוחה בין RM1 לRM1? אי אפשר לבקש יותר?
המתחרה שלי לא שבר מקביל. הוא טען שהשופטים טועים, אז הוא פשוט המשיך בכניסה השניה שלו עם משקל כבד יותר מהראשונה למרות שלא עבר, וכמובן שנכשל גם בזה.
גם אני נפסלתי בסקוואט, בכניסה הראשונה שלי איבדתי שיווי משקל עם 185 ק"ג, לא הייתי רגיל לקהל, אורות, שופטים, ושאין קיר או מראה לפני, אז נמשכתי טיפה קדימה, לכן בכניסה השניה ניסיתי אותו שוב ולא עלית במשקל, ולכן רק נתתי 200 בשלישית במקום 210. לא לקחתי סיכונים.
זה הפורצדורה שלהם, אי אפשר יותר, לכן הרבה לא לוקחים אפילו כניסה רביעית.
וכמה זמן יש מנוחה למתמודדים בין תרגיל לתרגיל? גם 4 דקות? ובין הסטים של החימום?אם נכשלת 3 פעמים באחד התרגילים אתה פסול, או שאם נכשלת 3 פעמים בלי קשר לאיזה תרגיל זה לא משנה? (נניח כשל 1 סקוואט 1 בנץ' 1 דדליפט)
ואיך הרגשת אחרי התחרות? (רעב, צמא, תשישות וכו')אם נכשלת 3 פעמים באחד התרגילים אתה פסול, או שאם נכשלת 3 פעמים בלי קשר לאיזה תרגיל זה לא משנה? (נניח כשל 1 סקוואט 1 בנץ' 1 דדליפט)
וכמה זמן יש מנוחה למתמודדים בין תרגיל לתרגיל? גם 4 דקות? ובין הסטים של החימום?