הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
כן מניסיון ..אנשים שם מתבאסים כי קוראים לו Testrol ומצפים ליותר מידי, נכון זה לא סייקל .. אבל הוא לוקח את כל השורשים הלא אמינים האלה ומכניס אותם בכדור 1 .. אם אתם מאמינים בהם מוצר בשבילכם ..
אני עשיתי ממנו פריוורק כן הוא מעלה לחץ דם לאימון בסבבה , לא כמו פריוורק גירודים בראש.

הבנתי אחי

הגיעה תוצאה של הטסט' החופשי:
TESTOSTERONE- FREE תוצאה1.31 ng/mL
טווח טווח הנורמה 1.20 - 4.30..
(ירידה של 0.16 לעומת הבדיקה של לפני כשנה..כמו של איש בן 70..)
להתעקש על טסט' חיצוני במצב הזה / לנסות את כל האפשרויות הטבעיות קודם?

אל תתעקש על כלום , תבדוק מה הרופא אומר , הסבירו לך מה הסיבה שלא כדאי להשתמש בטיארטי לכל החיים .

אז אפשר להגיד שאותר מקור הבעיה?

כלומר שאפשר להגיד דיי בוודאות שזה רמה נמוכה של test free ולא שאר ההשארות שעלו כאן.
מה באמת הדברים שאתה כרגע חושב לעשות? לפני לגשת לבקשת TRT?

שאלה כללית.
זכור לי שבארה"ב מקבלים HGH יותר בקלות מאשר כאן,השאלה האם זה משהו שיכול לעזור במקרה שכזה, ולא להשאיר עקבות כמו שימוש בטסט חיצוני?

כלומר שאפשר להגיד דיי בוודאות שזה רמה נמוכה של test free ולא שאר ההשארות שעלו כאן.
מה באמת הדברים שאתה כרגע חושב לעשות? לפני לגשת לבקשת TRT?

שאלה כללית.
זכור לי שבארה"ב מקבלים HGH יותר בקלות מאשר כאן,השאלה האם זה משהו שיכול לעזור במקרה שכזה, ולא להשאיר עקבות כמו שימוש בטסט חיצוני?

אני באמת לא יודע מה לעשות..מחכה לתוצאות של הבדיקה האחרונה (e2) ואז אחזור לרופא המשפחה.

אני באמת לא יודע מה לעשות..מחכה לתוצאות של הבדיקה האחרונה (e2) ואז אחזור לרופא המשפחה.
אל תדאג ידידי עברת כבר דרך ארוכה בתהליך אוטוטו זה יגיע.

אני בנתיים אנסה לחפש קצת בעניין בעיקר על HGH כי זה נראה לי מעניין.
מי אולי יכול לתת דעתו בנושא? @Mishel Mishayev
@Mike

TEST FREE זו לא בדיקה אמינה ולכן אין מה להסתכל עליה באופן כללי.

צריך 2 פרמטרים כדי לקבוע אם יש באמת בעיה:
1. TEST TOTAL
2. SHBG
3. LH/FSH

ואם יש בעיה/המרה ל E2 ואם הפרולקטין גבוה.

לאחר שיש את כל הבדיקות הללו, במיוחד SHBG, אפשר להסיק מסקנות. צריך גם לדעת את הפרופיל של הנבדק, אחוז שומן או משקל וגובה, אם יש עודף משקל אז זו גם אופציה לטסט נמוך.

לקחת GH להעלות את הטסט לא סביר ובטח שלא כלכלי

1. TEST TOTAL
2. SHBG
3. LH/FSH

לאחר שיש את כל הבדיקות הללו, במיוחד SHBG, אפשר להסיק מסקנות. צריך גם לדעת את הפרופיל של הנבדק, אחוז שומן או משקל וגובה, אם יש עודף משקל אז זו גם אופציה לטסט נמוך.

שוקל 73, גובה 1.74 (יותר מאסת שומן משריר הייתי אומר..)
Lh 1.8
Fsh 1.1 )נמוך מחוץ לנורמה)
Total test 3.19
פרולקטין 8 (ng/ml)
לshbg לא נשלחתי..

אה נו סבבה נשאר לך לך עוד חודשיים.. 3 .. גג חצי שנה (תלוי כמה הרסת עם התזונה לקוייה) של בשר נורמלי ותעשה שוב בדיקת דם פרופיל הורמונאלי .

1. TEST TOTAL
2. SHBG
3. LH/FSH

מבחינת ליבידו הכוונה, אולי פחות לכיוון הישיר של הטסט.
החומר עצמו יותר נקי אני חושב בהשוואה לTRT - מן הסתם גם הטיפול בו ארוך יותר
זה מעניין
אנחנו עדיין מדברים עם אותו יוזר שהוא טבעוני ? נכון ?
דייי מספיק אתה לא יכול להאמין שזה יכול להיות אך ורק זה. יש טבעוניים שמתפקדים כרגיל. הבעיה פה היא בעיה מאוד שכיחה ולא רק בקרב טבעוניים צמחוניים.

@SweetBamba חבר מאיפה באת ?
אני בכדור אחד ידידותי פותר לו את הבעיה הזאת .
אני באמת מנסה להבין מאיפה מגיע הבעיה .. שיאכל בשר כמה חודשים ויראה לנו שזה לא זה .

דייי מספיק אתה לא יכול להאמין שזה יכול להיות אך ורק זה. יש טבעוניים שמתפקדים כרגיל.
הבעיה שבתור טבעוני יותר קל להגיע לחוסרים תזונתיים אם לא שמים לב, יש טבעוניים שמודעים למגבלות של התזונה ומשקיעים בה יותר

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית