הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
תבקש הפניה לאנדוקרינולוג
הידע של רופאי משפחה בהורמונים הוא מביך במקרה הטוב.
מניסיוני האישי הבעיה היא שבארץ נוטים להתעלם מהתסמינים ולהצמד למספרים יבשים כלומר כל עוד אתה בטווח יעשו הכל כדי לא לתת לך טסט חיצוני.
אני על trt עצמאי אחרי שהערכים היו בטווח אבל סבלתי מכל התסמינים שאתה מתאר כולל דיכאון חריף שבעקבותיו התחלתי טיפול בציפרלקס (המינון ירד משמעותית מאז תחילת הtrt) והבנתי שיעבור הרבה מאוד זמן עד שיאשרו לי וגם אז המינון המקובל הוא 250 מ"ג פעם ב21 יום (רמות מאוד לא יציבות ) עליתי על trt עצמאי ההחלטה הכי טובה שקיבלתי בחיי.

• פותח/ת השרשור
תודה על התגובה. לפי ניסיונך, כמה זמן לוקח עד שמאשרים טיפול בטסט'?
מחר אני מתכוון לגשת שוב לרופא משפחה ולבקש ממנו בדיקות דם חדשות של טסט', לבדוק אם יתכן והרמה ירדה עוד יותר.
מביך לספר לרופא על עניין הזיקפה, מקווה שאתגבר על המבוכה הזו.
רופא משפחה יכול לתת לי מרשם לטסט' במידה?
סליחה על החפירה אחי, אני פשוט בסרט על כל זה..מנסה להתגבר על רוע מזלי.
איך משיגים טסט' באופן עצמאי? זה בטח עולה הון תועפות כי זה תרופת מרשם.

אני הייתי בתהליך ארבעה חודשים לפני שויתרתי.
שחרר מהגאווה אחי הכי חשוב שתרגיש טוב ותתפקד.
בשביל זה אנחנו פה שאל מה שאתה רוצה אף אחד פה לא שופט אותך בטח לא אני שהייתי בנעליים שלך .
בנוגע למקורות זה אסור בפורום לקדם סחר תן לי רק להבטיח לך שזה לא משו שישבור לך את הכיס .
בן כמה אתה ?
איזה קופת חולים?

• פותח/ת השרשור
בן 30, קופ"ח כללית.
מפחיד לחשוב שזה עלול לקחת כמה חודשים בהם אני לא אני תפקודי. איזה סרט רע זה.

אוקיי אתה בגיל שסביר שתחוש בדעיכה
מהסיפורים שאני שומע על כללית הגישה שם יותר ליברלית ממאוחדת לדוגמא אז אל תתייאש עדיין 😃

• פותח/ת השרשור
קיימת אפשרות שרופא המשפחה יתן לי מרשם לטסט' לאחר שאספר לו על הזיקפה ולאחר קבלת תוצאות בדיקות הדם החדשות או שפרוצדורלית אני מוכרח לעבור דרך רופא אנדו'?
לא ציינתי (לא חשבתי שזה רלוונטי), אבל בזמנו כשניגשתי אליו וביקשתי את הבדיקות (לפני שהופיעה לי הבעיה בתפקוד המיני) וסיפרתי על העייפות והמצב רוח הוא הציע לי לקחת נוגדי דיכאון לתקופה במקום להתעמק בעניין הטוסטסטרון כי הוא "בנורמה".

לא תקבל כלום מרופא ציבורי, לא מרופא משפחה ולא מאנדוקרינולוג...
הבדיקות שלך בנורמה, רוצה לקבל מענה יותר מקצועי ומעמיק לך לאנדו בפרטי. זה שווה את זה.
וכן רופאי משפחה רושמים תרופות נוגדות דיכאון לכל דבר...

אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

צפה בקובץ המצורף 49387
אהלן
באותו סירה כמוך בן 35
רמה הכי נמוכה שהיתה לי 4.4
רופא משפחה רק מפנה לאנדו.
ואז יש לעבור בדיקות דם הורמונליות מקיפות
ואז תתחיל במקרה הטוב עם ג׳ל
ואז שוב בדיקות
ואז טסטווירון(שהוא לא ימהר לתת)
ואז בסוף הסיפור זה ניבידו.
אני עשיתי שטויות בהתחלה עם עירבוב של ג׳ל עם טסטווירון(האנדו בכלל אמר כל שבועיים,10 ימים,ואני בכלל הזרקתי כל שבוע.
בקיצור יש הבדל עצום עם טסט חיצוני
אבל צריך ללכת על פי רישום הרופא!
אל תעשה שטויות כי זה ממכר

• פותח/ת השרשור
אהלן
באותו סירה כמוך בן 35
רמה הכי נמוכה שהיתה לי 4.4
רופא משפחה רק מפנה לאנדו.
ואז יש לעבור בדיקות דם הורמונליות מקיפות
ואז תתחיל במקרה הטוב עם ג׳ל
ואז שוב בדיקות
ואז טסטווירון(שהוא לא ימהר לתת)
ואז בסוף הסיפור זה ניבידו.
אני עשיתי שטויות בהתחלה עם עירבוב של ג׳ל עם טסטווירון(האנדו בכלל אמר כל שבועיים,10 ימים,ואני בכלל הזרקתי כל שבוע.
בקיצור יש הבדל עצום עם טסט חיצוני
אבל צריך ללכת על פי רישום הרופא!
אל תעשה שטויות כי זה ממכר

כמה זמן לקח כל התהליך הזה?

• פותח/ת השרשור
איזה סרט מבאס זה..שום דבר לא נפתר מהר ובינתיים הבן אדם אמור לנהל חיים.
לגבי אנדו' פרטי, חשבתי על זה גם כקו פעולה, יש דרך ביטוח משלים ב150 ש"ח..ברפואה הציבורית הזמינות לרוב הרופאים המומחים היא על הפנים.

נראה לי אני שוב לא אזכיר לרופא המשפחה על העייפות והמצב רוח וכו', כי הוא ישר מפנה לנוגדי דיכאון ואדבר איתו רק על עניין התפקוד המיני ואבקש בדיקות דם לטסט' + הפנייה לאנדו'.

מקווה שזה יפתר במהרה, שאזכה שוב לחיים סמי נורמאליים (למרות שהטיפול בטסט' זה לכל החיים ואני רק בן 30..יש עוד איזה 60 שנה לחיות ככה :( ).
מודה לכולכם..אחלה פורום ואחלה אנשים.

קיימת אפשרות שרופא המשפחה יתן לי מרשם לטסט' לאחר שאספר לו על הזיקפה ולאחר קבלת תוצאות בדיקות הדם החדשות או שפרוצדורלית אני מוכרח לעבור דרך רופא אנדו'?
לא ציינתי (לא חשבתי שזה רלוונטי), אבל בזמנו כשניגשתי אליו וביקשתי את הבדיקות (לפני שהופיעה לי הבעיה בתפקוד המיני) וסיפרתי על העייפות והמצב רוח הוא הציע לי לקחת נוגדי דיכאון לתקופה במקום להתעמק בעניין הטוסטסטרון כי הוא "בנורמה".
טסט חיצוני זה לא דקסמול וגם לא אנטיביוטיקה.
זה טיפול לכל החיים שפוגע בפריון שלך.
צריך לעשות כל מאמץ להמנע ממנו.

בכללית אפשר להפגש דוקטור זלוצובר בעלות 150 שקלים והוא רופא אנדרו׳ בכיר

• פותח/ת השרשור
סליחה על החפירה של ניוב.
אם אני לא אספר לרופא המשפחה על הזיקפה ויתר התסמינים ורק אבקש הפניה לבדיקות דם לטסט' והפניה לאנדו' הוא יתן לי? צריך הפניה לאנדו' פרטי דרך כללית מושלם?

כדי לבוא מוכן לרופא אנדו' איזה בדיקות חוץ מטסט' טוטאל וחופשי עליי לבקש?
קבעתי לרופא משפחה להיום בבוקר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש פה שרשור של תוספים שמגבירים טסט, תן להם צ'אנס ותעשה חושבים אחר כך.
משיטוט כאן בפורום הבנתי שאין באמת תוספים שמעלים את הטסט' מלבד הטיפול בטסט' חיצוני.
אני נוטל מולטי ויטמינים ואומגה 3 אם זה רלוונטי.

משיטוט כאן בפורום הבנתי שאין באמת תוספים שמעלים את הטסט' מלבד הטיפול בטסט' חיצוני.
אני נוטל מולטי ויטמינים ואומגה 3 אם זה רלוונטי.
הטענה היא שזה לא יעלה באופן שממש יעזור לפיתוח גוף, כמו סטרואידים אנאבוליים למשל... הטסט כן עולה, מגובה במחקרים. לסוגיות כאלה כמו שאתה מתאר זה בהחלט יכול לעזור.

אין לך מה להפסיד, תנסה, גם אם לא עזר, לפחות ניסת.

תחפש את השרשור של Piza

כל תרופה מגיעה עם תופעות לוואי גם דקסמול ואנטיביוטיקה אז הטיעון הזה ממש לא ברור לי.
מה גם שמדובר בגבר בן 30 שרוצה להחזיר את איכות החיים שאבדה לו(זר לא יבין זאת ) ולא ילד בן 18 שרוצה "להתנפח" .
מדהים אותי שמדובר בתרופות אחרות אנשים לא חושבים פעמיים אבל שזה מגיע לטסט זה מן שד איום ונורא.
הוא נשמע לי כמו אדם עם ראש על הכתפיים שיקרא יחקור ויעשה את השיקולים שלו אין צורך בהפחדות .

כל תרופה מגיעה עם תופעות לוואי גם דקסמול ואנטיביוטיקה אז הטיעון הזה ממש לא ברור לי.
מה גם שמדובר בגבר בן 30 שרוצה להחזיר את איכות החיים שאבדה לו(זר לא יבין זאת ) ולא ילד בן 18 שרוצה "להתנפח" .
מדהים אותי שמדובר בתרופות אחרות אנשים לא חושבים פעמיים אבל שזה מגיע לטסט זה מן שד איום ונורא.
הוא נשמע לי כמו אדם עם ראש על הכתפיים שיקרא יחקור ויעשה את השיקולים שלו אין צורך בהפחדות .
עקרות היא לא תופעת לוואי.

טסט חיצוני הוא טיפול לגיטימי אבל צריך לבוא אחרי שנבדקו חלופות אחרות שגורמות לבעיה.

• פותח/ת השרשור
אלו בדיקות הדם שקיבלתי..זה מספיק?
שמתי לב שאין בדיקת טסט' בהפניה, הרופא אמר שFree androgen index כולל בתוכו את הטסט' והורמונים נוספים, זה נכון?
20190721_103657.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית