הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
זה לא אומר מה הבעיה ..
זה אומר שיש בעיה
שיחרור הטסטוסטרון אצלך מוחלש
(שם את כל הכסף שלי ואין לי הרבה 🤣 על הטבעונות שפגעה בך)

• פותח/ת השרשור
זה לא אומר מה הבעיה ..
זה אומר שיש בעיה
שיחרור הטסטוסטרון אצלך מוחלש
(שם את כל הכסף שלי ואין לי הרבה 🤣 על הטבעונות שפגעה בך)

מאד מקווה שזה הטבעונות אחי, מאד מקווה. ממלא ממחר בשר אם ככה.

• פותח/ת השרשור
🤪
שחט כבש תבקש ממנה סליחה אחר כך

שמע, עם כל החמלה שהייתה לי כלפי בע"ח, אם מה שעומד על הכף זה הבריאות והגבריות שלי או חיי הכבש - האינטרס האישי שלי מנצח.
וואלה בינתיים ממוצרי חי מה שיש במקרר זה גבינה צהובה והחלב פרה של השותפה שלי, אלך לאכול את הגבינה! חחחחח.

אני באותה סירה כמוך חבר לאחר המון סייקלים שעשעתי בן 35 מעדיף להיות על טיארטי בעיקר מהסיבה הפשוטה שההרגשה טובה יותר יש יותר חרמנית יותר אנרגיה ביום יום מה שאין באופן כללי שאתה באוף סייקל אני אחד שביצע סייקל 2 בשנה למשך כמה שנים טובות השגים יפים מאוד 104 קילו עם אחוז שומן די נמוך משמר את זה גם בלי שום דבר חות מקצת bcaa לפני אימון בשביל אנרגיה הפתרון מבחינתי הוא אך ורק טיארטי בעיקר לשמר את האנרגיה לאורך היום והחשק לעשות דברים באופן כללי , אין כמו טיארטי במעקב של רופא צמוד מן הסתם ולא על דעת עצמך , אני בתחילת התהליך מקווה שאוציא .

• פותח/ת השרשור
מישהו יודע כמה זמן לוקח לבדיקת טסט פרי וE2 להגיע? כל הבדיקות דם שעשיתי אתמול התוצאות התקבלו אתמול אחה"צ, רק 2 בדיקות האלה "בעבודה".

מישהו יודע כמה זמן לוקח לבדיקת טסט פרי וE2 להגיע? כל הבדיקות דם שעשיתי אתמול התוצאות התקבלו אתמול אחה"צ, רק 2 בדיקות האלה "בעבודה".
אצלי במכבי מסתבר, שהקמצנים האלה לא נותנים תוצאות לפרי אם יוצא לך מעל nmol 10 בטוטל (גם אם רשום בהפנייה!), לא יודע באיזה קופת חולים אתה, אבל אם אתה במכבי זאת יכולה להיות סיבה

אני באותה סירה כמוך חבר לאחר המון סייקלים שעשעתי בן 35 מעדיף להיות על טיארטי בעיקר מהסיבה הפשוטה שההרגשה טובה יותר יש יותר חרמנית יותר אנרגיה ביום יום מה שאין באופן כללי שאתה באוף סייקל אני אחד שביצע סייקל 2 בשנה למשך כמה שנים טובות השגים יפים מאוד 104 קילו עם אחוז שומן די נמוך משמר את זה גם בלי שום דבר חות מקצת bcaa לפני אימון בשביל אנרגיה הפתרון מבחינתי הוא אך ורק טיארטי בעיקר לשמר את האנרגיה לאורך היום והחשק לעשות דברים באופן כללי , אין כמו טיארטי במעקב של רופא צמוד מן הסתם ולא על דעת עצמך , אני בתחילת התהליך מקווה שאוציא .
איך אתה מסתדר עם ההמרה של האסטרדיול?

• פותח/ת השרשור
עוד חפירה שלי:
1. מי שמטופל בטסט' חיצוני, איך אתם מצליחים בדייטים או שימור זוגיות קיימת? איך בנות הזוג מצליחות להתמודד עם זה?

2. מי שלקה בחוסר של חלבון עקב תזונה צמחית, כמה זמן לוקח עד שהגוף מתחיל למלא את החסר עם תזונה נכונה?

עוד חפירה שלי:
1. מי שמטופל בטסט' חיצוני, איך אתם מצליחים בדייטים או שימור זוגיות קיימת? איך בנות הזוג מצליחות להתמודד עם זה?

2. מי שלקה בחוסר של חלבון עקב תזונה צמחית, כמה זמן לוקח עד שהגוף מתחיל למלא את החסר עם תזונה נכונה?
טסט נותן לך כנפיים
אני נשוי( מה נעשה) ובזמן השימוש אתה מקבל בטחון וגם היצר המיני משתלט עליך,זורק מילים לכל בחורה שעוברת זה לפי דעתי הכי קשה,במיוחד ב72 השעות הראשונות מהזריקה.

• פותח/ת השרשור
ואיך החיים נראים על הטסט' החיצוני מבחינה פרוצדוראלית? כל כמה זמן צריך להגיע לביקורות אצל רופאים, בדיקות דם וכו', האם את הזריקות ניתן לעשות בבית מבלי שכל מבקרי המרפאה ידעו שמבקרים תדיר? הופכים ל"בן בית" במרפאה?
אני עוד לא קניתי בית, עוד לא התחתנתי וכדומה..ממש "מסריט" אותי כל הסיפור.

איך אפשר לנהל חיים מלאים ככה? נגיד טיסות ארוכות לחו"ל, העתקת מקום מגורים בארץ?
ממש מצטער על החפירה.

מעניין אם היו מאבחנים אותי בילדות האם כל זה יכל להחסכך ממני.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כל אחד לגופו.
אני עושה דמים פעם בחודש -+
זריקות בבית
טרם התנסתי עם חו״ל

הדמים אחת לחודש זה חובה או שזו הבחירה שלך?
זריקות בבית מאד מקל על החיים.
נדמה לי בין העניינים המשמעותיים יותר זה ההתמודדות המנטלית האישית, הפסיכולוגית, שזהו טיפול לכל החיים..נגיד ל50 שנה הבאות ושזה משפיע על התפיסה העצמית, על תחושת הגבריות ביחס לאחרים.
כתבתי את זה כהודעה נפרדת, לא יודע למה זה נכנס בעריכת ההודעה.

המטופלים בטסט' חיצוני עושים זריקה קטנה שלוקחת פחות מדקה פעם בשבוע וחצי ..
פחות קשה ומציק בחיים ממשיהו שהחליט שהוא לא אוכל בשר וכל מאכל שהופק מחיות .
טוב זה דבר באמת שמפריע בחיים ..

• פותח/ת השרשור
המטופלים בטסט' חיצוני עושים זריקה קטנה שלוקחת פחות מדקה פעם בשבוע וחצי ..
פחות קשה ומציק בחיים ממשיהו שהחליט שהוא לא אוכל בשר וכל מאכל שהופק מחיות .
טוב זה דבר באמת שמפריע בחיים ..

אני פשוט מריץ תסריטים על איך החיים שלי אולי יראו אחי. מנסה להבין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית