הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ממחקר קצר בגוגל הבנתי שהFSH מעודד יצירת טסטסטרון, אז הבעיה זה ההורמון הזה, אז מה שיוצא מכאן שהפתרון הוא לא הטסט' החיצוני אלא טיפול שמעודד יצירת FSh - עידוד יצירת טסט' טבעי. אם זה כך, אז מדוע זה לא הטיפול הראשוני שאנשים הולכים עליו (ממה שהבנתי)? או שיש אנשים בעלי טסט' נמוך וFSH גבוה, כי זה לא עובד בכיוון ההפוך (כלומר, טסט' לא מעודד FSH)?
או שטעיתי לגמרי בכיוון?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איזה סרט, דיברתי עם אחות המרפאה, בדקה ואמרה שהבדיקות מהמרפאה נשלחות לאיזה בית חולים והיא לא יודעת למה עדיין לא הוקלד..צריך לחכות. בקצב הזה הבדיקות כבר לא יהיו רלוונטיות כנראה ואצטרך שוב לעשות בדיקות נראה לי. איזו גזרה.

ניראה לי אנדוקרינולוגים פרטיים שעושים שינויי מין 😉 הכי טובים .
אין להם מוסר בכלל 😁

• פותח/ת השרשור
איזה סרטים מצוירים עם שירותי הבריאות, נאמר במעבדות בביה"ח שטסט פרי וe2 מוקלדים ידנית אז זה יקח עוד זמן ("לא השבוע, אולי שבוע הבא"). כאילו לא מספיק שצעיר חי עם טסט נמוך והדברים הנלווים לכך.
סתם משתף בתיסכול (בטח לא המקום..).

איזה סרטים מצוירים עם שירותי הבריאות, נאמר במעבדות בביה"ח שטסט פרי וe2 מוקלדים ידנית אז זה יקח עוד זמן ("לא השבוע, אולי שבוע הבא"). כאילו לא מספיק שצעיר חי עם טסט נמוך והדברים הנלווים לכך.
סתם משתף בתיסכול (בטח לא המקום..).
הם מקטלגים מקרים כאלה כפחות דחופים מבחינתם שקלת ללכת על trt בעצמך כלומר אנדרגראונד?

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר כיוונים, גם נראה לי שללא מעקב רפואי זה בעייתי, כי זה לא זבנג ונרפאנו כזה, אין ריפוי רק תחזוקה..זה טיפול ממושך של שנים.

• פותח/ת השרשור
זה לא טיפול בכלל .
זה החלפת חלק .

באמת תשתחרר מהרעיון . זה לא בשבילך .

קורה משהו לא סביר, הטסט שלי צנח בשנה האחרונה מ3.87 ל3.17..ירידה של 0.7 בגיל 30...בקצב הזה אני אהיה על 0 עוד 4 5 שנים, זה נראה לי משהו בעייתי + כל מה שעובר עליי בהקשרי הטסט..
אולי היקום ורופאיו יבואו לקראתי..גם בטח הפרי צנח בהתאם, גם שמקודם היה נמוך 1.47 ng/ml..כנראה איזה חלק לא עובד כמו שצריך.

יש פה חסרון מול יתרון בצורה חריגה
מצד אח הפסקת הפוריות לגמרי בשימוש ממושך
אבל הרגשה פנטסטית בעת השימוש
החטא ועונשו

אין בעיה שאתה מספר את מה מספר ..
יפה תמצא את הבעיה עם הרופאים הנכונים .
מה.. אם יש לך שבר ברגל אז זהו אתה קורט אותה ועושה רגל תותבת ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית