הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמות טסטסטרון - בן 30

Sparrow

משתמש מתחיל
56
16
נק' מוניטין:
35
56
16
אהלן, חדש כאן.
מרגיש עייפות, מצב רוח מדוכא, פגיעה בביטחון עצמי, העדר זיקפת בוקר בחודשים האחרונים ולאחרונה הזקיפה בעת קיום יחסי מין הפכה להיות חלשה. לפני מספר חודשים ביקשתי מרופא המשפחה בדיקת טסטסטרון (לבירור סיבות לעייפות המצב המנטלי, באותו הזמן הזיקפה שלי הייתה בסדר), רופא המשפחה אמר לי שהתוצאות יצאו תקינות למרות שהן בטווח הנמוך של הנורמה. האם לבקש שוב בדיקת טסטסטרון ולהתעקש על טיפול בטוסטסטרון, יתכן שרמות ההורמון ירדו עוד יותר? האם רופא המשפחה רשאי לתת מרשם לטיפול בטסטסטרון?

תודה.

ללא שם.jpg

נערך לאחרונה:
דיברתי עם האנדרו', לגבי אדימות בעיניים וכאבי ראש נאמר לי שאין קשר בין נטילת כלומיד לבין זה. לגבי חוסר ההשפעה של התרופה, נאמר לי שהמינון הזה הוא רק מינון התחלתי לבדיקת ההשפעה ברמה של בדיקות הדם בלבד..הנחתה אותי לעשות את בדיקות הדם עד סוף השבוע וליצור אתה קשר.
מלבד בדיקת LH, FSH, TEST TOTAL + FREE שהיא ביקשה מה עוד כדאי לבדוק בבדיקות הדם?

מחקתי *שאלת קיטבג.
המשך "יומני היקר",
עשיתי ניסוי ולקחתי עוד 25 מ"ג כלומיד לאחר שלקחתי אתמול 25, מרגיש יותר מרץ וחיוניות (אולי זה פסיכולוגי? אבל לא חושב). יתכן ומינון גבוה יותר ו/או נטילה יום יומית זה הפתרון.

ווואאאייי יפה שעשית את זה 👏 איך לא חשבתי להגיד לך את זה .
טוב אז זה עובד אל תעלה שוב מעל ה25מ"ג.
אחריי חודש אתה תיראה עליה בבדיקת דם .

רופא המשפחה נתן לי מרשם זמני לפי המינון של 25 מ"ג ×3 ימים ×4 שבועות, אז להמשיך בניסוי בלתי אפשרי עד שאקבל את תוצאות בדיקות הדם שאעשה מחר והאנדו' יתן מרשם קבוע או משהו.

אני אוכל סרט על תופעות הלוואי של כלומיד שכולם מעידים עליהן כמו החמרת ראיה שעלולה להיות (גם ככה אני מרכיב משקפיים ויש לי עצמים צפים בעין floaters כבר כמה חודשים) ועל העליה של האסטרוגן.

נערך לאחרונה:
זה יכול לעלות לך גם את הshbg וככה הטסטוסטרון שגם ככה נמוך אצלך יקלט פחות. עדיף שתקשיב לרופא שלך ואל תעשה ניסויים

לפי כל מני מחקרים שראיתי בגוגל כלומיד אכן מעלה את הSHBG ואת הE2, לפי מה שכתוב תרופות AI משמשות כנלוות טיפוליות לטיפול בכלומיד כדי לשלוט בזה. אולי זה בין הדברים שהאנדרו' רוצה לראות בבדיקות הדם גם...
אני הולך לאיבוד ביער ההורמונלי הזה.

לפי כל מני מחקרים שראיתי בגוגל כלומיד אכן מעלה את הSHBG ואת הE2, לפי מה שכתוב תרופות AI משמשות כנלוות טיפוליות לטיפול בכלומיד כדי לשלוט בזה. אולי זה בין הדברים שהאנדרו' רוצה לראות בבדיקות הדם גם...
אני הולך לאיבוד ביער ההורמונלי הזה.
למוח שלך ולמצב הרוח שלך יש חלק חשוב בהבראה שלך שאכן אפשרית, תחשוב טוב יהיה טוב

דיברתי עם האנדרו', לגבי אדימות בעיניים וכאבי ראש נאמר לי שאין קשר בין נטילת כלומיד לבין זה. לגבי חוסר ההשפעה של התרופה, נאמר לי שהמינון הזה הוא רק מינון התחלתי לבדיקת ההשפעה ברמה של בדיקות הדם בלבד..הנחתה אותי לעשות את בדיקות הדם עד סוף השבוע וליצור אתה קשר.
מלבד בדיקת LH, FSH, TEST TOTAL + FREE שהיא ביקשה מה עוד כדאי לבדוק בבדיקות הדם?
יש קשר בין כלומיד לבין בעיות בעיניים

יש קשר בין כלומיד לבין בעיות בעיניים

אני יודע אחי, לפי העלון לצרכן, מחקרים אקדמאים ועדויות של אנשים פרטיים. שאלתי אותה כמה פעמים מה ההפרעות ראיה שיכולות להופיע לי, היא אמרה שלדווח לה אם יש טשטוש ראיה חמור/ ראייה כפולה, האדימות בעיניים שיש לי היא אמרה לא קשורה לזה לטענתה, אז קבעתי לרופא עיניים אולי הוא יפצח את הסיבה.

@renne יש לך חוויה אישית שקשורה לראייה מכלומיד?
במידה ומחר רופא העיניים יאמר שהעניין שיש לי עם העיניים חלקו בגלל כלומיד, ראיתי שקיים טיפול נוסף להעלאת הטסט הטבעי - HCG/ פרגניל/ כוריגון, לא הבנתי את ההנחיות הטיפוליות של זה ברשת, בהתוויות טיפוליות נאמר שנדרשות 2 זריקות בשבוע בשביל עידוד יצירת זרע, אך בשביל העלאת טסט לא רשום כמה..אם מישהו מבין אשמח לאינסייט בעניין.

בעיקר ראייה מטוטשת
בלי קשר יש לי צילינדר, אבל עכשיו זה יותר גרוע
אחרי כמה שניות בפלא כבר קשה לי להתכתב

בעיקר ראייה מטוטשת
בלי קשר יש לי צילינדר, אבל עכשיו זה יותר גרוע
אחרי כמה שניות בפלא כבר קשה לי להתכתב

הלכת לרופא עיניים בעניין? מעניין אם הרופ"ע יכול לעלות שזה מכלומיד ולא מהתדרדרות טבעית של הראיה.

אני יודע אחי, לפי העלון לצרכן, מחקרים אקדמאים ועדויות של אנשים פרטיים. שאלתי אותה כמה פעמים מה ההפרעות ראיה שיכולות להופיע לי, היא אמרה שלדווח לה אם יש טשטוש ראיה חמור/ ראייה כפולה, האדימות בעיניים שיש לי היא אמרה לא קשורה לזה לטענתה, אז קבעתי לרופא עיניים אולי הוא יפצח את הסיבה.

@renne יש לך חוויה אישית שקשורה לראייה מכלומיד?
במידה ומחר רופא העיניים יאמר שהעניין שיש לי עם העיניים חלקו בגלל כלומיד, ראיתי שקיים טיפול נוסף להעלאת הטסט הטבעי - HCG/ פרגניל/ כוריגון, לא הבנתי את ההנחיות הטיפוליות של זה ברשת, בהתוויות טיפוליות נאמר שנדרשות 2 זריקות בשבוע בשביל עידוד יצירת זרע, אך בשביל העלאת טסט לא רשום כמה..אם מישהו מבין אשמח לאינסייט בעניין.
כן,קווים מרצדים

איך רופא העיניים יכול לעשות מתאם בין הפרעות הראיה לבין כלומיד?
אבל נראה מה הוא יגיד סעמק.
נראה לי לא משנה מה אני אבקש מהאנדרו' טיפול אחר. העיניים שלי אדומות וחלשות כבר שבוע בערך, על כלומיד אני שבוע שלישי עכשיו..לא נוטל תרופות אחרות.
אבל אז זה שוב טרלול של טיפול אחר במינון נמוך + בדיקות מעבדה + הוצאה כספית + חזרה לרופא + העלאת מינון + בדיקות מעבדה + הוצאה כספית נוספת.

איך רופא העיניים יכול לעשות מתאם בין הפרעות הראיה לבין כלומיד?
אבל נראה מה הוא יגיד סעמק.
נראה לי לא משנה מה אני אבקש מהאנדרו' טיפול אחר. העיניים שלי אדומות וחלשות כבר שבוע בערך, על כלומיד אני שבוע שלישי עכשיו..לא נוטל תרופות אחרות.
אבל אז זה שוב טרלול של טיפול אחר במינון נמוך + בדיקות מעבדה + הוצאה כספית + חזרה לרופא + העלאת מינון + בדיקות מעבדה + הוצאה כספית נוספת.
קח טיפות עיניים(דמעות מלאכותיות) יכול להיות שאין בכלל קשר בין האדמימות לסייקל והחומרים, אלא יובש וכתוצאה מכך גירוי, גם שינויי מזג אוויר יכולים להשפיע

קח טיפות עיניים(דמעות מלאכותיות) יכול להיות שאין בכלל קשר בין האדמימות לסייקל והחומרים, אלא יובש וכתוצאה מכך גירוי, גם שינויי מזג אוויר יכולים להשפיע

טיפטפתי טיפות כאלה, לא סייע. עד לפני כשבוע הייתי מתנהל ללא משקפי ראייה למרות שיש לי צלינדר וקוצר הייתי מסתדר טוב, אני כבר ארבעה ימים מרכיב משקפי ראיה כל הזמן. מקווה שרופא העיניים יגיד שזה איזה גירוי משהו ולא יותר מכך, טיפול בכלומיד נוח לוגיסטית יותר מזריקות 😭
סרט שאינו נגמר.
שוב תודה לכולכם שאתם משמשים קבוצת תמיכה חברים..וואלק חוץ מהרופאים אף אחד לא יודע שאני מתמודד עם החרא הזה, אנשים חושבים שאני סתם נמצא בתקופה נמוכה.
המשך יומני היקר,
חזרתי מרופא עיניים, אומר שאין שום דבר נורא עם העיניים שלי. לגבי שינוי בראיה שלי בשבוע האחרון אמר שגדל לי המספר פשוט עכשיו שמתי לב לזה כי זה עבר סף מסוים, הפרעות הראיה שלי ללא קשר לכלומיד (בהכרח)..אז אין לי שמץ מאיפה להמשיך מכאן, להמשיך בכלומ לא להמשיך בכלומ..לרופא העיניים לא הייתה תשובה חד משמעית אבל בעקרון אמר שאין צורך להפסיק עם הטיפול (למרות שלא היה נראה לי שיש לו מושג כל כך מה זה כלומיד ומה ההשפעות שלו והוא דוק בכיר..). חזרתי לנקודת אפס?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית