הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עושים אם יש תופעות לוואי

Idan5555

משתמש מתחיל
52
6
נק' מוניטין:
-9
52
6
סייקל טסט נכנס לשבוע הרביעי
לא משתמש כרגע בשום תרופה לתופעות לוואי
יש תופעה שהתחילה השבוע, שלא ידעתי לשים עליה את האצבע אבל היום התבהר לי שבבתי השחי התחילה לי נפיחות בבלוטות הלימפה
(2 ביד ימין, אחת ביד שמאל) בליווי כאבים במגע

ומסביב לפטמות פצעים שכשלוחצים זה כמו שחורים בפנים מוציא מעט לבן
ובפטמה שמאל יש במסגרת של הפטמה מתחת גוש קטן בגודל גרגיר אורז שכואב במגע

איזה PCT צריך אם בכלל לסייקל כזה?
תגובות רציניות בבקשה אין לי כוח לשמוע למה לא התארגנת על חומרים נגד תופעות לוואי לפני כי בפוסט הגדול שלי מרוב לרדת עליי כמעט אף אחד לא נתן מענה רציני

יש תופעה שהתחילה השבוע, שלא ידעתי לשים עליה את האצבע אבל היום התבהר לי שבבתי השחי התחילה לי נפיחות בבלוטות הלימפה

תגובות רציניות בבקשה אין לי כוח לשמוע למה לא התארגנת על חומרים נגד תופעות לוואי לפני כי בפוסט הגדול שלי מרוב לרדת עליי כמעט אף אחד לא נתן מענה רציני
גם אני בסייקל של טסט
אחי אתה צריך כלומיד וטמוקסיפן אם זה רק טסט אנתת

ואחי פעם הבאה שאתה עושה סייקל
אל תעשה עד שאין לך חומרים לpct
גם אני בסייקל קניתי הכל מוכן

גם אני בסייקל של טסט
אחי אתה צריך כלומיד וטמוקסיפן אם זה רק טסט אנתת

ואחי פעם הבאה שאתה עושה סייקל
אל תעשה עד שאין לך חומרים לpct
גם אני בסייקל קניתי הכל מוכן
כלומיד מעלה את הshbg יש להשתמש בו בחוכמה רק אם באמת יש צורך- ואת זה יודעים אחרי בדיקות דם

אני בטוח שכן צריך עצה של רופא מומחה בנושא שציינתה. לגבי הפטמות, מה המינון של הטסט? כמה אחוז שומן לערכתך?
עם יש עקצוצים שרק התחילו ניתן לשלב ארימדקס במינון 0.5 כל יום אחר ולבצע בדיקות דם ועל פי זה לקבוע מינון חדש, עם העקצוציצים כבר כמה ימים ולא טופל על ידי ארימדקס תשלב טמוקסיפן 20 מג כל יום (כמו פלסטר) עם 0.5 ארימדקס E3D עד שנעלם התופעות,לגבי Pct יש לך ליינקיה,בזמן האחרון נהיה פה קצת סמטוחה עם כלומיד וקצת מפנים לו גב בגלל SHBG ועוד כמה סיבות, מזכיר לכולם שכלומיד עושה עבודה מעולה והוא יותר מתרכז במוח בחסימת האסטרוגן. עלית SHBG יכולה לקרות אךך היא תרד לנורמה אחרי שימוש בכלומיד בקיציר ממליץ להיצמד "לספר"בנושא הזה

• פותח/ת השרשור
אני בטוח שכן צריך עצה של רופא מומחה בנושא שציינתה. לגבי הפטמות, מה המינון של הטסט? כמה אחוז שומן לערכתך?
עם יש עקצוצים שרק התחילו ניתן לשלב ארימדקס במינון 0.5 כל יום אחר ולבצע בדיקות דם ועל פי זה לקבוע מינון חדש, עם העקצוציצים כבר כמה ימים ולא טופל על ידי ארימדקס תשלב טמוקסיפן 20 מג כל יום (כמו פלסטר) עם 0.5 ארימדקס E3D עד שנעלם התופעות,לגבי Pct יש לך ליינקיה,בזמן האחרון נהיה פה קצת סמטוחה עם כלומיד וקצת מפנים לו גב בגלל SHBG ועוד כמה סיבות, מזכיר לכולם שכלומיד עושה עבודה מעולה והוא יותר מתרכז במוח בחסימת האסטרוגן. עלית SHBG יכולה לקרות אךך היא תרד לנורמה אחרי שימוש בכלומיד בקיציר ממליץ להיצמד "לספר"בנושא הזה
איזור ה13 אחוזי שומן
מינון 250 כל 3 וחצי יום
2 זריקות ראשונות נתתי 500 כל שבוע והאמת רק כשעברתי ל2 מפוצלות 250 הרגשתי את התופעות לוואי
אמרו לי לא להתייחס לנפיחות בבלוטות ולגוש בפטמה.. שזה עובר אחרי הסייקל. למרות שאותי אישית זה מאוד מדאיג
אבל לקחת משהו נגד התופעות לא יכול להזיק

• פותח/ת השרשור
@Navira זה טרול מוכר וידוע אחי,כל יום יש לו פוסט אחר על איזה משהו חדש
טוב גבר כל אחד שלא עשה פה דוקטורט על כימיה וביולוגיה הוא טרול בשבילך
וביקשתי עזרה בפרטי וסירבת על סמך זה שלא העמקתי בחלק מההודעות שלך. וזה גם כי 90 אחוז מהם היו כדי לפגוע
לאכול לאנשים את הראש ב01:00 בלילה אין לי כוונה ורק מי שיש לו כוח ורצון לעזור למישהו בבעיה שיגיב פה

אתה יכול לקחת את התשובה של Nevira תשובה נבחרת
אבל לקחת משהו נגד התופעות לא יכול להזיק
יכול . תנסה לא לעבוד את המינונים שהוא כתב וגם בהם תשים לב להרגשה שלך , אם אתה מרגיש פחות טוב בכל תחום .. תוריד מינון בארימדקס או יותר נכון תמתך עוד את הזמנים (אבל זה רק אחריי שיש הרגשה לא טובה) .

@Navira זה טרול מוכר וידוע אחי,כל יום יש לו פוסט אחר על איזה משהו חדש
הבן אדם מבין יותר טוב ממך מוניטין לא אומר כלום, הוא מודע למה שהוא עושה ואין צורך להקניט
Idan5555 שלח לו תמונה של הגוף שלך שיבין עם איזה פריק שרירים יש לו עסק

הבן אדם מבין יותר טוב ממך מוניטין לא אומר כלום, הוא מודע למה שהוא עושה ואין צורך להקניט
Idan5555 שלח לו תמונה של הגוף שלך שיבין עם איזה פריק שרירים יש לו עסק
כולנו פה למטרה אחת, גודל גוף לא מעיד על כלום, אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני אף אחד לא הקניט פה, לגבי Frozen אני חושב שמוקדם לעשות השוואת ידע או בשפה המקצועית השוואת גודל בולבולים.כולנו צריכים לעזור אחד לשני.ido5555 אתה מוזמן לשלוח תמונה של הגוף ועל הדרך תתמונה של המוגלה והנפיחות, אבל בכל מקרה ביקור אצל הרופא היה יותר מי מבורך.

כולנו פה למטרה אחת, גודל גוף לא מעיד על כלום, אנחנו פה כדי לעזור אחד לשני אף אחד לא הקניט פה, לגבי Frozen אני חושב שמוקדם לעשות השוואת ידע או בשפה המקצועית השוואת גודל בולבולים.כולנו צריכים לעזור אחד לשני.ido5555 אתה מוזמן לשלוח תמונה של הגוף ועל הדרך תתמונה של המוגלה והנפיחות, אבל בכל מקרה ביקור אצל הרופא היה יותר מי מבורך.
הייתי ציני לחלוטין במידה ולא הבנת אותי
ייעצנו לו לרדת מהסייקל והוא בעקשנות עושה סייקל ועכשיו כמו שפרוזן חזה, הבחור חזר עם תופעות לוואי

הייתי ציני לחלוטין במידה ולא הבנת אותי
ייעצנו לו לרדת מהסייקל והוא בעקשנות עושה סייקל ועכשיו כמו שפרוזן חזה, הבחור חזר עם תופעות לוואי
הא חחח טוב לא רק שיש לי בעיות הבנת הניקרא ושגיאות כתיב אני גם אחרי עבודה וכל זה שילוב קטלני של דיסלקט... סורי אח

@renne גם אני עקבתי אחריי זה מהתחלה ..
למרות שעשה הפוך מעצותינו .. זה הבחירה שלו ואם יש לו עוד שאלות אני עוזר ..
אני לא עושה ברוגז שלא בחרו בעצתי 😉

@renne גם אני עקבתי אחריי זה מהתחלה ..
למרות שעשה הפוך מעצותינו .. זה הבחירה שלו ואם יש לו עוד שאלות אני עוזר ..
אני לא עושה ברוגז שלא בחרו בעצתי 😉
חס וחלילה ברוגז
אבל מה יעזור אם תגיד לו שעכשיו הוא צריך לדוגמא טמוקסיפן והוא יגיד בדיוק כמו בפוסט הקודם, ששמן גריז על הפיטמות יסדר את זה כי כך אמר לו המאמן האגדי יוסי יד 50
ואגב חבל הבחור יכל למנוע את זה רק אם היה מקשיב לך ולחברה פה שניסו למנוע ממנו תופעות לוואי כאלו

• פותח/ת השרשור
ממש פספסתם.
אתם לא ראיתם את הגוף שלי לפני הסייקל
שים דווקא מקבל עדכונים בסיס כבר יום יומי והוא יודע שאני ממש לא בחור שהחליט לבנות שריר על בסיס סטרואידים.

סך הכל אני די נשמע לרוב העצות שלו, ואלו תופעות לוואי קלילות שלמרות שאומרים לי תרגע לא סוף העולם אני לוקח את הגוף שלי ברצינות.
ותוכלו לראות באשכול הראשון שפתחתי שלא פעם ביקשתי את עצת frozen לגבי PCT
זה שכבר לא האמנתי לרוב המשפטים שנרשמו שם בגלל שהרגשתי צלוב זו בחירה שלי

ושולח לך את התמונות בכייף גבר
חס וחלילה ברוגז
אבל מה יעזור אם תגיד לו שעכשיו הוא צריך לדוגמא טמוקסיפן והוא יגיד בדיוק כמו בפוסט הקודם, ששמן גריז על הפיטמות יסדר את זה כי כך אמר לו המאמן האגדי יוסי יד 50
ואגב חבל הבחור יכל למנוע את זה רק אם היה מקשיב לך ולחברה פה שניסו למנוע ממנו תופעות לוואי כאלו
תסתכל את ההודעה ואז על האשכול ותראה שכן ביקשתי ייעוץ. פשוט שלבסוף שים שנתן באמת תוכנית מניעה - היו עליו עוד 3 שאני מכיר מהיום יום שאמרו שאין צורך.
ועדיין אומרים תמשיך כרגיל הכל בסדר
אבל בגלל ששים צדק אני נותן למילים שלו הרבה יותר משקל, גם אם הבן אדם לא מר ישראל בסופו של יום הוא זה שקלע בול

חברה לא צריך לריב...סך הכול הוא רוצה עזרה...אפילו שהוא לא מבין גדול בחומרים ,צריך לעזור לו לדעתי...ואם הייתי מבין מספיק אני הייתי שמח לעזור..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית