הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בן 16.9 - מתלבט אם יש תועלת בשימוש בפפטידים כדי לגבוהה

bigboysarms

משתמש מתחיל
2
1
נק' מוניטין:
1
2
1
היי, אני מבקש לא לזלזל ולכתוב תגובות חסרות תועלת, אם אין לכם ידע או עצה לתת פשוט תמשיכו הלאה.
אני בן 16.9 וגובה 1.67. עקפתי את אבא שלי והגעתי לגובה של אמא שלי.
אני אעשה בדיקת גיל עצמות (באמצעות X-RAY) כדי לדעת אם סחוסי הגדילה שלי נסגרו.
אם אגלה שהם עוד לא נסגרו ויש לי פוטנציאל אני שוקל להשתמש בפפטידים כמו igf1 lr3/CJC-1295DAC/GHRP-6 או mk677+hgh
האם זה יכול לעזור לי לגבוה יותר או שיש סיכון שזה יסגור את סחוסי הגדילה מהר יותר?

אם אגלה שהם עוד לא נסגרו ויש לי פוטנציאל אני שוקל להשתמש בפפטידים כמו igf1 lr3/CJC-1295DAC/GHRP-6 או mk677+hgh
בוא נסכם את זה במשפט:
קראת מלא בלבולי מוח באינטרנט ועשית מזה סלט שאתה עלול לשלם עליו ביוקר כל החיים שלך ולכן הימנע כי זה לא באמת יעזור כנראה והנזק עולה פה על התועלת, במיוחד כשבספק אם תמצא חומרים כאלו מקוריים ואיכותיים וכנראה תיפול על לא מעט זיופים בגלל העלות הגבוהה שלהם יחסית ותעשיית הזיופים בתחום...

חבוב, לך לאנדוקרינולוג.
הוא גם יאבחן אותך לפי פרמטרים נוספים כמו התבגרות מינית, שיער גוף..
במידה והוא ימצא שאתה לא מפותח לגילך יתכן והוא ירשם לך טסטוסטרון או הורמון גדילה.

קודם כל, אם עברת את אבא בגובה, רלוונטי לשאול מה גובה ההורים?
אם אחד מההורים נמוכים וכאן נראה שזה מגיע מהאבא, לפעמים מקבלים את הגנטיקה שלהם וככה זה בחיים בלי קשר להורמונים.
שנית, בגיל שלך אין שום תועלת מלקחת הורמונים שלא חסר לך. רק שתהיה בעניין, אם אין מחסור בהורמון גדילה, ולוקחים אותו כל יום מגיל 8 בערך ועד הגיל שלך, מקבלים בערך 5 סמ תוספת. אז בגיל שלך להזריק משהו שלא צריך יכול במקרה הכי קיצוני לתת לך סנטימטר ומטה, אם בכלל משהו נשאר פתוח.
שלישית, כן גובה 1.67 זה לא להיט ואולי תגבה עוד טיפה ותגיע ל1.70 שזה כבר יותר קרוב לממוצע, בלי קשר להורמונים שלא יעזרו, וכאן רלוונטי לשאול כמה גבהת בשנה האחרונה כי אם לא גבהת בכלל אז סיימת לגדול וזה יגידו לך אחרי צילום שרואים גיל עצמות 17. אבל גם בגיל עצמות 15 בתכלס נשאר מעט מאוד, בגיל שלך מי שצפוי לגבוהה זה מי שהתחיל מאוחר ובאמת חסר לו הורמון גדילה, אם זה המקרה אצלך אז רק בדיקה תגלה

• פותח/ת השרשור
זה מגיע מהאבא, לפעמים מקבלים את הגנטיקה שלהם וככה זה בחיים בלי קשר להורמונים.
שנית, בגיל שלך אין שום תועלת מלקחת הורמונים שלא חסר לך. רק שתהיה בעניין, אם אין מחסור בהורמון גדילה, ולוקחים אותו כל יום מגיל 8 בערך ועד הגיל שלך, מקבלים בערך 5 סמ תוספת. אז בגיל שלך להזריק משהו שלא צריך יכול במקרה הכי קיצוני לתת לך סנטימטר ומטה, אם בכלל משהו נשאר פתוח.
שלישית, כן גובה 1.67 זה לא להיט ואולי תגבה עוד טיפה ותגיע ל1.70 שזה כבר יותר קרוב לממוצע, בלי קשר להורמונים שלא י
תודה על התשובה, אבדוק את זה🙏
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חבוב, לך לאנדוקרינולוג.
הוא גם יאבחן אותך לפי פרמטרים נוספים כמו התבגרות מינית, שיער גוף..
במידה והוא ימצא שאתה לא מפותח לגילך יתכן והוא ירשם לך טסטוסטרון או הורמון גדילה.
תודה על התשובה, אבדוק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית