הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחיר תוכנית אימונים

INSTINCT

משתמש מתחיל
25
2
נק' מוניטין:
2
25
2
שלום
התחלתי מסה עכשיו לאחר חיטוב ארוך ורציתי תוכנית חדשה לשם זה.
המאמן בחדר הכושר ישב בסביבות 45 דקות על בניית התוכנית שמשתנה כל כמה שבועות ברמת הנפח והעצימות.
רציתי לדעת האם המחיר ששילמתי עליה (60 שח) מוצדק?
כאמור פעם ראשונה שאני משלם על תוכנית אימונים.
תודה רבה

שלום
התחלתי מסה עכשיו לאחר חיטוב ארוך ורציתי תוכנית חדשה לשם זה.
המאמן בחדר הכושר ישב בסביבות 45 דקות על בניית התוכנית שמשתנה כל כמה שבועות ברמת הנפח והעצימות.
רציתי לדעת האם המחיר ששילמתי עליה (60 שח) מוצדק?
כאמור פעם ראשונה שאני משלם על תוכנית אימונים.
תודה רבה

לא מובן לי על מה הוא ישב 45 דקות.. אבל שיהיה
בכל מקרה זה שלא שיצאת פרייאר, פשוט אם אתה כבר משלם כסף אז עדיף גם מישהו שיהיה זמין לך לשאלות וכמובן שינויים בתוכנית בהתאם לקצב ההתקדמות שלך.

זה בכלל לא רלוונטי כמה זמן הוא ישב עליה. אתה משלם על האיכות של המוצר (במקרה הזה על הנסיון ועל הלימוד המצטבר של המאמן עד היום), לא על זמן העבודה.
העלות תלויה במטרות שלך, בנסיון האימונים שלך, ובמידת ההתאמה של התוכנית לך ולמטרות שלך. אם אתה מתחיל, 60 ש"ח זה סביר. אם אתה מתאמן ותיק, זה מחיר זניח.
אחרי שאמרנו את זה צריך להוסיף שעם החומר הכתוב שיש באתר הזה וב"קילוגרם", ועם הנסיון המקצועי המצטבר של חברי הפורום, יש כנראה הסתברות גבוהה מאד שיכולת לגבש תוכנית טובה לא פחות מלימוד פה באתר. בדוק ותראה.

זה בכלל לא רלוונטי כמה זמן הוא ישב עליה. אתה משלם על האיכות של המוצר (במקרה הזה על הנסיון ועל הלימוד המצטבר של המאמן עד היום), לא על זמן העבודה.
העלות תלויה במטרות שלך, בנסיון האימונים שלך, ובמידת ההתאמה של התוכנית לך ולמטרות שלך. אם אתה מתחיל, 60 ש"ח זה סביר. אם אתה מתאמן ותיק, זה מחיר זניח.
אחרי שאמרנו את זה צריך להוסיף שעם החומר הכתוב שיש באתר הזה וב"קילוגרם", ועם הנסיון המקצועי המצטבר של חברי הפורום, יש כנראה הסתברות גבוהה מאד שיכולת לגבש תוכנית טובה לא פחות מלימוד פה באתר. בדוק ותראה.
יכול להיות, אבל מהניסיון שלי, התחלתי גם מתוכנית חיטוב שכתב לי המאמן, ולאט לאט מקריאת חומר הבנתי את ההיגיון מאחוריה.
אני מציע גם לפותח הנושא, תקח את התוכנית ותחקור אותה, למה תרגיל מסוים בא לפני תרגיל אחר וכן הלאה.

• פותח/ת השרשור
אני בחיטוב כבר יותר משנה וחצי והוא בנה לי תוכנית לפי המטרות שהצבתי בפניו והנתונים הפיזים שלי
ולכן השאלה שלי הייתה האם 60 שח בשביל תוכנית מותאמת אישית אלי ולמטרות שלי מצדיקה את המחיר

אם זו תוכנית טובה אז 60 שקל זה מחיר זניח וטוב מאוד, אם זו סתם תוכנית מומצאת אז זה גם לא מחיר רע, אבל לא בהכרח שווה את ההשקעה כי יש תוכניות חינם שייתנו לך את אותו הדבר.
אתה יכול להעלות אותה לפה ונראה אם היא שווה משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית