הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אישור ושיפוץ לסייקל ראשון

• פותח/ת השרשור EmaZ1
  • פורסם בתאריך

EmaZ1

משתמש מתחיל
11
8
נק' מוניטין:
15
11
8
מה הולך חברה ,
אחרי 3 שנים של אימונים קשים עם תוצאות , הגעתי להחלטה עם כל ההשלכות וכל השיט שאני מוכן לסייקל ראשון ,
בן 21- 79 קילו - 1.80
טסט 500 מ"ג שבועי - 2 זריקות בשבוע = 10 שבועות
כוריגון 500 שבועי = 1 לשבוע = שבוע 3-10

PCT ארבע שבועות שמתחיל כ20 יום אחרי זריקת טסט אחרונה
כלומיד יורד 100-100-50-50
טמוקסיפין 40-40-20-20

-----------------
משהו להוסיף, לשנות
עם ראש פתוח אשמח לקבל הכל באהבה

למה דווקא הpct הזה?
למה כוריגון?
ועוד יותר למה 20 יום אחרי זריקה אחרונה?

זה נראה כמו משהו ש"המדריך התותח שלך מהמכון" רשם

• פותח/ת השרשור
למה דווקא הpct הזה?
למה כוריגון?

בעצם מידע מספרים, אינטרנט וכמובן אנשים שהמליצו
אין לי בעיה לשמוע חוות דעת נוספת חבר

תחפש קצת בפורום.
רשמתי כבר מליון הסברים(בליווי מחקרים קלינים) ללמה כלומיד לא כלכך נחוץ לרוב המקרים.

כנ"ל לגבי כוריגון.

זה בזבוז כסף לרוב האנשים

למה דווקא הpct הזה?
למה כוריגון?

אחי זה לפי הליינקיה הסייקל די נכון ואפילו הייתי אומרG2g ככה בצעתי בעצמי תסייקל הראשון. בעקרון מספיק 14 יום אבל קורה לפעמים שהחומר מתעכב מעט קורה אפילו עם פרופיונט,לגבי Hcg אפשר לנתק אותו זה סייקל קצר יחסית וגם ראשון התאוששות חייבת להיות תקינה

ההתאוששות תהיה הרבה יותר טובה בלי המינונים האלה של כלומיד.
הshbg יהיה כלכך גבוה שהוא לא ירגיש שום שינוי בליבידו במהלך כל הpct.

Hcg מיותר לחלוטין.

ו20 יום אחרי זריקה אחרונה זה מאוחר מדי.

צר לי שזה מה שרשום בלינקייה,היא ממש לא מעודכנת

ההשפעה של טמוקיספן על הhpta ותאי ליידיג היא הרבה יותר מוכחת מכלומיד. חבל "לאבד" את היתרונות הנפלאים של טמוקסיפן בגלל shbg גבוה.

אני מסכים עם 100 מג כלומיד בשבוע הראשון בלבד. לאחר מכן 50 כל יומיים-שלוש יעשה עבודה טובה יותר מכל יום

Hcg מיותר לחלוטין.

ההשפעה של טמוקיספן על הhpta ותאי ליידיג היא הרבה יותר מוכחת מכלומיד. חבל "לאבד" את היתרונות הנפלאים של טמוקסיפן בגלל shbg גבוה.

אני מסכים עם 100 מג כלומיד בשבוע הראשון בלבד. לאחר מכן 50 כל יומיים-שלוש יעשה עבודה טובה יותר מכל יום
פרוזן אתה אלוף אני בהחלט לא נכנס לוכיוח איתך, אני ניצמד למה שעובד לפחות לי, זה כבר הוכח שטמוקסי יעל יותר אך אני לא מוותר על כלומיד כל הסייקלים עד היום אני מתאושש מהר שןב אין לי תשובה לזה אוליי זה הגיל,אולי הגנטיקה אני לא יודע לענות.

• פותח/ת השרשור

Hcg מיותר לחלוטין.

תודה רבה לוקח לתשומת ליבי

צריך להכניס את תוצאות המחקר החדש של פרוזן לנעוצים מעודכנים 😛 3 שבועות של טמוקסיפן זה הPCT החדש .
נגיעות של כלומיד לפי הרגשה .
🙄
זה אי אפשר להגיד מתחילים לא יודעים מה להרגיש צריך פרוטוקול ל-מזה 'נגיעות כלומיד' .

צריך להכניס את תוצאות המחקר החדש של פרוזן לנעוצים מעודכנים 😛 3 שבועות של טמוקסיפן זה הPCT החדש .
נגיעות של כלומיד לפי הרגשה .
🙄
זה אי אפשר להגיד מתחילים לא יודעים מה להרגיש צריך פרוטוקול ל-מזה 'נגיעות כלומיד' .
בדיקות דם זה הכי אדיאלי לך תסביר את זה למתחילים שאומרים כן כן כן ובסוף לא מבצעים בדיקות דם ולאחר זה מגעים בעיות,אני אישית עושה Pct לפי "הספר" ולאחר ארבע שבועות בדיקת דם הורמונלית במבעדה פרטית, וספירת דם וכימיה במרפאה הספירת דם וכימיה הכל חוזר מהר מאוד לנורמה הכבד גם מתאושש די מהר תוצאות יפות בכללי מי שרוצה בפרטי יכול לשלוח לו תוצאות אחרי סייקלים ובאמצע סייקלים (רק טסט באמצע סייקל) אגב יש בדיקת דם אחת שתפסתי אומץ והלכתי עשיתי ספירת דם וכימיה בסייקל טסט עם דיבול חוץ מי כולסטרול Hdl שהיה מרוסק וטיפה עליה קלילה באנזימי כבד הכל היה פיקס (הבדיקה בוצעה בשבוע 6 לסייקל)
מסקנות אישיות:Liver support, חובה!
Omega3, חובה!
מולטי ויטמין, חובה!
תמיד משתמש בשלישה הזו בסייקל לגבי ליבר פרש רק בשימוש עם אוראלים מהיום הראשון עד סוף Pct

בדיקות דם זה הכי אדיאלי לך תסביר את זה למתחילים שאומרים כן כן כן ובסוף לא מבצעים בדיקות דם ולאחר זה מגעים בעיות,אני אישית עושה Pct לפי "הספר" ולאחר ארבע שבועות בדיקת דם הורמונלית במבעדה פרטית, וספירת דם וכימיה במרפאה הספירת דם וכימיה הכל חוזר מהר מאוד לנורמה הכבד גם מתאושש די מהר תוצאות יפות בכללי מי שרוצה בפרטי יכול לשלוח לו תוצאות אחרי סייקלים ובאמצע סייקלים (רק טסט באמצע סייקל) אגב יש בדיקת דם אחת שתפסתי אומץ והלכתי עשיתי ספירת דם וכימיה בסייקל טסט עם דיבול חוץ מי כולסטרול Hdl שהיה מרוסק וטיפה עליה קלילה באנזימי כבד הכל היה פיקס (הבדיקה בוצעה בשבוע 6 לסייקל)
מסקנות אישיות:Liver support, חובה!
Omega3, חובה!
מולטי ויטמין, חובה!
תמיד משתמש בשלישה הזו בסייקל לגבי ליבר פרש רק בשימוש עם אוראלים מהיום הראשון עד סוף Pct
יפה כתבת , אין תחליף לבדיקות דם הרומונליות שמאוששות שהתאוששת לגמרי מהסייקל פרי טסט shbg וטוטאל טסט יספיקו , ודעתי האישית לרדת לזריקה בשבוע בהדרגה לתת לגוף להתרגל למינון נמוך מניסיון שלי הגוף מתאושש מהר יותר אחרי ירידה בכמות הטסט המוזרק עצה שלי לרדת מ750 בהדרגה ל250 בשבוע ולצאת לפיסיטי, וגם אני מתסף במולטי אומגה 3 ופרוביוטיקה תמיד בלי שום קשר לסייקל.

יפה כתבת , אין תחליף לבדיקות דם הרומונליות שמאוששות שהתאוששת לגמרי מהסייקל פרי טסט shbg וטוטאל טסט יספיקו , ודעתי האישית לרדת לזריקה בשבוע בהדרגה לתת לגוף להתרגל למינון נמוך מניסיון שלי הגוף מתאושש מהר יותר אחרי ירידה בכמות הטסט המוזרק עצה שלי לרדת מ750 בהדרגה ל250 בשבוע ולצאת לפיסיטי, וגם אני מתסף במולטי אומגה 3 ופרוביוטיקה תמיד בלי שום קשר לסייקל.
אגב לטיפול "עקיף" בלחץ דם ומניעת בעיות לבביות ניתן להוסיף קרטיה או קרדיו מגניל (לאמת עם בדיקות דם) אני עושה בדומה לך אבל אני קורא לזה "נחיתה רכה" אני פשוט בשבוע 8 מחליף מי אסטר ארוך לקצר ובשבוע האחרון אני מוריד מינון וכמה חבר'ה הציעו להוסיף אוראלי במינון נמוך עד יומים לפני הPct אבל אני ואוראלים לא כל כך מתחברים
תוספי תזונה מסוג מולטי ויטמין ,אומגה 3, ומשהו לכבד. הם בגדר החובה!!!

אגב לטיפול "עקיף" בלחץ דם ומניעת בעיות לבביות ניתן להוסיף קרטיה או קרדיו מגניל (לאמת עם בדיקות דם) אני עושה בדומה לך אבל אני קורא לזה "נחיתה רכה" אני פשוט בשבוע 8 מחליף מי אסטר ארוך לקצר ובשבוע האחרון אני מוריד מינון וכמה חבר'ה הציעו להוסיף אוראלי במינון נמוך עד יומים לפני הPct אבל אני ואוראלים לא כל כך מתחברים
תוספי תזונה מסוג מולטי ויטמין ,אומגה 3, ומשהו לכבד. הם בגדר החובה!!!

TUDCA וNAC לכבד כל סייקל חד משמעית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית