הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי הרגשת מינונים

Ofirkoles

משתמש מתחיל
129
33
נק' מוניטין:
110
129
33
אני רואה כאן הרבה פעמים אנשים אומרים אני לוקח חומר ככה וככה ומרגיש איתו כאילו זה 800מ״ג טסט (סתם דוגמה)
עכשיו מה הקטע כאן מה ההבדל בהרגשה בין 500מג ל750מג-1 גרם?
וגם ראיתי סרטון של אחד ממפתחי הגוף בארץ שהוא אומר שלקח איזה חומר והרגיש ירידה ברמות האסטרדיול? מזה אומר ״להרגיש ירידה״ מה מרגישים?

זה .. תקבל דרגה של מרגיש חומרים . .
עוד 5 שנים של אימונים קשים וחומרים.🥴

אני יותר גרוע מזה מרגיש מה חסר לי .. סוכר 😕 מרגיש שחייב לשתות חלבון .. מרגיש מתי לאכול מלוח מתוק משהו מפחיד .
אני הולך לעשות בדיקות דם אני יודע מה יצא לפי ההרגשה .. מה גבוה מה נמוך . .
חולני עזוב .

מינון אפקטבי לעומת מינון של תופעות לוואי וחוסר אפקטיביות זה המשוואה סתם דוגמא לדחוף כמה שיותר חומר למתחיל יכול להיןת לא אפקטיבי והרסני לעומת מציאת מינון אפקטיבי אישית לא רואה לדוגמא הבדלים גדולים בין 30 מג וינסטרול ל 50 מג וינסטרול שחייב לציין חוץ מי מעט לחץ דם ולפעמים הרגשה של אי נעימות אין כלום

אני רואה כאן הרבה פעמים אנשים אומרים אני לוקח חומר ככה וככה ומרגיש איתו כאילו זה 800מ״ג טסט (סתם דוגמה)
עכשיו מה הקטע כאן מה ההבדל בהרגשה בין 500מג ל750מג-1 גרם?
וגם ראיתי סרטון של אחד ממפתחי הגוף בארץ שהוא אומר שלקח איזה חומר והרגיש ירידה ברמות האסטרדיול? מזה אומר ״להרגיש ירידה״ מה מרגישים?
אתה מתכוון לעליה ברמות האסטרודיל יותר הגיוני מה ההבדל מניסיון אישי שלי בין 750 מג לגרם ההבדל קיצוני בעצבים ובחרמנות אתה 24 שעות חרמן בטירוף לא יציב מבחינה נפשית , מתעצבן מכל שטות , לא ממליץ על גרם , 500 יספיקו גג 750 מג , הגוף גם מתרגל עם הזמן למינונים האלה.

אתה מתכוון לעליה ברמות האסטרודיל יותר הגיוני מה ההבדל מניסיון אישי שלי בין 750 מג לגרם ההבדל קיצוני בעצבים ובחרמנות אתה 24 שעות חרמן בטירוף לא יציב מבחינה נפשית , מתעצבן מכל שטות , לא ממליץ על גרם , 500 יספיקו גג 750 מג , הגוף גם מתרגל עם הזמן למינונים האלה.
מחזק מבחינת עצבים אני בחור די רגוע וידודתי אבל 750 באמת מביא אותי למצבים נפשים מוזרים לגבי חרמנות לא שמתי לב בין 3 גרם ל 2 גרם בשתי המצבים אני האנס הלא מנומס בין עם זה 500 או 750 אבל ב 750 גם באחוז שומן נמוך יש לי עקצוצים בפטמה שמאל

מחזק מבחינת עצבים אני בחור די רגוע וידודתי אבל 750 באמת מביא אותי למצבים נפשים מוזרים לגבי חרמנות לא שמתי לב בין 3 גרם ל 2 גרם בשתי המצבים אני האנס הלא מנומס בין עם זה 500 או 750 אבל ב 750 גם באחוז שומן נמוך יש לי עקצוצים בפטמה שמאל

אתה צריך 2 גרם בשביל להיות האנס הלא מנומס? אני מגיע לזה כבר ב250 מ"ג..

נמממ 250 זה קצת מעל הנורמה אבל 250 לא ניסתי אבל אם אסטר כמו פרופיונט החרמנות מגיע כבר לקראת הזריקה השלישית זאות אומרת עם בראשון נתתי יריה אז כבר רבעי בערב אני מתחיל להרגיש שאני הולך לטפס על קירות אבל כשיש אסטרודיול גבוה זה קצת יורד בגלל זה אני משלב ארימדקס במינון די נמוך (אפילו עם אין תופעות לוואי או עקצוצים) או עם אני באחוז שומן נמוך 0.5 מסטרון נותן את האפקט של דריכה על אסטרודיול והחרמנות חוזרת,

נמממ 250 זה קצת מעל הנורמה אבל 250 לא ניסתי אבל אם אסטר כמו פרופיונט החרמנות מגיע כבר לקראת הזריקה השלישית זאות אומרת עם בראשון נתתי יריה אז כבר רבעי בערב אני מתחיל להרגיש שאני הולך לטפס על קירות אבל כשיש אסטרודיול גבוה זה קצת יורד בגלל זה אני משלב ארימדקס במינון די נמוך (אפילו עם אין תופעות לוואי או עקצוצים) או עם אני באחוז שומן נמוך 0.5 מסטרון נותן את האפקט של דריכה על אסטרודיול והחרמנות חוזרת,

אני הולך להגיד משהו מזעזע

אבל בחיים אני לא לוקח AI

לא היה לי אף פעם בעיה קיצונית עם אסטרוגן שמצריכה AI

אלו תרופות שמאוד לא בריאות לרקמת העצם

אני הולך להגיד משהו מזעזע

אבל בחיים אני לא לוקח AI

לא היה לי אף פעם בעיה קיצונית עם אסטרוגן שמצריכה AI

אלו תרופות שמאוד לא בריאות לרקמת העצם
קודם כל אתה מזליסט התברכת וזה מדהים. דבר שני אני מחזק כל מילה שלך בנושא הזה החומרים האלה נורא מזיקים ותהיה מופתע לא רק לרקמת העצם שם זה רק מתחיל אבל יש נשים שיושבים על זה שנים על שנים והכל טוב האמתי זה דור ישן ל Ai היום יש לטרזול .ומה שאמרתה הוא בכלל לא מזעזע והוא כביל לחלוטין אני בכלל בעד סייקלים באחוז שומן נמוך אבל בחומרים עם Nor19 אני מעדיף לא לקחת ריזקות ובהחלט לשמור על רמה הורמונלית תקינה שיבוש בהורמנים עם החומרים האלה=קושי בהחזרותם לנורמה בזמן סייקל שיכול להוביל לתופעות לוואי לא נעימות (Deca dick) בנור 19 לא ממליץ להשתמש בטמוקסיפן כפלסטר אלה בטרומיפן

אין על מס
מסטרון חומר מספר אחד מבחינתי עליה נקייה ויפה במסה.

קודם כל אתה מזליסט התברכת וזה מדהים. דבר שני אני מחזק כל מילה שלך בנושא הזה החומרים האלה נורא מזיקים ותהיה מופתע לא רק לרקמת העצם שם זה רק מתחיל אבל יש נשים שיושבים על זה שנים על שנים והכל טוב האמתי זה דור ישן ל Ai היום יש לטרזול .ומה שאמרתה הוא בכלל לא מזעזע והוא כביל לחלוטין אני בכלל בעד סייקלים באחוז שומן נמוך אבל בחומרים עם Nor19 אני מעדיף לא לקחת ריזקות ובהחלט לשמור על רמה הורמונלית תקינה שיבוש בהורמנים עם החומרים האלה=קושי בהחזרותם לנורמה בזמן סייקל שיכול להוביל לתופעות לוואי לא נעימות (Deca dick) בנור 19 לא ממליץ להשתמש בטמוקסיפן כפלסטר אלה בטרומיפן

לא הייתי אומר שמזליסט, אני כן מקבל עלייה משמעותית באסטרוגן רק שזה לא מתבטא אצלי יותר מדי בג'יינו וחוסר חשק. בעיקר גורם לי רק להבזקי חום וזיעה ונפיחות מגעילה בבטן. אני גם לא משתמש הרבה בחומרים שממירים לאסטרוגן בצורה קשה. כל סייקל שלי זה טסט ברמת TRT, חומרים על בסיס DHT ו19נורים

לא הייתי אומר שמזליסט, אני כן מקבל עלייה משמעותית באסטרוגן רק שזה לא מתבטא אצלי יותר מדי בג'יינו וחוסר חשק. בעיקר גורם לי רק להבזקי חום וזיעה ונפיחות מגעילה בבטן. אני גם לא משתמש הרבה בחומרים שממירים לאסטרוגן בצורה קשה. כל סייקל שלי זה טסט ברמת TRT, חומרים על בסיס DHT ו19נורים
לא אמרתה כלום חחח בכל מקרה אני די נלחץ מהנושא משתדל להיצמד לספר

לא הייתי מ
מה זאת אומרת מה המינונים שאתה עושה הטסט אצלך נאמר 250 מג בשבוע ומה עם שאר החומרים ?
נגעתי בעבר בטרן , דקה אצלי לא בא בחשבון כמה שיותר להתרחק מחומרים שהם נור19 צפי כמו שכתבת לבעיות , מסטרון תוספת פצצתית למניעה של עודף אסטרוגן , אני מתסף בכל סייקל מסטרון בכל מקרה עדיף עלייה נקייה ואיכותית מאשר להתפוצץ בנוזלים לדעתי.

אני בטיפול trt בן 35,
ומודה של הרגשתי ככה המון שנים.
ההרגשה שכייף לקום בבוקר,כח,שמחה וכו
אבל מעל הכל זה החשק המיני
ואוו מטורף
בלי קשר לאישתי,אני מוצא את עצמי מאונן השכם וערב פשוט חזרה לגיל 16. אי אפשר שלו החרמנות נוזלת מהאוזניים.
מתחיל עם בחורות לא הפסקה וכו

שאלת המיליון האם זה בראש שלנו מי מינון נמוך או שהוא באמת אפקטיבי אני אישית חושב שהרגשה לא אומרת כלום

שאלת המיליון האם זה בראש שלנו מי מינון נמוך או שהוא באמת אפקטיבי אני אישית חושב שהרגשה לא אומרת כלום
מאמין שיש דרייב פסיכולוגי.
אבל האם אפשר להתווכח עם שינוים בגוף?
(עלי אישית) זיקפת בוקר,צמיחת הזיפים במהירות,חשק מיני,כח,אי עייפות וכו וכו
האמת: שבא לי לעשות ניסוי על עצמי עם 500
אסגיר את עצמי ישר להסגר חחחח

לא הייתי מ

מה זאת אומרת מה המינונים שאתה עושה הטסט אצלך נאמר 250 מג בשבוע ומה עם שאר החומרים ?

השאר במינון גבוה יותר אבל לא בצורה קיצונית

לא הייתי בחיים עולה מעל 500 מ"ג, אין לי בשביל מה אני לא עושה תחרויות

אני בטיפול trt בן 35,
ומודה של הרגשתי ככה המון שנים.
ההרגשה שכייף לקום בבוקר,כח,שמחה וכו
אבל מעל הכל זה החשק המיני
ואוו מטורף
בלי קשר לאישתי,אני מוצא את עצמי מאונן השכם וערב פשוט חזרה לגיל 16. אי אפשר שלו החרמנות נוזלת מהאוזניים.
מתחיל עם בחורות לא הפסקה וכו
מכיר את ההרגשה , לי "לצערי " לאחר בדיקה ומספר סייקלים לא מבוט
השאר במינון גבוה יותר אבל לא בצורה קיצונית

לא הייתי בחיים עולה מעל 500 מ"ג, אין לי בשביל מה אני לא עושה תחרויות
כלל מספר אחד בסייקלים , הטסטסטרון תמיד במינון הכי גבוה , מתכון לבעיות זקפה במהלך הסייקל בעיקר עם שימוש בסטרואידים מנגזרת נור 19 למיניהם .
מינון נמוך של 250 מג בטיארטי מניסיון של חודשיים יש אפקט לא כמו סייקל מן הסתם , אבל ישנו אפקט בעיקר בהתאוששות לאחר האימון , אם הייתי לוקח מינון של טיארטי וממשיך להתאמן ללא סייקלים יש מצב אם הייתה לי בעיה של טסטסטרון יש שינוי בלי ספק אבל מן הסתם אי אפשר להשוות את ההרגשה בסייקלים לעומת טיארטי !

מכיר את ההרגשה , לי "לצערי " לאחר בדיקה ומספר סייקלים לא מבוט

כלל מספר אחד בסייקלים , הטסטסטרון תמיד במינון הכי גבוה , מתכון לבעיות זקפה במהלך הסייקל בעיקר עם שימוש בסטרואידים מנגזרת נור 19 למיניהם .

מינון נמוך של 250 מג בטיארטי מניסיון של חודשיים יש אפקט לא כמו סייקל מן הסתם , אבל ישנו אפקט בעיקר בהתאוששות לאחר האימון , אם הייתי לוקח מינון של טיארטי וממשיך להתאמן ללא סייקלים יש מצב אם הייתה לי בעיה של טסטסטרון יש שינוי בלי ספק אבל מן הסתם אי אפשר להשוות את ההרגשה בסייקלים לעומת טיארטי !
זה בדיוק מה שעושה מינון trt לאדם כמוני שאתחיל עם 4.4
מביא אותך למצב שתיהיה ״חיוני״ שוב
זה היה ברור לי שלא אפתח מזה מסת שריר,מה שיתקבל גם ברכה.
** @rednose לא הבנתי כל כך את השורה שלך.
לא הרגשת התרוממות מtrt?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית